Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 март 2011
Мислења
376
Поени од реакции
1.234
Се молат некој од членовите на форумов да престанат да ни копираат твитови, не сме фејсбук.

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Не е можно бе не е можно едноставно 20 филмови по ред да ги утнувам, како вака бе :mad:

Член од
14 март 2014
Мислења
473
Поени од реакции
1.163
Последниве два саати ги поминав во гледање спотови од Heroin and your veins.
Епик музика.

Член од
12 јануари 2014
Мислења
1.464
Поени од реакции
1.892
Драга,

Ми умреа еден куп братучеди, роднини, пријатели. Кој од рак, кој од удар, кој од хероин.
Пред 4 недели земав маче сираче. Се враќам пред саат време дома и ја гледам најгрозната слика евр. Нозете ми се пресекоа.

Стопосто ќе ми се роди дете и ќе умре од sudden infant death syndrome.
После тоа ќе ми се роди друго шо ќе умре на породување заедно со неговото дете.

Се осеќам најлошо на цел свет.
Никогаш не сум сведочел толку болна смрт.

Ах. :)

http://m.youtube.com/results?q=breathe+me+sia&sm=1

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Не дека пратим нешто многу,ама песниве на Макфестов са:гомце:.Посебно ко ќе се појави оној Влатко Илиевски,одма ми се ствара чир,слепо црево и остали срања.Ко го гледам него криво и е што не се занимавам со музика.

Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
Trener pusta te u dvanaest se dok njemu punis dzeb!

Член од
17 мај 2014
Мислења
124
Поени од реакции
214
Драга Кајги
Јас сум да ме грабнеш со едно дрво и 10 удри едно број. Зошто уште се замарам со тој глуп просек на факс? Што ќар ќе имам од просекот во животов?
Свесна сум за тоа, а уште се дробам зошто имам 8 а не 9. wtf? Нормална ли сум јас? :confused:

D

Dynamo

Гостин
Драга,веќе ништо не објавувам на фејсбук,само ќе се пуштам да видам што има ново и толку.
Редно време е сите да го отфрлиме фејсбукот.

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Драга, искрено да ти кажам тет а тет или како сакаш ти, денес после ова шо го видов (се случи) изгубив апсолутно секаква надеж за просперитет во ова маљо смрдљикаво гомненце наречено дер-жа-ва.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Драга, изгледа и мене ме фати синдромот Шумеча Таблета :)
Вечерва во кафич, застанувам да се поздравам со едно девојче, и нормално застанувам ја бакнувам и ја држам за рака. Правиме муабет едно добри 5-6 секунди, кога гледам раката на девојчето почнува да мрда, тогаш сфатив дека во сета гужва сум ја фатил раката на едно дете што седеше до нас :pos:. Сета среќа па се познавав со детето, инаку кој ќе му објаснуваше зошто сум го фатил за рака, а и кој би ти поверувал на оваа приказна. :D

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Драга ма,
Како можат луѓево што го работат ова (види слика)

Да имаат мирна свест и да идат дома да си спијат спокојно?
Што убаво соседство си имавме, со изобилство на дрвја... Сеа, ништо. Скоро се` израмнија... Таман се помирив со едново место што го срамнија, ги снема на некое време, сеа уште 2 нови места срамнија... Не сум јас некој tree huger ама пак ми изгледа премногу.... :place: И тоа сите здрави прави дрва беа..
А и типов не го сфаќам. Сака брвнари да прави, а ги начукува да си дишат во врат и без дрвја наоколу... Не треба брвнарите да се малку поизолирани, да имаат некоја приватност, да имаат некој планински осет? Може и јас врска немам, а може и он само пари гледа, па тоа му е неговото зеленило :facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom