Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.898
Тие што пишуваат спојлери за ГОТ сигурно се оние што секој ден ја потсетувале наставничката за домашната работа. :D

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Црвенеј црешата. Сега ми требаат две работи, скала за да ја оберам и пушка за да не ја обери некој пред мене. Само страв ми е сам да не се застрелам. :oops:

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Драга,
Уште нешто да ми падне или да истурам денес бива? Кафето 2 пати го истурив, па да фатам да ја избришам масата, ми се отвори цела ролна... Апчињата на кучето 3 пати ми се лизнаа од раце... Да не фаќам ништо вредно денес :D За секој случај.
Купив нова хранилка за птициве и не ја сакаат :place: Знам дека е многу различна од таа што ја користат сега, ама треба да сфатат лесно. Ај ваљда денес...
Си купив и Алое Вера цвеќе и Venus Flyrap :X3: Едвај чекам да порасне и да јаде инсекти :X3: Значи, најбоље растение што постои е тоа. Односно, сите месојадни растенија :D
Многу гледам филмови изгледа, ама се` си имам некоја слика во глава дека кога ќе порасне ќе биде живо и ќе мрда :icon_lol: Иначе сфатив дека јас уствари не сум добра со растенија зашто сум нестрплива :D Сакам да порасне ОДМА :D Али ваљда нема да го убијам... Имам бааги инсекти да го хранам ако не е способно само :icon_lol:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Ко на дроги да сум денес. Замаена целата, мрзлива, ми се спие а се наспав, млитава, расеана, мислам секој ќош од мебелот го обележав со малото прсте од ногава:unsure:. Од стариве знам дека кога цело тело ти е во болки најверојатно се разболуваш, али си се смешкам затоа што знам дека ми е од вежбањето, и убаво ми е :cool:.
Ќе збувнам уште едно кафе, ваљда ќе се опраам до вечер.
п.с. уште 3 дена иам за да донесам одлука, фак!

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
У трето одделение, требаше да научиме да прераскажуваме едно четиво за писмена. Едно дете што седело под јаболкница, арно ама му паднало едно јаболко над глава и му излегла жмучка. :LOL: Идам на писмена, цел среќна - сум го научила четивото. :cool: И наместо жмучка, на крај пишав на глава му излегла жолчка. :pos::pos::pos:Жмучка, џмучка, жмучка, џмучкосана една... :pos:
Лани географија на тест имаше прашање за некој пронајдок во Германија. И ја ни две, ни три - Аушвиц. :vozbud:Па тоа ме асоцираше на Германија, што да праам. :D Професорот ми се изнасмеа: Па барем Аушвиц да беше во Германија... :facepalm:
И еден совет од мене: Никогаш не купувај безжични тастетура и маус. (n) Кабел си е кабел. А една батерија крае ептен тратко. :DМоментално само тастетурата ми работи, кога ќе завршам со неа, ќе ги префлам батериите у маусот. Неам попаметна работа... вежбам гимнастика.
Гибај лево - гибај десно - гибај напред - гибај назад - мајсторе за Гибаницииии. :свиркам:
И дај бе Кајги, остај ме на раат да си ги изедам црешиве. Не знам колку дршки и семки по грешка испопикав у уста.:pos:
Испомешав и баби и жаби. Нема врска, само нека прска. :icon_mrgr: Јооооо.:ROFLMAO:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.636
Поени од реакции
31.850
Да му го имав рајатот на некои од тука, ама умот да му го немав............Нека помини срањево колоквиумско уште утре, и летово конечно че читам то шо сакам, да се помочам и во закони и во крастајци......

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Драга К,

Добар одмор некаде далеку, далеку или пак парите да одат за Кола? Дилема, дилема, да ти го тит мојот хороскопски знак ВАГА :confused: Цел живот во дилема...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom