Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Fiend

смут џезер
Член од
29 март 2012
Мислења
947
Поени од реакции
1.074
Драга моја,веќе неколку месеци скршен денар немам,ми треба работа(пари) а келнери никаде не примаат.Се осеќам како да сум товар по дома.Шлаг на сето тоа и женската ми иде на нерви,а навечер нема каде да одиш,особено за викенди...едно диско,10 исти DJ-i од кој пола ми се комшии и пуштаат на јутуб.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Некој има да ми поклони ддр3 матична?

Hiryu

H+
Член од
5 мај 2013
Мислења
674
Поени од реакции
848
Драга денес се чувствувам прекрасно(иако ме лоботомираа):)

Значи уште сабајле дојде партнерката па шетнавме на паркот и благодарение на неа(навистина) една кутија цигари ми трае два до три дена и плус последниве три месеци на раце се бројат џоинтите кои сум ги спушил како и од 2-3пати месечно на еднаш месечно тииит, нваистина влијае на мене позитивно, настрана цигарите и порокот кој го сакав бидејќи многу работам па така два три пати месечно се релаксирав сега последниве три месеца два пати се релаксирав а џоинтите па се бројат на прсти но настрана тоа, најважно од се е што се чувствувам исполнет и целосен, чинам мкојата втора половина се споила, и така сабајлево на градината си игравме со кученцето, го избањкавме а потоа ние и беше добро но морав да го "платам" и зтоа готвев макарони печенни но со зачин морков јајце и сирење нормално и оригано оти она така сакја(јас не ставам пред да печам) а потоа иако јас мојата соба(која е над 18 квадрата) и претсобјето (скоро 30 квадрати) ги чистам и одржавам сам... и покрај тоа ми "нареди" да ја исчистам дневната со правосмукалка и прозорите и така направивме а потоа додека она ми го правеше заслуженото кафе ме замоли скалите да ги изметам(на два ката надоле) и така бидна тоа таман стигнав кафето оладено она гола:vozbud:

Морав да си ја извршам обврската како мажјак(но и да не ја навредам) и така направив за да потоа она си мавне тушче а јас го сервирав јадењето а потоа имавме таан со чај од брусница(знаев дека сака и предвреме набавив и чував само за неа а ми текнуваше знаете како на машко со малку лигавење да чепнам ама не, го чував за неа).

Хех што убаво ми беше исполнет а сега она си замина:place:, но барем кајги тебе те имам и тебе ќе тги кажам оти малку многу малку знаат за ова.:unsure:

И еве ги сега пред час "старите" и гледаат изметено перфекциониастички средено пицнато до детаљ што викаат и одмна пофалби и тоа чудо пофалби, и кога им кажав дури што како осве нели она:D...они пак пофалби кон кон неа ЧУДООО!!!

Дури и родената ми мајка да ми рече јас неможам ова да те натерам а на не и ја лижеш смрдушкатаo_O..па кој кур и викам така е мајко уживај еве за тоа е животот, вишокот од таа кутија т.е евро ти го давам тебе за да покриеме "стариот" што се кладе, дај му може ќе батали кладилница-се зезам бидејќи во тие години се кога нели...не бива јебига

Но поентата драга ми е да ти кажам дека бидна, се заљубив и ти прва дознаваш.

П.С не кажувај на никој од одма грст прашања од пријатели, познаници кодоши и братучеди а посебно па и ме нервира кога рачуни ќе ми прават-си ја ценам интимноста, како мојата така и туѓата и од сите барам реципроцитет.
--- надополнето: 31 мај 2013 во 15:01 ---
Некој има да ми поклони ддр3 матична?

Имам DDR 3 1GB RAM и тоа ако ти изгорел па да немаш ич и да ти треба еден гигабајт тројка ќе ја мнаправи функционална машината.

Сега морам да одам имам работта подоцна ќе ти пишам..

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
компјутеров како трактор ми стана. ништо како што треба не можам да гледам. капак на се КРАЈ на месецот е :свиркам:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Se skarav so najdobriot drugar od sredno i valjda nikad nema da si prozborime vekje..... STAROTO DRUSTVO VEKJE NE TREBA!! :)))

IC OL GUD BEJBE BEJBE !!!

:unsure: :свиркам:

M

Moon Child

Гостин
Драга... За некоја минута го напуштам овој смрдлив и посран град, а за околу 2 саата оваа посрана и утепана од Господ држава.
Се надевам додека ме нема, момците од Торес типс нема да лумпуваат по подфорумов :pos:

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Драга Кајгано....

Ова ке биде малку поинаков пост од останатите...Нема да зборувам за она кој и колку ми значи,со кој сакам да бидам до крајот на животот или колку ги сакам моите родители...
Епа и јас како Мун Чајлд погоре сум во план да заминам,далеку...
Да започнам нов живот...Да ја прифатам и понудата да работам во Америка,или пак во некоја друга земја во Европа...Далеку од се...Од социјалните мрежи,од овој мрачен град .
Ја сакам Македонија,ги сакам лугето овде...и оној менталитет кој некогаш ме тера да се смеам како надрогирана лудачка на сред улица...
И друго имам нешто на ум...Ке се затворам повторно,ке ја затворам душата...Никому нема да кажувам она што го кријам без разлика на јачината на болката...нема да искажувам она кое е од потреба...Ке оставам да ме откријат самите доколку сакаат...
Да откријат што се крие во мене...

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.638
Поени од реакции
31.857
Сфатив дека на фејсбук имам многу депресивни другарчиња и тоа онака, обично без некои посебни причини. Се некои точки, запирки пишуваат при постирањата на песните. Или некои самоубиствени пориви исфрлаат на виделина. Абе мајка му стара, ќе излезам да ме погали тро Сонцето на глава, ќе тркнам до некое блиско шумиче да помирисам со сета сила шо кажуваат тоа дрвјата. Да погледам народ, по некоја залутана насмевка и позитивна енергија. Не е сето црнила и заминато в бездна..............неуба работа е да те тепаат филмој, особено овие ваквите.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Дојде и тој ден, последен колоквиум, крај на образованието, 5 фантастични години, прекрасни луѓе, топ професори и асистенти, да ги креирав годиниве немаше вака толку добро да искочи се. Се надевам дека со тек на време ќе соберам кеш па еден ден и до докторат да дојдам и да си ја исполнам најголемата желба. Време е да почнам акумулираново знаење да го применувам во професијата. Чудно ми е, тажен сум и среќен. Напуштам еден период во кој ми беше убаво, се чувствував сигурен. Сега влагам во друг период, каде што сум несигурен и треба да работам да го сменам тоа чувство, овде е посериозно и посурово. Си ветив дека што и да правам со труд и многу работа ќе постигнам се. Само здравје и се ќе дојде. :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.906
Поени од реакции
11.667
ДиКеј

Конечно си заминувам, но овојпат официјално. Го трошам последниот викенд со луѓето што ги сакам, ќе пијам и лумпувам, жени нема да бркам а нема ни неа повеќе да ја видам. Добро е, среќна е и се смее, па се радувам што ја оставам во такво расположение зошто знам дека не сака разделби.
На прв поглед среќен и насмеан, длабоко во срцето ми е тешко што си одам од сите, но убавава ни држава и власт ме натераа да го направам тоа. Гледам и други форумџии си го тераат магарето и си заминуваат, им посакувам и нив се најдобро, па здравје еден ден кога можеби ќе се средат работите...само здравје.
Во овие 3 дена ќе направам се, ко да ми се последни на планетава а после со нови сили одиме по нови искуства и нови луѓе. Секој почеток е ужасно тежок, а мене овој ми е еден од многуте - среќа што сум навикнат па нема да ми биде проблем да се аклиматизирам брзо. Биди добра ти и сите овде, ќе се пишеме...до некои поубави времиња.

Манс

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Ох драго кајгано овај ден пукна ми со школото, главата почна да ме боле сеа амн веќе многу натегат со тоа испрашивање абе нема услови за живот ќе ти ебам образованието нема се ни стратегија за подобрување на оброзованието ни ништо па и во Понеделник полагам укстерно уште ова фале и овој викент треба да учам цел викент....

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
:pos:

Драга кајганче ми се одиииииии на свадба брееееееј ми се игра :pipi:

:pos: забегав ... :ROFLMAO:

B

Blade Torch

Гостин
Денес е специјален ден .
Денес е денот кога сфатив дека веќе ништо повеќе во животот не може да ме изненади.
Преизненаден а од друга страна и наивен . Толку многу луѓе ( во случајов жени) знам со 25 годишна возраст , кои апсолутно ме шокираат со потезите што ги прават во животот. Нагло , несфатливо . А си мислев дека тоа се години кога една личност веќе созрева. Страшно.
На 30 години ќе се смират ли конечно и ќе најдат што им е навистина потребно во животот? Којзнае. Светов ептен забегува.
Ама сепак заклучокот е : Жена си сака пажња .

Не може повеќе ништо да ме изненади . Макар ми кажале дека папата ќе си го менува полот на 80 години.

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
драга,
вечерва имам прилика која не знам дали сакам да ја искористам..
одамна ја создавам ама сеа не сум сигурен..
возбуден сум...
чао.

Flikson

Провинцијалец
Член од
27 декември 2012
Мислења
916
Поени од реакции
2.563
Боли, пече... :place:

Статус