Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.667
Поени од реакции
8.725
Драга Кајг...

Сериозно треба да престанам да пишувам тука, моиве од дома ќе ме пратат у лудница. Седнуеме за ручек и глеам ми носат чинија со кајгана, и знаеш јас по навика си почнав: "Драга Кајгана - Мора ли бе луѓево да се толку забегани и мора ли тоа тарабите да ми ја објаснуваат сликата, #sunny, #happy #, добро ма гледам дека мава сонце, глеам дека си happy, тоа муцката ти е отворена до 6ката (убава пломба, must say), мора ли да објавиш дека гледаш некој си под просечен филм, Love movie каде што еден пар се лапа на сликата, мора ли 20 морони да ти лајкнат само за да остават добар впечаток кај тебе, божем имаат шанса, ти во секаква кола не се качуваш. Мора ли ма да вежбаш фитнес само за да имаш перфектно тело само за да си го продаваш на некој сличен ко Dan Bilzerian, пошто гледам идол ти е, нема пост а да нема лајк од тебе. Мора ли да... " и тука ме запреа овие моиве, отпрвен мислеа дека кажувам молитва, ама после неколку реченици ми забранија интернет.

Последно уредено:

Дениција

on my eighth life
Член од
17 март 2014
Мислења
241
Поени од реакции
899
Две големи лажици нескафе во чаша за корнфлекс. Чашата ја ставив во микровална сосе лажица, за среќа навреме се сетив да ја извадам. Кафе без шеќер, ме уби киселина. Цигариве ми стојат во фиока, ама не ги чепкам, не се мои. Подотворен прозор, надвор си врне. Мириса на колоквиумска.

Како другаров погоре, имам неполни 5 часа до колоквиум и уште една тема. Ако го положам предметов, завршена сум за годинава. Претходниот резултат ми беше многу добар, па сега можам да си дозволам да потфрлам. Неколку луѓе од мојата група веќе отидоа за Америка, и сега постојано лепат слики од палми и плажи кои повеќе ме деконцентрираат одошто мотивираат. Ме теши фактот што за 8 часа ќе бидам под јорганче во кревет, а за 10 дена преку барата.

On another note, дечко ми постојано ми праќа некои слики кај шо е со бебиња, братучетки, штотијазнам, не знам што му е во последно време. Дали сака да ми се претстави како father figure, да не сака да му речам да си направиме едно? :D Ич не сум дечар, ама морам да признаам дека ми се слатки заедно. I'm not a girl who misses much, ама ќе ми недостасува понекогаш. But life goes on, bra.

Ако веќе не забележа, опседната сум со Битлси во последно време. Затоа на ти песна.

Au revoir!

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Polagam za nekoj 2ipol casa. Ja mesto da povtoram, si cepam let it be, sabajlecki :)..

Vtor, geografija, dokazano deka imam srekja ..

Dr. Wish

Outstanding Сasual Dating Authentic Maidens
Член од
23 септември 2013
Мислења
2.394
Поени од реакции
2.795
DK onoj osecaj koga nekoj meksikanec ti se pretstavuva vo stilot na James Bond :( mi ide da zaspiem togas :( Hi my name is Vega. La Vega. De La Vega. Marties De La Vega. Alexandro Marties De La Vega.....

Sent from my Vodafone Smart II using Tapatalk 2

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
ДК,

Оваа песна треба да победи на Евровизија догодина (без разлика што ќе биде 18 години стара).

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.180
Поени од реакции
13.460
Филингот кога јуни месец е, а ти уште се покриваш со ќебе и спиеш во пижами со долги ракави, како и дома не отвараш прозор бидејќи ќе смрзнеш, не е кул воопшто :place:

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Драга,

Откога станав сабајлево, за 10 минути само се облеков и трчав по бусот за да стигнам на факултет навреме за да си земам оценка. Си земав. Па си земав по друг предмет оценка. Па дојде ред и кај трет професор да се пикнам да си земам оценка, зашто претходната недела требаше трипати да одам за три оценки, а сега се извлеков за пола саат да земам три.
Ок, ама, кај третиот одам, и ме прашува по што предмет, јас ... се блокирав, не знаев на човекот да му го кажам името на предметот што ми го предава. :facepalm:
Ме гледа таква цела утепана и ненаспана, му викам немам ич спиено професоре, деновиве многу се учи, нели сесија, па гледам да положам се, ова, она и накрај се окези човекот, ко виц да му кажувам.
Му падна смешно ваљда што мака мачам јас со учење, или што ко изгубен германец делував, поима немам.
Битно собрав јас три оценки за пола саат, што скоро е невозможно на факултетов и сега сум раат. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom