Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Maturaaa ajdee :-D hahaha
Utre na use edna sum :-D
Top mi e. Zgodni zenskine. Poise po zenski nego po muski pocnav da gleam :-D
Nema maski zgodni be. So zbori ovaa devojcence... Te laze. Vo mk, nema :-D
Ima... Vo trk :-D
MAHIIIIR! :-D HAHAHAHAHAHA
Aj cao :-D

Џ

ЏинЏер

Гостин
Драга,
Учи, учи, не се доучува. А искрено, и паметот ми е на сосема друго место.
Ама добро е што искача нова епизода ноќеска, па додека да пуштат торенти сакала неќела ќе читнам од скриптата... за да не заспијам де :D
Сакав да дебитирам во готвачкиот натпревар денес, ама кога отидов да купам потребни материјали, се предомислив и си земав сладолед :icon_lol: А наместо еклери напраив бомбици со смокви.
Оваа година не ми се погоди на ниту една матура да одам. До некаде и подобро така, пошто не сум особа која испушта прилики за славење, а не стојам многу добро со време :D

П.С: Ти имам ли спомнато дека гајам виртуелни симпатии кон аватарот на @Божино ? :pipi:

-x-

punished
Член од
2 март 2013
Мислења
1.191
Поени од реакции
837
Моменатот кога уствари ти доаѓа полесно дека не си единствен што му текнува во 2 и пол вечер да учи а е прва смена сабајле. Барем ми олесна.

Прв пост тука!

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
КајганЧенценце, знаеш што? :D
Не знам ни ја. Досадно ми беше, па ај си реков да ти пишам. :свиркам: Се посврши сербес Донка, тралала ла ла ла, сербес Донка. :ROFLMAO:
Пеј бе со мене. :vozbud:
Глеаш колку ми е интересно? :LOL: Ќе ми текне на некоја рандом песничка + прогуглав и дознав што значело сербес.
Се унапредуем, се надоградуем... се апдејтуем. :pos:
А овие по дома, сите спијат. Тие па, тие па, тие па... Пих, се спие ли бе у 3 сабајле? Нормални ли се овие? :ROFLMAO: Не, чим е сабајле, значи не се спие.
Вииш шо ми праат? :rolleyes: Нема што сеа да се онаквуеме... у конфликт да улагаме. Case closed.
Један лево, десно два, један напред, назад сад па окрет. И одмах руке горе, осмех на лице и мјешајте куковимаа. :vozbud:
Ме пукаат вака некои кризни моменти, али ајт, да си земам млекцето и да си легнам, најпаметно ми е. (y)
Тимот Ракета повторно слетуваааааааааааааааа. Фиуууууу... пуп. :tapp:

.:MadMan:.

Ретардиран
Член од
20 август 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.781
Драга коа си на повисока надморска висоцина алкохолот се лизга полесно, да знаес, проверено...
И драга имасе едни постари весели луге до нас напнаа да и свирам Баласевиц не сум знаел дека коа сум пијан знам толку многу песни од него, абе дури и две жици пукнав..Убава вечер драга, убава...:свиркам::свиркам::свиркам:
Ај сеа одам да се закуцам у кревет у подоцните утрински цасови треба семинарска да носам

Поздрав кеј

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
На грешка избришав 300 гига серијали, ама барем гледани ми беа, ај така требало да биде во еден потег и гледам празно D :icon_lol:, ништо нема ајде ќе го наполнам за брзо време поединечно да бришев којзнае колку време ќе ми требаше :icon_lol:.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Јас па по 'грешка' избришав 300 пријатели од фб. Сеа ќе фатам тоа точакот, и ќе пробам десет км да извозам накај едно прилепско село, притоа истото нема да го именувам заради прилепскиот дијалект.

Не можам да го гледам стомаков.

Последно уредено:
Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.725
Поени од реакции
13.464
Passed down to you...
Тешки недела дена, што поради поплавите, што поради болката во 8миот недораснат катник на долната вилица, ми претстои уште утре да ја преживеам неизбежната операција, а самиот сум свесен колку мразам забари и секаков мирис на лек и звук на пискава бормашина. Среќната околност е дај боже после ова да ми бидат скратени маките кои со години и години ги имам а никако да ги решам. Ваљда ќе го искоренат семето на злото кое на секои година ипол причинува тежок чемер и болка во усната шуплина.
So says Saladin

B

Blade Torch

Гостин
Eј , де кажи му ова времево нека не стоплува , неам испеглано ни една мајца за на куси ракави , а ме мрзи . :pos:

Каде бе се мрзава ? За пеглање 5 минути не ми се ангажира малце , а не пак некој испит да спремам . :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom