Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.898
Кога децата не сакаат да заспијат во кола и еден круг по обиколницата. На пола пат веќе сонуваат. :icon_lol:
Ама ме зафркна едното разбира и сега ми вика ај па брм. :D

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Да ми даваше пари другарка ми секој пат кога ја будев до сега би била на некоја од плажите на Малдиви..:icon_lol:
Ама еве не сум, туку се тешам со фотографии на интернет.. Добро ми кажа тој еднаш : Ќе одиме срце, со шушки во рацете.:pos:
Денес направив многу работи.. А само што започна денов. И ветува многу. Само се надевам на добри вести.. Сакам да слушнам добри вести.

Дениција

on my eighth life
Член од
17 март 2014
Мислења
241
Поени од реакции
899
Каква еуфорија ме фаќа кога ќе ми текне дека ги слушав ѕверовиве пред една година во живо! Па и совршениот спој на дожд и Personal Jesus...

У пичку матер Кајги, ми се оди на концерт!

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Се жалев дека не ми паднало одамна ништо на наградниве игри. Ми падна 1.5 литри пепси.
Трета награда покрај топката со потпис на Бекам, и маичката пепси од 2006. Ми лаки бастард.

А, да. Животот е премногу краток за да ги прочиташ 'terms and conditions'

Член од
17 мај 2014
Мислења
124
Поени од реакции
214
Драга,
се обидувам да учам скоро цел ден и не иде никако. Ова што се случува во комшии многу ме потресе. Ми се вратија некои стари спомени и ме опфати меланхонија.
Добро знам како е да си протеран од дома само со облеката на тебе без денар во џеб. Добро знам како е да зависиш од хуманоста на другите. Да си гладен, а да не ти е грижа затоа што умот ти е кај оние што сеуште се во опасност.
Се надевам дека што поскоро ќе се заврши се со минимални жртви . :(

Член од
30 март 2008
Мислења
146
Поени од реакции
121
Кајганчице,
Дури сега го пијам првото кафе денес. Се чудам како не колабирав до сега, ама нема везе, да знаеш дека многу ми е убаво. :pipi:
Јас инаку емоционално се приврзувам за гардеробата, па важам за личност што тешко се двои од старите парчиња во плакарот. Барем така мислев до денес. Имав едно дуксерче, може да се каже дека сум го надраснала, ама си го сакав бе Кајганчице. Си го носев. И денес, меѓудругото го спакував и го донирав.
Викаат клин со клин се избива, а јас точноста на тоа ја наоѓам во: емоција со емоција се истиснува. :)

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom