Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.080
Поени од реакции
74.825
На какви работи налетав човече :pos:

Тргнуваме од почеток:
Песничка на тема ЈУНИ И СЕПТЕМВРИ

На прашање Што ја загадува храната сум одговорил:
DSC01467.JPG

Јас знам за дрога :pos:
DSC01478.JPG

На прашање за заразни болести сум одговорил:
DSC01485.JPG
Грипот, сидата, заушката, сипаницата и ВОШКАТА хахахахахахахахахаха

Омилена тема на цртање ми беа спортски утакмици. Иако од кога знам за мене навивам за Клиперси, сепак во финалните серии ги поддржував градските ривали Лејкерс. Сум нацртал дуел меѓу Чикаго и Лејкерс :D
DSC01475.JPG 0-124!
Ник Ван Ексел и Шекил против Пипен и Џордан :pos:

Фудбал секогаш цртав Македонија против Шведска, за да му се цепам на братучет ми од Шведска :D
DSC01477.JPG

За крај писмо до непознатото другарче <3 Уште чекам одговор :LOL:
Жута дуња, зелен бор брзо чекам одговор :icon_lol:
DSC01473.JPG
Јас сум ХХХХ учам во основното училиште Димитар Миладинов и сум второ-Б одделение. Ние во школо кога имаме слободно пладне јас цртам, а кога си одиме одам надвор и ги чекам родителите. Сакам кошарка, ракомет и фудбал но се уште сум мал за тие спортови, јас иначе многу убаво знам да пишувам ама јас брзам и знам да згрешам.
:pos::pos::pos:
Цртежот од страна :vozbud: Раката на едниот тип<3

Член од
9 мај 2009
Мислења
605
Поени од реакции
400
Дечки, пазете како возите. Јас не знам зошто мора со такви брзини да се вози и плус под дејство на алкохол. Има такси, не вреди да го рескираш животот.

Каква потресна вест, после вака убаво поминат ден. Немав многу контакт со дечкото, ама се знам со неговото друштво. И да не го знам морници те лазат кога ќе видиш дека некој изгубил живот на 23 години во сообраќајна несреќа. RIP :place:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Моменталното размислување во светов-Во ред е да се биде различен...освен ако твојата различност е различна од мојата во тој случај одјеби фрику

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Драга,
Ти текнува како ти реков дека ќе чмаам? Јеа рајт. Денес раскревав по дома, и уште не е се' средено. Утре пак, зашто не успеав да завршам се'. Којзнае што ќе биде кога ќе почнам да работам. Хаос по дома :icon_lol: Сеа сфаќам што сакала мајка ми да каже :icon_lol:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Драга...

... да ти ебам имунитетот глуп, пред најинтересен викенд што ми претстои се разболев и најверојатно нема да можам да мрднам од дома. Ај у курац више, секад вака ми се дешава коа најмалце треба.

2

~2A

Гостин
Драга Кајгано сакам да ти кажам нешто.... онака ко че ми е досадно си размислувам како некои (човечки) изроди кога ќе се уклучат во виртуелниот свет во секое поле барем 2 пати се подобри отколку во реалноста, толку едноставни... :(

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Сок+ Јаболко + Фудбал Менаџер + Кајгана + Линкин Парк Ќ= Најдобар старт на месец

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Draga, kako ne mu e sTram, na tie sto prethodno spomenatiot zbor go pisuvaat so edno tvrdo i golemo T. Uf kako me iritira ova...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom