Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Кајги,
Мене ме интересира дали барем на некој му текна да си ја слика клозетската шоља после големата нужда, и истата слика да ја објави на фејсбук? И се разбира дополнета со статус, ајмо кој е ЗА (слатки) изволте, има и пивце ќе замезиме... нема проблем. Оти се што се јаде, претходно мора и да се слика нели?

Се изнагледав кајги скари денеска, која препечена црна ќумур станала , која недопечена се дави у сопствените сокови... и тако даље.

Сума сумарум и не беше нешто посебно денов како и секој ден, едино Сунѓерот малку ме изнасмеа со неговата слика страна поназад со матените јајца, којзнае од кој сајт ја ископал, знаеш ти кајги...познат е тој по тие работи

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.179
Поени од реакции
13.459
Поздрав до сите што си славеа први мај на затворено и си немаа проблеми со дождов, до другите ептен штета. Лани на истиов ден се прскавме, голи се шетавме сите, од дома ни викаа немојте многу на сонце сунчаница да не фатите, сега сите со дуксери под стреа се мрзневме... Добра страна што кола возевме низ населба, 7 души во неа :vozbud:ко желки се стуткавме еден на друг седење и кругови врти низ уличките. А за стоки, стоки се направивме, јас лично 12 пилешки стека мали, 10 кебапчиња, 2 парчиња кременадли, пола леб, аристократски живот... :D

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
од толку организирање за ова празников, пошо нели мене ми се падна парето да трчам лево десно, сум заборавил да си ја платам сметката за интернет, ама важо убо си поминав за мајов :icon_lol:

основна физика и правило правопропорционалност : колку повеќе женски на мај толку повеќе слики за прикачување FML
одам под туш и да дремнам тро ако можам, утре сабајле радовиш . again

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Епа Драга,
Ај што Април цел месец ми ја е*а мамата со една иста работа...
Па како за последен ден вчера кола ќе ме удреше :tapp:
Ебате.

Малце патетична слика ама може ќе ми помоге...

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Picture 150.jpg први мај,без парада не е први мај,први мај без огномет како овој и не е први мај, и први мај без наредба од маршалот 12 плотуни во секој главен град, а у Београду 24, да се зна ко је главан. Где сам оно стао другови, а да биче и печења.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Си доаѓам дома, си се пресоблекувам и од телевизорот до моите уши допира... ВРНЕ ВРНЕЕЕЕ ВРНЕ ВРНЕЕЕЕЕ....:facepalm:
Фала ти Сара Мејс, не знаевме дека врне, уште ти фалеше да гракаш од телевизор.:unsure:
Иначе топ ден, топ друштво, топ стек4е.
Јаки4ко си беше.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.437
Поени од реакции
39.055
Драга , шетал Ивица Боцевски странски туристи низ Скопје и им рекол: Ова е споменик од 19ти век , а зад него ќе се гради црква од 16 век. :pos::pos::pos:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Сабајле станување најрано оваа година во 8, одење со такси до ебаното Кучково, праење јадење 6 саати и враќање по црни темници накај дома. Некад пак сум во средно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom