Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Draga Kajgana, mi se jade torta eve na primer. Torta so kavga.

Член од
12 јануари 2014
Мислења
1.464
Поени од реакции
1.892
Драга,

живееме у свет каде мултимилионери филмаџии како Мајкл Мур се борат за социјална еднаквост. Да ти ебам лицемерите.

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Постојат луѓе (и кајганџии) кои можат да исхејтаат сФе.

Пример 1:

- Дејвид Бекам се откажа од својата плата и ќе ја донира за децата сирачиња.

„Боле го куро! Натенкира се пари, па му се може. А не дека не зима пари и од реклами..."

Пример 2:

- Некој и некој си донирал бубрег за тој и тој.

„Има уше еден, чуму фрката!?"

Пример 3:

- Пронашол торба со 20 илјади евра и му ја вратил на сопственикот.

„Матни работи бе! Шо ја не најдам торба со пари. Знаеш кога би ја вратил - НИКАД!"

П.с Се што треба да знаеш за некого, можеш да заклучиш по песните кои ги има во мобилниот и тие кои ги постира у Драга Кајгана.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.727
Поени од реакции
13.465
Passed down to you...
Викенд време е кога работата ти се собира во оној шпиц момент кога не знаеш што попрво да фатиш. Цел ден го преседуваш покрај ПС, само со некои банални тупаџиски работи како ексел табели. Среќната околност е што остана уште половина од сработеното, што ќе реќи уште утре, па малку здивнување. Недела ваљда нема да врне. If not... ќе си викнам друштвенце на шо-било.

Ко диспечер(ка) се осеќам, мамата :D
So says Saladin.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Драга ладно ми е, не ми се спие, си пуштив С.А.Р.С. да послушам. Досадно е.

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Денеска мистерија. Утре, молери кај мене дома.

Шо се деси? Најдев, уствари потсвесно сум ја знајал сигурно, една фиока дома, за прв пат. У неа најдев ствари шо сум ги тражил и сум се откажал од нив. Сместена у еден таков слеп агол, такво невидно место шо никад не се вртам там. А не дека живеам у големо место.

Тегет боја на ѕидо моооооооој!!

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.636
Поени од реакции
31.850
Проблемите на денешната младина се толку ретардирани што некогаш создаваат тешкотија во разграничувањето дали станува збор за тролање или за вистинска мака......

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Почињам со полагање за две недели, сеа треба најмногу да запнам.. И не можам више.
Еве цел ден седам пред отворен pdf и не го пипам. А совест ме гризе, не знаеш..
Кај да најдам снага жити се, нека се најде некој со magic formula за бесконечна мотивација и желба за учење..

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Драга кајгана, ја бараба а ти вила:D :ROFLMAO:
Кај е ма овај замафтаниов Борче? Шо го снема овај изветреаниов така наеднуш? А баш ми фалат неговите креативно дискутабилни волшебно антипатични стационирани и незнам ти јас теми за животот:D
Заборајв зошто сум тука, слушај уствари читај ако уопште (уопште ма:pos:) ме читаш драга кајгана, сабајлето ја гледав цела претстава Сомнително лице и сега пак ја изгледав, штотуку завршив. Втор пат денеска ама ептен ми е јака сум се изнасмеал претерано многу, полн ми е мозоков со исечоци и фрази и сега сам си потворувам наглас ко пусто гојдо(ко пукало) и си се смеам.
Цел ден денес ми помина во заебанции и смеење како и обично а да ти прикажам и сабајлето ама незнам шо ме фркна од ко станав уш непомочан ми текна на случка уште ко бев барабуле маљо:pos:.
Тато, тато на шо одат бродчињава? (на тв пуштен некој канал кај шо паламудат за бродчиња)
Па на гориво се разбира, нафта, дизел..(ми подобјаснува малце)
И јас си чутам без да одговорам така едно 10тина минути и му викам, Ам тато како ги носат на бензиска?:pos:

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Драга Кајгана,

мислев да ти пишувам пак некое писмо накиснато со меланхолија, но сосем случајно разбрав дека на гости кај Миленко во емисија е Крешимир Мишак, хрватскиот Ајк, Иван Исцелител со две мозочни хемисфери. Ми ја разубави ноќта. Фаца ми е! За таква бакенбарда уво би дал. Човекот ми е амалгамирана инкарнација на три од четирите Битлси. Не знам точно кои, ама Ринго Стар е сигурно во нив.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom