Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Кеј,

Ради овие баерн куртониве сите заборавија дека џерард нема титула да освои никад.:mad::pos:

Ф

Флеш

Гостин
Дк :noze::rolleyes:

Една недела, недостасуваше но сепак тоа е
втора недела започнуваме и се надевам овој пат уште почесто
како што е дождов упорен ,барем како тишина со затишје

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Новава Мозила 29 е :drk: само се надевам дека нема да избаксузирам и да имам мемори лик од 2 гб :X3:

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
Денес две одлични вести, после претходниве напнати денови ми требаше ова.
Цел месец во Охрид во шпиц на сезона, се' платено, со 4 свирки неделно. Not bad, not bad at all. :cool:
И го добивме најдобриот ден во летно Хавана. :cool:

Можеби за многумина клише муабет, ама кога го гледаш животот од една поинаква страна, полесно е и поубав изгледа. :)
Епа :party:

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Драга,
Убаво ми е кога денот ми е исполнет, ама мразам кога ќе ми сменат план во последен момент. Нема нешто полошо од она кога мислиш дека ќе одмараш дента и дознаваш дека уствари ЦЕЛ ДЕН треба да работиш. Бар знам дека уште утре и готовооооо. Уште да не требаше да станам рано, боље ќе беше :(
Иначе цел ден сум на кафе и еден Subway (и сникерс еден :D). Најбоље диета ти е уствари да имаш толку работа што немаш време да јадеш.
Уморна сум. Ама убаво уморна. Онака задоволно уморна.

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Кеј,
Денес сум расположена за излегување низ град и за пиење. Одамна се немам зачашкано со некој, па да паднат секакви муабети на маса. Ваљда ќе си најдам друштво до вечер за конзумирање на алкохол и онака утре нема да пикникувам никаде, пошто 99 посто ќе врне. Уште да најдам место каде што чашка ракија не е 60+ денари и таман ќе биде. А бе се оставив од пари за ракија по Скопјево, криво ми е дури.
Туку имам уште една дума. После 12/1 по полноќ, кај ќе ја дотрошувам ракијата од мене? Што работе, што е отворено вечер, до кај 3-4 саат сабајле?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Глупо е кога ќе спомнеш некој, а нема да го тагнеш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom