Ти се плукнам у тоа глупото време, ти се плункам. У тој глупион дожд.
![Лут :mad: :mad:](/styles/default/xenforo/smilies/mad.png)
Романтично било!
![Ерр.. Што? o_O o_O](/styles/default/xenforo/smilies/O_o.png)
Да бе, со кал до половина, со чорапа ко бокал, унатре пола литро вода. Многу е роматично!
Ебате романтичното, ебате. Да седиш дома и да спиеш, евентуално да читаш книга, романтично е. Ама иди надвор без чадор, да те видам колку ќе ти биде романтично.
![Претпазлив :cautious: :cautious:](/styles/default/xenforo/smilies/cautious.png)
Многу гледање филмови, ептен.
Излегов од дома без чадор, затоа што беше сончево. Само што тргнав накај дома, истура. Стоев пред една зграда, со скрстени раце, чекав да прекине, за да си го фатам патот под нозе... ама ништо. Среќа имав пари у мене, па си влегов у Кам, си купив чоколадо за готвење (каква милка - какви бакрачи, чоколадо за готвење му е мајката
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
) и плус ќесе си купив.
Пробав да ја „облечам“ ќесата, ама кога го надигнав ќесето, ми падна чоколадата. Едвај ја облеков ќесата.
![Пукам од смеа! :ROFLMAO: :ROFLMAO:](/styles/default/xenforo/smilies/roflmao.png)
По цел пат го рекламирав Кам. Па за џабе ли бе вчера у три саат ноќеска, се пеглав? И дождов да ме наврне?
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Башка имав прочитано нешто, у смисол дека, ако трчаш додека врне дожд, уште повеќе ќе наврнеш.
![Ерр.. Што? o_O o_O](/styles/default/xenforo/smilies/O_o.png)
Пробував да одам побрзо - поспоро. Ама исто ти се фаќа.
![Пукам од смеа! :ROFLMAO: :ROFLMAO:](/styles/default/xenforo/smilies/roflmao.png)
И се извинувам што звучам изреволтирано, ама ми се споија жичките. И сега престана да врне. Акооо, акооо!