Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.187
Поени од реакции
13.821
Кара миа

Што е со поздравувањето и итаљанциве? На работа се глеам со истите луѓе по неколку пати на ден, и секој пат кога ќе ме видат чао морале да кажат
Замисли со некој да се глеаш по 10 пати на ден и да си викаш здраво, здраво, здраво, здраво...

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.429
Поени од реакции
39.042
"Кога ќе умрат пензионерите ќе видиме кој ќе ве гласа"

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Немам чуено ништо до тој степен безвеза. :pos:

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
Ти се плукнам у тоа глупото време, ти се плункам. У тој глупион дожд. :mad:
Романтично било! o_O Да бе, со кал до половина, со чорапа ко бокал, унатре пола литро вода. Многу е роматично!
Ебате романтичното, ебате. Да седиш дома и да спиеш, евентуално да читаш книга, романтично е. Ама иди надвор без чадор, да те видам колку ќе ти биде романтично. :cautious: Многу гледање филмови, ептен.
Излегов од дома без чадор, затоа што беше сончево. Само што тргнав накај дома, истура. Стоев пред една зграда, со скрстени раце, чекав да прекине, за да си го фатам патот под нозе... ама ништо. Среќа имав пари у мене, па си влегов у Кам, си купив чоколадо за готвење (каква милка - какви бакрачи, чоколадо за готвење му е мајката :D) и плус ќесе си купив.
Пробав да ја „облечам“ ќесата, ама кога го надигнав ќесето, ми падна чоколадата. Едвај ја облеков ќесата. :ROFLMAO: По цел пат го рекламирав Кам. Па за џабе ли бе вчера у три саат ноќеска, се пеглав? И дождов да ме наврне? :D
Башка имав прочитано нешто, у смисол дека, ако трчаш додека врне дожд, уште повеќе ќе наврнеш. o_O Пробував да одам побрзо - поспоро. Ама исто ти се фаќа. :ROFLMAO:
И се извинувам што звучам изреволтирано, ама ми се споија жичките. И сега престана да врне. Акооо, акооо!

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Драга,

Цимеркава си дојде поплавена цела, кола ја испрскала многу убаво, со кал! :LOL:
Ај, и нејзе и беше смешно. :LOL:
Веќе 2-3 дена, не носам чадор и за некоја гоооолема среќа, успевам да го фатам периодот кога не врне и си доаѓам дома во фина состојба. Утре ќе носам, не си ја предизвикувам среќата веќе. :D

Јас не знам што да направам веќе за да помогнам, за да олеснам, за да не мислам на тоа како некој ден ќе се шлогира од толку трчање од едно место на друго и оптеретување со идиоти и замарање за работи за кои не треба.
Не знам што да правам стварно. Да почнам на јога да го носам за да искулира некој саат? Ќе ми каже немам време, а и нема да лаже.
Како да сфати дека човек не може да функционира така, на телото му треба одмор! И психички, не само физички.
Јас се смеам и се расположувам за мали работи и ситници, а тој нема време да ги примети, или не е навикнат да ги приметува. И тоа Кајги, тоа ме растажува. А и јас не сум некој учител ...

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Има некоја позитива од немањето на струја во овие три часа. После 4 години зедов в рака книга. И замисли Кајги, не е .pdf формат :)

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Здраво, :icon_mrgr:

стварно моите 3.000 мислења изгледаат недостижно за останатите членови? o_O
Како не.:вонзем:

Врне надвор. Тапа време. Вечер има фудбал. Ок.:гик:

Ај чао. :D

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Нека поврни уште малце и Noah од Sci fi во документарец ќе треба да го преименуваат. И кизне дали ќе го дочекаме спасителот fat john. He can eat your sins away.

N

NikolaMKD91

Гостин
Задкулисите и случувањата позади завесите на форумов пишуваат романи . Ех моја кајги ... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom