Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.887
Интересни денови.
Како се поврза секој ден пијам.
Интересно.
Еден другар проба да залапа една и доби корпа.
Следен ден и даде мастика за типката да се лапа со друг.
Хахахах ќе умрам.
Не сум Лешоски ама во нов ред све пишувам.
Леле пари неам за утре и задутре.
Ауууууууууууу.
Кредитче нешо.

Ајј бе!

Sawyer

Only God can judge me!!!
Член од
26 август 2009
Мислења
723
Поени од реакции
154
Она: Неможам ова више да го издржам, оваа ладнокрвност од тебе, подобро да заврши, ако сакаш така, више дојдено ми е преку кур ( упс ?! на женско му е дојдено преку кур o_O)
Јас: Па и јас мислам дека така е подобро, да заврши, вака само те измачувам и тебе и мене......
молк......................................продолжува разговорот, не на подобро, мислам, во суштина подоброто е кога двајцата соговорници ќе се смират, во ситуацијава кога ќе се "скараат" смирени.

6 hours later............ се префрла разговорот на добропрочуениот фб, кој ни беше многу поише од фб, ма ни беше и дејтинг и чатинг и сексинг, освен коа немавме нет, тогаш мораше да се користат алтернативи, како на пример комуникација во живо, во било каква форма:D
Да се вратиме на продолжетокот на разговорот:
Она: Мислиш ли дека доколку би разговарале во живо, би дошло пак до ова решение ?
Јас: Не би можел да знам....
Она: Но не би сакал и да дознаеш ?:D (насмевка која за миг и се појавува кога се појавува надеж)
Јас: Не го реков тоа, ќе видиме како ќе се одвиваат работите (чувство на несигурност..........можеби требаше конечно да бидам КОНЕЧЕН)

Разговорот никогаш не се случи, можеби сфати дека не вреди да се биде со некој кој не може да ти подари љубов, можеби конечно сфати дека подобро е да се задоволиш со ништо, отколку со трошки, отколку со човек кој не и кажува ни едно мочано "те сакам" од срце. Човек кој ради грижа на совест се обидува да се убеди дека уствари сака.
Не, ако ви рече некој, НЕЗНАМ ДАЛИ ТЕ САКАМ, тогаш одговорот го знае, само се обидува да ти го каже на побезболниот начин, а од друга страна се обидува да не те дотолчи, само те нокаутира, не те убива, те остава да се мачиш уште, сакајќи да не те повреди, а те повредува уште повеќе, ТИВОК УБИЕЦ.

И на крај после неколку месеци, таа истата личност ти вика, ПА ЈАС ТИ РАСКИНАВ:eek:

Не, не сум горд на ова, ниту има причина да бидам, но очигледно некои личности се понижуваат ако им раскине другиот..........мора тие да го имаат последниот збор, иако всушност не "кажале" ништо.

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Кајги која е финтата со коментарот лепотан од цеца? :facepalm:

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.755
Поени од реакции
4.526
Моментот кога само што си го променил аватарот, читаш цитати, пробуваш да ставиш лајк, се чудиш каде отишло „ми се допаѓа“ копчето и наеднаш согледуваш дека постот е твој.
:pos::pos::pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ne mozam da se pomiram i da prifatam, se uste :(

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Драга,

Научив една работа.
А таа е : Никогаш да не им пречутуваш на луѓето што и да ти смета, туку одма во фаца да им залепиш, дека ако им пречутиш на глава за се нешто ќе ти се качат !
Време е да прекинам да се секирам за туѓите чувства дека поради нив си ги уништив моите.

О|ивер シ

Анти.
Член од
14 октомври 2011
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.018
Драга,

Никогаш нема да си фатам женска. Тоа е. Forever Alone Ugly.

Член од
26 март 2011
Мислења
659
Поени од реакции
667
Ах Кајги првично сакав за друго да ти кажам, но толку сум изиритирана што не сум во состојба.
Ја мразам државава Кајги, ја мразам затоа што ништо не функционира како што треба, се мразам себе си што останав тука.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom