Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.667
Поени од реакции
8.725
К, не ми се верува дека сеуште се расправаат и тоа со голема сериозност во темата "Твитер календар 2014"

:pos:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Кајгано ептен ми се смешни оние плакатите по болницине со среќни луѓе што треба да те мотивираат дека уствари болница е добра работа.
Ставени неколку луѓе цели среќни мислиш добиле на лото и одоздола напишано нешто во стил "Една колоноскопија неделно keeps the grave away".
И на сликата ставени насмеани 3ца црнци, 2 скадинавки и кинез. И тие треба да преставуваат Македонско друштво што треба да ми каже дека идење по болници е супер. Мда.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Жената. Кајго. Жената е...

Жената е... жена е...
Бело мече годиначе,
речна слатка тресопатка,
вита ива миризлива,
мека трева што подгрева,
боцкав венец крај кладенец,
мрава,сешто што преправа,
кревко птице назимиче,
тивка соба во злодоба,
прва љуба до прељуба,
свила што се распостила,
лето в сенка засолнето,
глина полна сончевина,
утро в сина виделина...
Жената е...жена е...

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Годинава тргна преубаво.
Може и ќе продолжи така ако останам со понашањево кај шо кур ме боли за туѓи потреби и си терам за да си ги задоволам своите.
Поубаво било коа се ставаш сам на прво место.
Ќе терам така.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.727
Поени од реакции
13.465
Dear friend...

Ден со позитива и неколку чашки црвено вино, парче прекрасна торта,,, Се` тоа благодарејќи на една блиска личност. Заебанции, смеење,,,муабет. Тоа се тие мали моменти кои сите мислиме дека се едно ништо, но всушност многу повеќе вредат од некој закупен локал за НГ со многу гласна музика.
Love always
Satsy.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Драга,

Во 6 сабајле зјапам во еден слајд и не ми е јасно што сакал авторот (професорот) да каже. Не му ги сфаќам цртичкиве и стрелкиве, не ми е јасно што се глупостиве и што значат. Така си е тоа кога белешките ќе си ги заборавиш и нема да си ги земеш дома.
:facepalm: х 10 не ми е рамно, али ајде.

Битно јас си пиев чај, си се качив на тросед и од подалеку пробав да зјапам во лаптоп, као демек од друг агол ќе ми се разјасни. :D
Имам нова чаша за чај инаку, се вика Hugs and kisses :love: (така на неа пишува), црвена е, затоа и цевката со која пиев си ја одбрав црвена да биде. Остај, и на тоа ми текна, уште да ми светне што беа ознакиве ќе биде екстра утро. :D

Л

Лигеја

Гостин
Драга...Не им верувам на луѓе кои во исто време ми го знаат презимето но не и името. (note to myself for the future and good life lesson)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom