Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
П

Пепси_

Гостин
Може затоа што сум нај добар не ме сакаат - роналдо :sneaky:

Се осети у воздухоооот бре ама само спонтано сеа за сеа :D Финоќа,дамски став тај осмех... :icon_lol:

Шо го ебам нема да јадам ама боксерки си купив да се осеќам како Бекам :pos:

п.с. јас и он се подржуваме, другите и онака не ни го сваќат европејското у нас шо е :D

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Денеска ја исполнив мојата креативна квота, што за пари што за беспари (преводот), после до Клик ќе одиме малку билјард да маниме, се на се добро е јас сум задоволен. Малку говор ми држеше мајка ми моја да бидам спремен на секоја ситуација, па се сетив дека на она дека за мајките децата секогаш ќе бидат деца нивни без разлика на годините, освен нејзе на друг човек не му оставам памет да ми соли :icon_lol:.

Морам да признаам дека се срамам, ама имам една маана што го побива тоа збор е збор кај мене, ако речам одам и го правам тоа и одам бре тука нема повеќе место за срам :icon_lol:. Кога ќе кажам кажано е, речено е и се има до знаење, прилично заебана работа ама многу пати ми се има најдено во животов.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Google translate beatboxing. Напишете:

"pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk bschk bschk pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk bschk bschk pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk bschk bschk pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk bschk bschk pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk bschk bschk"

И кликнете на звучникот, да го изговори.

Cheross

COOL BOY
Член од
27 август 2011
Мислења
548
Поени од реакции
381
Драга: Бевме многу многу мали...Како да сум вратен пак во времето што нај добро го знам кога најмогу те сакав а ме остави сам кога неможев да дишам и бев во параноја.Кога љубовта моја ми ја претвори во струја која гори сурово се што е пред себе секоја девојка то тебе беше казнета за тебе ти си крива што јас станав див и бев ко да не сум жив мојот розев свет ти го направи сив но те вратив..Сега..

N

NikolaMKD91

Гостин
Кајганче ова моментално што оди на МТВ1 е школски пример за гебелсова пропаганда !!! Кој на факултет ја учел гебелсовата пропаганда, а не ја разбрал, еве му можност да ја разбере.

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Де,

после можда 3 месеци, денес е првиот ден кога си реков ќе останам трезен.
Знаеш шо се деси?
Е, па не тоа.
Не викам дека толку ми е од очекувањата годинава, ама не дека ми тргна нешто ветувачки.
Клошар бе, у право се. Не е до тоа колку ми е пун џебот или јајцата, клошар сум си у душа .

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
ДК

Поучен од повеќе скорешни случки, полека-полека ќе пробам да внесам едно ново, официјално правило. Додуша го применував, али отсега посебен акцент ќе му ставам:

- Секогаш кога си во можност сослушувај ги двете страни од приказната, не можеш да знаеш кој што крие или изостава за да си ја нареди по негово.

Се надевам ќе се покаже како многу корисно :)

perez9

расипано јајце
Член од
30 декември 2013
Мислења
1.041
Поени од реакции
991
Се качила на печката за пубо да се слика да ја видиме како била облечена за нова година ....:facepalm:

А кај ја славела ? Кај неа дома.....

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Секогаш во собрано друштво од 10-15 парови има една жена што цела вечер е намрштена и на мажот ќе му вика: доста ти се две пива и еден маж на кој жената заборавила да му каже да си ги измие нозете. :icon_lol:

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.774
Поени од реакции
8.037
... одамна ме нема драга. Ти ветувам, ќе ти пишам пак, подолго.

Сега сакав само да ти кажам, толку моќно... целиот се ежам, малце фали за капка солза.

:(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom