Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
значи се расприкажавме,како жени на тараби,
ова со цитирање сега го читам, можеби сме ја утнале денес,а можеби и ќе ни опростат,
па нели празници се ближат,па најдобро нека ги избришат,а догодина памет.
А кајган и членови де. Бев сега во рамсторе пазарив за 1000 и оп си добив пакетче,како подарок бесплатно,со десет артикли разни смоки-лесно пердуф,ама некаде близу100 ден. е. Ова важи наредните три денови. Ова не е реклама.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.103
Толку од работа за годинава.
Време е за екцеси и кривични пријави. :D

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.666
Поени од реакции
88.531
Анчо :cuc: Респект

Него Драга, сликава на Анчо ме потсети на уште еден чичко што нонстоп го има на Инсомниа Кантер серверите... Одприлика исто години имаат со Анчо. Нема да му го откривам името/никот, ама сите не тепа на сервер... што ти значи стара Титова школа... абе ќе застане на едно место и кога ќе почне да ги реди противниците. И никој не го вреѓа дека цело време стои на едно место, сите му укажуваат почит. Јебига од една страна имаш копиљаци кои по цели денови дремат пред компјутер и играат Кантер, додека од друга страна имаш поранешен член на ЈНА, и секогаш е меѓу првите, со секое оружје знае да пука, сум го приметил.... :cuc:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
ех драга, овој пепси мислам дека најмногу ќе не зезне со аватарот, има ГОЛЕМА разлика помеѓу неговите мислења и мислењата на буцио :icon_lol:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Абе со што народ го делимо воздухот еј.Имено у зградава имаме домофон демек нели да бидеме у мода малце,ама џабе бе за кого?за стока ништо не е.До сега десет пати намерно ја расипуваат бравата,пикаат намерно погрешен клуч во бравата:tapp:.И зошто?затоа штп ги мрзело да отклучуваат на секое,и затоа до сеа у зградава има над десет кражби,што на велоспипеди,што по станови,наркомани у подрум,кучиња по ходниците.Е тоа е нашата реалност,што и да напрвиш ново,за народов прост пак не чини.

Член од
8 мај 2013
Мислења
141
Поени од реакции
71
Драга кајгана
Можам да кажам дека денес во последниве 30 минути сум исполнет повеќе одколку во изминатава напорна година.Благодарен сум и на личноста која ме советуваше и при што со еден совет смени многу нешта во мене.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Драга К,

Незнам како можат луѓево да лажат за најпрости нешта во животот. Добро дали имаат малку чиста совет кога ќе легнат да спијат? Дали сфаќаат дека животот е тркало? очигледно дека не. Драга К, одам во кревет разочаран сум.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Современото програмирање е уствари битка помеѓу софтверските стручњаци кои се трудат да направат поголеми и подобри програми за идиоти и Универзумот, кој се труди да продуцира што поголеми и подобри идиоти. За сега Универзумот води.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.916
Поени од реакции
11.285
ДК
Среќа што сум непопуларен форумџија па никој не ми го копира аватарот, или можеби немам пријатели :icon_lol:
Саладин е 100% во право. Има и покреативни начини за шега и смеа, пробајте со пост.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Драга К,

Ова ќе го напишам и од мојата посета на оваа тема завршува тука.
Патем и ќе се пожалам знаеш стандард работа која се прави во твојава тема. Само една баничка имам јадено во овие точно 49 часа. Цела ноќ немав спиено а утрото го дочекав ај погоди со што? П.С сам бев во соба. На мобилен ми вртеше песната подолу цело време. За рок од 1 час испив скоро 4 ипол литра вода, не за друго ми изгоре душата за вода. ах да додека се симнам на приземје читај кујна на пред последна скала паднав :facepalm: мислам дека си го земав здравјето. Драга К, еден совет од мене до тебе. Пред да легнеш не размислувај премногу за проблеми и сл. бидејќи ова погоре ќе те снајде верувај. Ајде поздрави по дома.

Jaro jaro Jarane gde si kad muzika utihne
kad se svi prozori zatvore kad i suza iz oka,
vise ne navire

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom