Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Picture 1181.jpg Picture 1182.jpg Picture 1180.jpg тоа сум јас
КАЈГАНО, кога бев во ЈНА 1975 година. (и верно му служев на маршалот и народот)
Оваа слика може кој сака да ја копира и умножува и става и на АВАТАР,со дозвола и на свои изуми, идеи и инофации на неа.Може и јаже околу врат да ми стават, а тоа баш и некои членови го посакуваат и го јавно овде кажале ама не се санкционирани.
(пази секој ваква слика си носи во новчаник,во она време,а јас сосем случајно ја извадив барајќиги картичките за да одам во рамсторе да пазарам 1000 и земам пакетче за внуците па ако се исплати ќе пазарам повеќе пати Х 1000 за да има за сите внуци и внуки по едно пакетче,само јас што ќе го надополнам и од мене,т.с.онаа 1000 се за таму)
--------------------------
Ајде дечки на работа.

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.667
Поени од реакции
8.725
K,

Овие со аватариве немаат свој живот па мора да се мешаат во други животи, жалосно.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Кајгано,
Анчо пак ќе го банираат па ќе плаче како мало детенце после иако е у поодминати години :icon_lol:

Член од
25 декември 2013
Мислења
38
Поени од реакции
32
Место да ви биде мило што еден од пензионериве (или колку и да е старо чичето) научило да користи компјутер и да имате трошка почит за времето и маките кои ги поминал, за искуството кое го добил, вие го зафркавате. Море не Албанци за вас, курди или што и да е полошо.
Се е отепано од господ бог.

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.858
Поени од реакции
10.700
Драга, конечно и јас да купам гардероба за пократко време, првото што го видов ми падна во очи и го земав, сега сум си слободен.

На Кајганава постојано се појавува нов вирус што ги инфицира повеќето кајганџии, сега актуелен е аватарскиот вирус што на аватар ти ја става сликата на некој од најпознатите членови. Веќе не знам ни кој пишува. :D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Во ред дечки, доволно беше. Пристигнаа многу пријави од членовите и од сега секој оној кој ќе стави аватар од друг член, со намера да го копира ќе биде баниран. Се враќаме на старо.

*мора да се проба, макар и бил првиот казнет заради ова, слобода или бан!

S

StormRage

Гостин
Аха, се си испланирав? Е кајг, си испланирав. И падобранци... god dammit, зашо мораше сеа? Јебига, то е ... wat to do wat to do...
па сеа си го пикам носот кај што не ми е место... жал ми е, тоа сум јас...

Cheross

COOL BOY
Член од
27 август 2011
Мислења
548
Поени од реакции
381
Амор кај си ти??? Добра?? Бравос така продолжи.(y)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Моментот кога ликови од форумов се исмејуваат на други познати и помалку познати фаци за нивната смисла за хумор (и ителигенција) а користат туѓи аватари нешто што е помалку смешно, инвентивно и креативо и од македонски "сит-ком серии"

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom