Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
П

Пепси_

Гостин
Се посветиме на науката така беше ветено,еве сеа малце луфта и за мене период. Него и давам број,и оваа ааа ауу шо ќе ти е негов број ? бегај мори кокошко шо ти е гајле :D секаде гомна да јадат бе....и се ваде и вика ќе го дејтам :pipi: :pos: комплименти бе

Вечер да си напраам мераче на душата,утре пак турбо празнично да си искулирам,ќе одам судбоносниот град да си го посетам,да си земиме патиче а у традиција изглеа ќе ми стане од таму да купувам само :D

Се надевам на добар дочек,многу кубаси изедени и некоа може да ме побара за маж па да си останам.... :icon_lol:

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Picture 1188.jpg само што се вратив од плоштадот,еве доказ,ете така Кајган и...
секирации,мисли,неисполнети ветувања,предпразнични промашувања,е не може така,
само 6,24% од шетачките беа со шамии,абе еден договор да не може да испочитуваме,
утре да видам 25% такви,инаку не признавам ништо потоа,а сега тешко и да заспијам.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
За многу години денов да сме ќиви здрави, догодина со невеста. Ако нејќиш да се жениш од курви да не куртулиш :icon_lol:.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.069
Поени од реакции
74.742
Цел ден се чудев како има толку неповрзани муабети на форумов :pos:
Читам некои теми и гледам некои членови имаат по десетина поста во серија и водат некаква дискусија со имагинарен соговорник.
Си викам скренал форумов мме...
После отварам кајгана одлогиран и кога гледам имагинарниот соговорник бил еден член што веќе извесно време ми е на листата на игнорирани и дека целата дискусија конечно добива некаква смисла :icon_mrgr:
Уште утре поминувам работно, па си земам пауза од 4-5 дена (y)
Во последните два дена ќе се посветам на спиењето. Толку сум убиен од последниве 2-3 недели, немам никаква сила во мене.

Вчера да знаеш како сум се избламирал во автобус. Си го ставив шалот преку цело лице, и главата во гаќи од срам ќе ја пикнев.
Трчав да го фатам автобусот и се направив лом по дождот. Седнувам во полупразниот автобус на последните три седишта, одма до моторот. Пред моето седиште нема преграда, а на другите две што се најзабутани во автобусот, има преграда. На крајот до прозорот седи едно девојче, а јас сум одма до моторот. Пред една станица девојчево станува од седиште и оди пред задната врата за да се симне. Се наоѓаме на некои 200 метри од станицата. Спроти мене на двете столчиња што гледаат спрема последните три, седат две девојчиња, автобусот напред е скоро празен, а од средина па натаму скоро секое столче е полно. Мене ми лета негде мислата, а сум седнал како во секој момент да ќе рипнам од столот. Патиките мокри, па уште толку се лизгав од столчето...
Мајсторов дава гас, и за некоја секунда кочи нагло.
Сите летнуваат, но споредено со моето летање исто како да не се помрднале. Буквално ме катапултираше од местото :pos:
Како што летам со чадорот во едната рака, со другата пробувам да се задржам на шипката, но од јачината на летот морав да се отпуштам пошто раката ќе си ја скинев. Ми продолжува слободното паѓање, и завршувам во девојчето кое се спремаше претходно спомнав дека се спремаше да излезе, буквално сплескувајќи ја за вратата :cenzura:
Се извинив додека ме гледаше бледо, којзнае што си помисли :unsure:
Ни сам не можев да објаснам како полетав толку :pos:
Ако не се подзаржев за шипката, којзнае каде ќе одлетав :pos:
Пола автобус се паѓа од смеа, јас си го врзав шалот на глава и главата надоле до крајот на патувањето :icon_mrgr:
Ебате тоа шоферите неписмени (n)

Во последно време секој пост ти го завршувам со некои слики.
Па еве ти ја една од моите омилени слики што ги извадивме годинава од посетата на Водно.
Ништо не е подобро од Водно во првиот ден од ноември :)

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Дас диар омлеј.

Свесна ли си дека осумдеста година е подеднакво блиско со двиљади четириесе и шеста?!

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Драга К зашто те запуштија тебе?Зашто не си накитена?Знаеш ли ти лани колку ти ги ѕвонев ѕвоната?Да бараш развод од овој маЖти @Acid
Знам дека ке ти прават една генералка али не е ова начин да се третира една дневна/ноќна дама која е секој ден со повеќе од 40000илјади муштерии,не значи ако си стара и неапдејтирана да те запуштаат вака:place::cenzura:

A

AnFem

Гостин
Денес си ја заслужив половата рамноправност. Резултат на тоа беше воспаление на мускули и неколку модрици. После овој ден, секој туѓ „аргумент“ ќе ми биде излишен и смешен.
И збор да не чујам веќе! :mad:

A

AnFem

Гостин
Денес си ја оправдав половата рамноправност. Резултат на тоа беше воспаление на мускули и неколку модрици. После овој ден, секој туѓ „аргумент“ ќе ми биде излишен и смешен.
И збор да не чујам веќе! :mad:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Последен викенд од 2013-та и ете како судбината сакала некои работи да се случат...
Не верувам во случајности, јебига...

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Најсмешни ми се студентиве што учат глупости цело време а си мислат дека којзнае што прават и што ќе направат:tapp:
Кога ќе се разбудат некој далечен ден ќе сфатат дека младоста им отишла во учење непотребни срања.

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
10 часот наутро, се изморив, време му е да си легнам :sleep:

2

~2A

Гостин
ДК.

Ќе си менам ник, да знаеш. ;)

Ми се случи дежа ву
-Вчера начекав fight 5 на 5, и вечерта и јас ќе имав fight 3 vs 5. Бевме поднапиени инаку (3 бевме).... :sneaky:

Да бидам реален... дали навистина треба да се оправдувам со тоа дека се поднапив или навистина ќе ги/не зашибавме/зашибаа? :гик:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom