Цел ден се чудев како има толку неповрзани муабети на форумов
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Читам некои теми и гледам некои членови имаат по десетина поста во серија и водат некаква дискусија со имагинарен соговорник.
Си викам скренал форумов мме...
После отварам кајгана одлогиран и кога гледам имагинарниот соговорник бил еден член што веќе извесно време ми е на листата на игнорирани и дека целата дискусија конечно добива некаква смисла
![Зелен :icon_mrgr: :icon_mrgr:](/styles/default/xenforo/emot/icon_mrgr.gif)
Уште утре поминувам работно, па си земам пауза од 4-5 дена
![Палец горе (y) (y)](/styles/default/xenforo/smilies/thumbsup.png)
Во последните два дена ќе се посветам на спиењето. Толку сум убиен од последниве 2-3 недели, немам никаква сила во мене.
Вчера да знаеш како сум се избламирал во автобус. Си го ставив шалот преку цело лице, и главата во гаќи од срам ќе ја пикнев.
Трчав да го фатам автобусот и се направив лом по дождот. Седнувам во полупразниот автобус на последните три седишта, одма до моторот. Пред моето седиште нема преграда, а на другите две што се најзабутани во автобусот, има преграда. На крајот до прозорот седи едно девојче, а јас сум одма до моторот. Пред една станица девојчево станува од седиште и оди пред задната врата за да се симне. Се наоѓаме на некои 200 метри од станицата. Спроти мене на двете столчиња што гледаат спрема последните три, седат две девојчиња, автобусот напред е скоро празен, а од средина па натаму скоро секое столче е полно. Мене ми лета негде мислата, а сум седнал како во секој момент да ќе рипнам од столот. Патиките мокри, па уште толку се лизгав од столчето...
Мајсторов дава гас, и за некоја секунда кочи нагло.
Сите летнуваат, но споредено со моето летање исто како да не се помрднале. Буквално ме катапултираше од местото
Како што летам со чадорот во едната рака, со другата пробувам да се задржам на шипката, но од јачината на летот морав да се отпуштам пошто раката ќе си ја скинев. Ми продолжува слободното паѓање, и завршувам во девојчето кое се спремаше претходно спомнав дека се спремаше да излезе, буквално сплескувајќи ја за вратата
![Цензура :cenzura: :cenzura:](/styles/default/xenforo/smilies/speechless.png)
Се извинив додека ме гледаше бледо, којзнае што си помисли
![Несигурен :unsure: :unsure:](/styles/default/xenforo/smilies/unsure.png)
Ни сам не можев да објаснам како полетав толку
Ако не се подзаржев за шипката, којзнае каде ќе одлетав
Пола автобус се паѓа од смеа, јас си го врзав шалот на глава и главата надоле до крајот на патувањето
![Зелен :icon_mrgr: :icon_mrgr:](/styles/default/xenforo/emot/icon_mrgr.gif)
Ебате тоа шоферите неписмени
Во последно време секој пост ти го завршувам со некои слики.
Па еве ти ја една од моите омилени слики што ги извадивме годинава од посетата на Водно.
Ништо не е подобро од Водно во првиот ден од ноември