Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.684
Поени од реакции
34.192
На wot му се допаѓа постот на Malcolm van den Сабаховић во Драга Кајгана.

На Јо Соно не му се верува.

Ерго, wot e nextgen Isus.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.121
Поени од реакции
37.615
Драга,
Мама и тато не можат, сонцето не сака, за Дедо Мраз чувам една друга желба а Коце е глув. Можеш ли барем ти да ми го вратиш погледот?

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Викенд во планинско село избегале од смрдливото Скопје од магливото Ѓорче, џипот од 60 000 евра и таму се, не му се ни јавивме зедовме од куќата што ни требаше и заминавме. Немаше време за прегратки поздрави и такви работи, тоа трите загари шо ги врзале за дрво ни лаат ни пустат, на лов одат еден патрон од пумпарицата 4 евра му е. Минатиот пат старата му вика мечка во Ѓурово а викаат не одиме таму :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

На М. му викам се степаа две жени за мене, па А. вика затоа капата сум ја носел да не ме познаваат, море капчината плетени едното кафено другото бордо се мој заштитен знак само јас имам такви. Било како било на почеток чаши летаа па се подфатија за коса ја и А. си стоиме настрана а Б. смируваше, а бе бегај да не те опнат со некоја чаша таму ненормален застана мешу нив тампон зона правеше :icon_lol:.

Вечер кај А. нафташот има на дрва да го прајме има да биде пампур :icon_lol:.

P

parvati

Гостин
Драг Буцио
Престани да ми ја тормозиш драата Ни Кајгана
Престани да ги злоупотребуваш разиграните смрајлиња
Престани да постираш линкови кои никој не ги пушта

Драг Драгонски
Еве ти пишувам литературно затоа што Свахили е тежок за паметење

А за да не биде офтопик мора ли да пишу Драа Кајгана?

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Баба Рада,Баба Роса,дојде време бабите светот да го вртат.:icon_lol:
Кајгано,одам да спијам.И дај нека исчезне оваа магла...Главата тапан ми ја направија со тие статуси и вести.

Чао.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Кајгано животен сон ми е да станам премногу богат, да си купам банка и да најдам некој рандом бездомник од ромската националност и да му ја препишам банката додека во позадина Ферус и компанија ја свират и пеат "Ево банке цигане мој"

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
ДК
Е овака се осеќам, морам да променам све и свртам све за 180`..Сакам промени на подобро на најубаво.Нов ден да ме разбуди со нов живот и нов почеток.....

“Your complaints, your drama, your victim mentality, your whining, your blaming, and all of your excuses have NEVER gotten you even a single step closer to your goals or dreams. Let go of your nonsense. Let go of the delusion that you DESERVE better and go EARN it! Today is a new day!”

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Драга Кајгана,
потребно ми е разумно, рационално користење на малкуте складирани залихи емоционална енергија што ми остануваат за остварување на моите цели. Или пак само капка љубовно гориво, но неговата цена е повторно во пораст, не знам дали би можел да си дозволам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom