Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
B

Blade Torch

Гостин
Диар,

од денеска ќе се водам по следнаво:

" Денеска можеш да бираш да ти се случат две сценарија . Првото е да го трошиш залудно времето по дома и да излезеш малце вечерта на кое излегување ништо посебно нема да се случи . Второто е да учиш додека си дома без да мислиш како вечерта кога ќе излезеш ништо убаво нема да ти се случи . Епа говедо , ти одлучи по кое ќе се водиш"

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Драга,

Полагам утре, јас ни петтина од материјалот немам поминато.
Уво не ме боли.
Првиот што го полагав, ако го положам, ќе биде заслуга на тоа што останало во глава од претходните години и здравиот разум (ненаспан) на полагање.

И не, ова не личи воопшто на мене.
Една работа што не може да се каже за мене е дека сум рамнодушна. Зошто скоро кон ништо не сум. Тие што ме нервираат (намерно), знаат убаво дека ме нервираат, не ни можам да не ги регистрирам, напротив, уживам кога ќе ги испердашам. Јас никогаш не се закачувам прва, не ни сакам да ме замараат, зошто тоа не го трпам. Плачам на глупости, се смеам на глупости, се нервирам за баналности. Не сум рамнодушна особа.
Ме има фатено некој период, дали оти стално си враќам некои филмови, дали оти се осеќам на моменти ебано осамено и ми е гајле за се друго, не знам.

Единствената работа што сакав да ја направам вчера, а и денес, е да го гушнам брат ми. Само него сакам да го гушкам, колку да гушнам некој, од милост бе, за да не се осеќам нехумано, колку да видам дали има уште некоја емоција во мене.
Но не, и тоа ми е скратено и не може да се случи моментално.
Кога ќе ги прочитам некои од лиглава на форумов, како им смета брат/сестра, а јас не го гледам по месец и повеќе, сакам дедо Боже да мавне цигла и да биде прецизен.

Слушам жалби за мочани 26 дефиниции кои требало напамет да се научат, а истите ќе ти се паднат на полагање. Тоа ти е вредно за кенкање? Да не треба жал да осеќам? Тоа ли е ебан проблем во животот?!

Сериозно сега ќе фатам книга, пола материјал ќе смачкам до вечер. Не ради мене, оти мене ми е гајле за мене, туку само ради една особа што највише ја сакам на светов, која верува во мене и која не сакам да ја разочарам.

Ми е гајле и за ебаната Нова Година. Среќна Нова!

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
утре полагам, во четврток полагам, петок полагам...епа господ нека е на помош!!!
инаку еден предмет ми се мана од глава....9ка или 10ка....за поточно во среда ќе знам....
а за сега стварно ме мрзи да учам повеќе, утре од 5.30 сабајле и онака станувам па по пат ќе учам...доста е за денеска.....ќе си ја чекам саканата да се масираме на камера..... :coffee:......проклета далечина......

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Ми текна денеска дека и ги имам погалено цицињата на Елена Велеска уште пред да стане славна.

F

Feli

Гостин
Драга Кајгана.

Моја прогноза е дека до крајот на оваа работна недела ќе има најмалку уште 10 нови теми со наслов:
-Помооооош ми треба анализа на книгата...
-Ако може некоја да ми помогне, ми треба семинарска на тема...
-Help, итно е, ако има некој проект на тема...
-Ај ве молам ако може некој да ми напише состав на тема...
-Има ли некој.......
-Ќе може ли.....
Што викаш ти? Уште колку "падобранци" што гојат прасе ден пред Божиќ ќе се појават? :confused:

П

Пепси_

Гостин
Д.. ја нели сум човек,нели треба нешто да добијам за нова година а у ? :D нели треба дедо мраз некоа салам женска да ми донесе наваки увезна .....ццц

мал(о)умен бев цела година

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
ДК
Единствено нешто кога паѓам на психа, за повторно да се дигнам се некои од овие работи, кога сфатиш дека не вредиш, кога сфатиш дека не си го достигнал тоа што треба, време е за промена, време е за нешто јако за кое најверојатно ќе се каам целиот живот...ако...
Го променив и аватарот и на новиов не му ставам капа во никој случај, нека мине оваа година побрзо и нека помине тој обичен ден кој сите толку го чекаат :mad:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom