Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.635
- Поени од реакции
- 31.850
Кајгано, абе ти си имала премногу фанови на играва Silent Hill, или ај да не грешам и да се изразам поопшто, познавачи, запознаени со нејзиното постоење ![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Јас пак си реков дека со wot, Werther и чат пат некој по пат, сме единствените завлезени во то чудо.
Али друг ми е муабетов. Како бе ќерата од толку народ за играта, никој да не се вклучи таму кај шо треба да се вклучи, а то е темата за музиката од играта![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Абе колку само прекрасна музика има играта. Или пак можеби јас сум премногу чкљ отштрафен што дури играв и се расшетував барајќи клуч низ тоа темнините и собите мрачни, свршував во миговите кога ќе чуев нешто од Акира Јамаока.....
Прилеп времево е сосема Ок, уствари кој го видел, така тресам од памет, денес на ниту една минута не сум излегол, па макар и на балкон. Демек читам, демек гледам в компјутер, демек тресам по некој цитат на китапот, демек овде теми отворам за Sonic Youth, демек настапи од вчерашната свирка на Блок Аут гледам, демек се думам вечер дали да го гледам Faust од Ацкиот од 2011 или Revanche. Или пак и двете. Ајде како и да е, се надевам нема да ме фати дремка па да не гледам ништо и то.
Слушај песнава т.е пази силно.
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Јас пак си реков дека со wot, Werther и чат пат некој по пат, сме единствените завлезени во то чудо.
Али друг ми е муабетов. Како бе ќерата од толку народ за играта, никој да не се вклучи таму кај шо треба да се вклучи, а то е темата за музиката од играта
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Абе колку само прекрасна музика има играта. Или пак можеби јас сум премногу чкљ отштрафен што дури играв и се расшетував барајќи клуч низ тоа темнините и собите мрачни, свршував во миговите кога ќе чуев нешто од Акира Јамаока.....
Прилеп времево е сосема Ок, уствари кој го видел, така тресам од памет, денес на ниту една минута не сум излегол, па макар и на балкон. Демек читам, демек гледам в компјутер, демек тресам по некој цитат на китапот, демек овде теми отворам за Sonic Youth, демек настапи од вчерашната свирка на Блок Аут гледам, демек се думам вечер дали да го гледам Faust од Ацкиот од 2011 или Revanche. Или пак и двете. Ајде како и да е, се надевам нема да ме фати дремка па да не гледам ништо и то.
Слушај песнава т.е пази силно.