Се изнадишав воздух за цела недела
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Ќе си пукам во колено што во периодов сум толку зафатен што не можам секој ден на Водно да одам по неколку саати. Ама ќе морам да одвојам бар по пола саат, ако не сакам да ме изеде маглава
![Зелен :icon_mrgr: :icon_mrgr:](/styles/default/xenforo/emot/icon_mrgr.gif)
Само волови од народ сме.
Пиздата материна да им ја ебам хендикепирана, одат на Водно со коли ебате.
До средно Водно со кола????
Затоа до средно воздухот е ист како сред Центар. Милион коли паркирани на средно. Разбирам некој од подалеку доаѓа, па да ти ебам матер, паркирај ја некаде подоле па оди пешки по Водно, имаш три паркинзи до средно Водно.
Инвалиди да ти ебам, кој кур си дошол до Водно ако еден тон издувни гасови си испуштил дур да дојдеш?
На крај краева имаш факинг автобус. Автобусот оди празен, а гледаш милијарди паркирани коли и по патот и на средно
Ама кога почнуваш да се губиш по патеката накај Марково и до тебе не допираат звуците на колите, веќе можеш да осетиш ВОЗДУХ
И Марково крувче ќе го уништат веќе...
Ужасна глетка... У гз да си ја пикнат цела механизација. Баш ме интересира само како ќе ги спојат патоиштана што ги градат ццц
Но кога ќе се качиш на Марково курвче, добиваш невидена слика за сите пари
Суровата реалност на Скопје зимава, па и во изминатите зими.
Од маглата се гледа само врвот од Македонска телевизија, врвот од висококатницата што ја градат во Аеродром, но бар за мене најутешително е што маглата уште ја немаше проголтано мојата населба
Како од бајките кога се качуваат по гравот или грашакот, одат нагоре нагоре до небесното царство на џинот
Ги гледаш само врвовите на елките во подолните населби, од Скопје освен гореспоменатото нема никаква трага, изгубено е во густата магла, а Пржино како да лебди на некој облак, отсечен од целиот свет
Штета што мобилните ни се канти, мада никаква камера не можеше да ја долови за жал таа застрашувачка слика за Скопје...
Ене го стадионот на Славија, куќите во Пржино и "остатокот" од Скопје