Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Луѓе кои дур возат кола се бунат за загадениот воздух и останати 'непричинители' на сегашната состојба со смогот.
Смешно бе.
Ќе излезе од кола, до влез ќе видши неколку пати и ќе дое дома да лупа по тастатура да го читаат луѓе како е загаден воздухот.
Извинете шо колите ви се на вода и испуштаат 'лепач' на озонски дупки во комбинација со прочистувач на воздух.

П

Пепси_

Гостин
Како матичен доктор му стана на сите ќе му го провере ебати да ти се плукнам...

оо пепси ти реков не јај лајна пред време ќе станеш лорд......

шоттттсс шема ми е сеа :D

B

Borg_Drone

Гостин
Ептен е грдо чувството кога ќе те станат во пет сабајле за на работа, во доба кога на минус три степени „урината“ ти се претвора во парчиња мразулци, али после тоа е прекрасно чувството кога со колегите во месната индустрија ќе изедете цел овал ребра, стекови, ајдучки, шарски и ќе испиете едно литро ракија.И за тоа ја платив цената: изедов врата во аркада, и сега имам процеп што личи на путка на аркадата.Колегите три недели ќе ме реметат поради ова, не можеа да прекинат да се смеат на работа. :D

M

Muranyi

Гостин
Она чувство кога знаеш дека на 10 чекори пред тебе има 30 метарски споменик, а сепак го нема. А децата си играат сајлент хил наместо со џамлии. Прајслес:love:

Скопје на самиот праг на 2014, проект на Владата на РМ.

Член од
26 август 2013
Мислења
213
Поени од реакции
245
драга, викаш некој ке знае кое е значењето на сликава?

јас не верувам...

M

MIL

Гостин
Kajgi , top stvari mi se deshavaat samo neka si ode se po red i ke go dostignam vrvot ...
Ne se kaam za mn stvari so go napraiv , sega gledam deka se bilo so dobra p(R)icina :D
Kajgoooo se raduvam na edna osoba , na posebno mesto ja nosam ♥

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.072
Поени од реакции
74.764
Се изнадишав воздух за цела недела :)
Ќе си пукам во колено што во периодов сум толку зафатен што не можам секој ден на Водно да одам по неколку саати. Ама ќе морам да одвојам бар по пола саат, ако не сакам да ме изеде маглава :icon_mrgr:
Само волови од народ сме.
Пиздата материна да им ја ебам хендикепирана, одат на Водно со коли ебате.
До средно Водно со кола????
Затоа до средно воздухот е ист како сред Центар. Милион коли паркирани на средно. Разбирам некој од подалеку доаѓа, па да ти ебам матер, паркирај ја некаде подоле па оди пешки по Водно, имаш три паркинзи до средно Водно.
Инвалиди да ти ебам, кој кур си дошол до Водно ако еден тон издувни гасови си испуштил дур да дојдеш?
На крај краева имаш факинг автобус. Автобусот оди празен, а гледаш милијарди паркирани коли и по патот и на средно :facepalm:

Ама кога почнуваш да се губиш по патеката накај Марково и до тебе не допираат звуците на колите, веќе можеш да осетиш ВОЗДУХ :icon_mrgr:
И Марково крувче ќе го уништат веќе...
Ужасна глетка... У гз да си ја пикнат цела механизација. Баш ме интересира само како ќе ги спојат патоиштана што ги градат ццц 1461093_10202705939958851_1889061837_n.jpg

Но кога ќе се качиш на Марково курвче, добиваш невидена слика за сите пари :)
Суровата реалност на Скопје зимава, па и во изминатите зими.
Од маглата се гледа само врвот од Македонска телевизија, врвот од висококатницата што ја градат во Аеродром, но бар за мене најутешително е што маглата уште ја немаше проголтано мојата населба :icon_mrgr:
Како од бајките кога се качуваат по гравот или грашакот, одат нагоре нагоре до небесното царство на џинот :icon_mrgr:
Ги гледаш само врвовите на елките во подолните населби, од Скопје освен гореспоменатото нема никаква трага, изгубено е во густата магла, а Пржино како да лебди на некој облак, отсечен од целиот свет :icon_mrgr:
Штета што мобилните ни се канти, мада никаква камера не можеше да ја долови за жал таа застрашувачка слика за Скопје...
1524810_10202705939798847_834002875_n.jpg
Ене го стадионот на Славија, куќите во Пржино и "остатокот" од Скопје :)

Jaqen H'ghar

Faceless man
Член од
25 март 2009
Мислења
1.077
Поени од реакции
1.272
Д.К. , javaday затоа што codecamp е ту мејнстрим.

За мене anytime , anywhere јава > all

N

Nessa Alcarin

Гостин
К,
Си дојдов во Струмица малце на воздух. И да ти кажам прекрасно е. :)
Едно што сите ме разлигавија со поклончиња за роденденот, и гушкање и внимание заради она другото, друго што китевме елка од 2 метри и местевме светилки на прозорците. Се е светкаво и празнично. Си го сакам декември! !! Сега си правам планови за новогодишната вечер. Знаеш ќе бидам домаќин на новогодишната забава, а тоа значи многу јадење и пиење. Само да го намалам бројот на крем салати за правење, да не сецкам цел ден на 31ви. Руска и урнебес обавезно, за другите ке видиме. А и не оди ако имам печено свинско, да печам и кокошка нели? Омг имам многу за планирање, а тек кога ќе ми текне дека и музика треба да изберам. Јеееееее Нова Годинааааа :) Ајде драга, кисис ал овр јор фејс!

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Da nam dani lete kao laste
Al ni jedan al ni jedan ne vraca se.............

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom