Драга Кајгана...
Каков малер...Бев во училиште...Ако само бев на друго место, ќе пцуев како луда. Но, ете, велат дека имаме право да го кажеме своето мислење, а ако зуцнеме нешто што „не треба“, веднаш кај класен...
А колку ми се пцуеше...Ако, ќе пцујам во себе.
Понатаму...само уште 6 работни дена до распустот!
А сега, да заборавиме на лошите мисли (и на пцуењето) и да уживаме во празниците!
Драга Кајгана.
На следната верзија од XenForo апелирам да се стави филтер за зборовите "депре" и "рецимо" и наместо нив да излегува #$%&@ и *#$%|~. Ми се повраќа кога ги читам.
Драга Кајгана
Ако постои некој начин да си ги меморирам мисливе во моментот кога патувам некаде во автобус, ќе бидам најголемиот филозоф
Автобусот ме клацка, слушалките на мене, парното пуштено... и во тој момент постоиме само јас, моите мисли и пејзажите низ прозорецот.
Д.
зашто јадат луѓето бурек тука, а не треба да јадат значи ова е единствена тема на која е забрането цитирањеи пак ќе се најде некој сељак во позадина и ќе те цитира.....инаку прееска чистејќи го пиштолот случајно застрелав човек, сега е на интензивна...се надевам ќе преживее.....пред да го земат во болница во полу свесна состојба му понудив пари и рече нема да ме кажува зинат гз за пари.....
Што вика еден мој другар, сите станаа еколози, поборници за животната средина а истите тие не можат да се воздржат од тоа да го фрлат пикавецот од цигарата некаде сред улица.
Драга, кај мене како и одсекогаш на на Свети Никола е многу среќно, јас елката многу години веќе по ред си ја украсувам на овој ден, исто и годинава. Нека стои до Водици, послем ја тргаме
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.