Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Kajгано,
најголемиот муслиман го иам за пријател на фејсбук, колку мило суштество, секоаш објавува слики од цртани филмови.

:D

TheQueen

Поларна мечка од цвет на цвет
Член од
26 ноември 2013
Мислења
584
Поени од реакции
791
Драга Кајгана...
Каков малер...Бев во училиште...Ако само бев на друго место, ќе пцуев како луда. Но, ете, велат дека имаме право да го кажеме своето мислење, а ако зуцнеме нешто што „не треба“, веднаш кај класен...
А колку ми се пцуеше...Ако, ќе пцујам во себе.

Понатаму...само уште 6 работни дена до распустот!:vozbud:

А сега, да заборавиме на лошите мисли (и на пцуењето) и да уживаме во празниците!

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.419
Поени од реакции
25.310
Драга Кајгана.
На следната верзија од XenForo апелирам да се стави филтер за зборовите "депре" и "рецимо" и наместо нив да излегува #$%&@ и *#$%|~. Ми се повраќа кога ги читам.

F

Feli

Гостин
Драга Кајгана
Ако постои некој начин да си ги меморирам мисливе во моментот кога патувам некаде во автобус, ќе бидам најголемиот филозоф :)
Автобусот ме клацка, слушалките на мене, парното пуштено... и во тој момент постоиме само јас, моите мисли и пејзажите низ прозорецот.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
зашто јадат луѓето бурек тука, а не треба да јадат :unsure: значи ова е единствена тема на која е забрането цитирањеи пак ќе се најде некој сељак во позадина и ќе те цитира.....инаку прееска чистејќи го пиштолот случајно застрелав човек, сега е на интензивна...се надевам ќе преживее.....пред да го земат во болница во полу свесна состојба му понудив пари и рече нема да ме кажува :pipi: зинат гз за пари.....

B

Borg_Drone

Гостин
Што вика еден мој другар, сите станаа еколози, поборници за животната средина а истите тие не можат да се воздржат од тоа да го фрлат пикавецот од цигарата некаде сред улица.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Мила ;)
расположен до коска

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Драга, кај мене како и одсекогаш на на Свети Никола е многу среќно, јас елката многу години веќе по ред си ја украсувам на овој ден, исто и годинава. Нека стои до Водици, послем ја тргаме

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom