Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Дечки сите што сте ит мајти струка и се пронаоѓате во овие позиции, еве ви шанса во една од најдобрите и најплатените компании на Балканот:
http://www.nordeus.com/jobs-location/skopje/
Ајт со среќа.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
http://tocka.com.mk/1/96906/makedonskite-sovetnici-vo-opstina-kicevo-ja-napustile-sednicata

Кичево.мк пишува дека во гимназијата „Мирко Милески“ и во основните училишта „Кузман Јосифоски – Питу“, „Д-р Владимир Полежиноски“ и „Христо Узунов“ во Другово, каде наставата ја следат македонски класови, советниците на ДУИ во секој Управен одбор вметнале по еден Албанец. Додека, пак, во Управниот одбор на гимназијата „Дрита“ и по основните училишта каде наставата се изведува на албански јазик нема ниеден Македонец.

избери дела, they said......македонија се сака со дела, they said.

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Кој кур па сеа сите олд персонс лаверс станаја, постираат слики на фејсбук од баби со лукови на пазар шо продаваат, па да ја видев сите пари ќе и ги даев, рацете да и се позлатат, мислам неам ништо против стари луѓе, ама секој ден насабајле пазарон у Ѓорче пун е со стари баби и дедовци, па глеам, се утепавте од давање на пари на нив. Ебем ти фејсбук хуманизмот, лицемерие.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
So e ova be u mnozina ogovaranje?
"Lugjevo" demek, nema posebna licnost koja so go nervira.
Mene, primr....aj me mrzi

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.638
Поени од реакции
31.857
Најстариот облик на лотарија потекнува од римското царство во вид на заложна лотарија најчесто организирана од самите цареви. Овој прв облик на тн организирана лотарија се состоел во јавна делба на мали таблички на кои бил означен некаков подарок од помала вредност. Таквите лозови се делеле без надомест.
Нерон ги врзувал за нозете на разни птици така што масата народ се одавала на безобзирен лов на тие птици. :D
Замисли да беше живо братов, кои идеи за хорор филмови можеше да ги оплоди.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.921
Поени од реакции
11.298
Го обожавам блендеров што го земав пред некој месец, една од најдобрите инвестиции во последно време :cool:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

izvadio bi se nekako u mojim ocima... znas koliko sam te cenio...

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Се сеќаваш ми вика кога не однесе на погрешна забава :icon_lol:, е како не влегуваме внатре и сите не гледаат :icon_lol:, шо е работава :pos::pos::pos::pos::pos:, изгинавме а бе знаеш на чија забава сме :icon_lol:? Седи куро те боли секако ме центар на внимание сега покрај шанк ќе се разиграм, е тогаш ќотек кога не јадевме....

Исто со пријателкава ја не знаев која е ја прашав да те честам кафе ајде ми вика, одиме во ...... седнувам и сите во мене гледаат :icon_lol:, се гледам на мене нешто да не не е во ред дуќанот запетлан ми е, под мишки не мирисам а и да мирисам далеку не можат да ме намирисаат и сите во мене гледаат :icon_lol:. Тоа тие да видат со кого е, брачкава ми вика а бе знаеш која е, е затоа :icon_lol:.

Вторава случка ме здрви повеќе затоа што не знаев зошто сум во центар на внимание, во првата ни стана јасно после одредени фаци кога ги видовме :icon_lol:.

Член од
10 декември 2011
Мислења
228
Поени од реакции
150
680 000 илјади пати бев до пошта. 100 000 (пута 40 ден еден) факса пратив и на крај се јавувам не девојче нас факс ни нема стасано. Па ќе дојдам до Скопје по една фиска на сите ќе си зеам тоа шо треба да ми пратите во Велес и ај у пичку материну идете!

S

StormRage

Гостин
Кајг си реков сношти ќе ти пишам колку ми беше тапа денот, ама замисли немав интернет... и си се бафтав онака цела ноќ си се глупирав...
Сеа, не ми се мрда од кревет, неам кафе, а ни кој да ми направи, треба да одам на работа ама нее бе, не ми се станува упм, неможам да се движам некако... i feel tired... of all the bullshit that is happening ... fuck...

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Добро е кајги бев преска на забар си го правев забот не болеше

Член од
10 декември 2011
Мислења
228
Поени од реакции
150
Конечно ми се јави некој трезвен што знае барем мејл да ракува !!!
Па добро бре македонски пошти за кај сте вие?!?!?!

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Вчера ја заебав работата колку што треба и не треба, денес или ќе ја исправам или уште еден погрешен чекор ќе ме носи во целосна пропаст.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom