Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Кајгано,
е у недела има да бидам главен. Океј, не дека некад не сум главен, али у недела особено главен ќе бидам :D

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.638
Поени од реакции
31.857
Преморен сум. Ептен преморен. Ми иди да си легнам, без никој да влегува в соба, без телефон да заѕвони, без да се разбудам, а во случај да се разбудам то да биди 1 минута само очи да испулам и пак да прилегнам, и така 48 часа без престан да го уживам сонот кој страшно ми треба. Откако ќе станам сакам да слушам 24 часа без престан музика на звучници, некоја добра музика која ќе ме засити. Па да гледам серии, да ја почнам Ханибал, да продолжам од 5-та каде застанав со Game of thrones, па Misfits, па сите со ред........И така книгата беше ,,Чекајќи го Годо" , а јас велам ,,Чекајќи го денот"

A да, средно образование беше срање. Всушност и не знам која е поголемата намена на многу предмети кога сите сознанија од нив служат за куро здравје. Дека Bombyx Mori беше мајски бумбар, или дека процесот на фотосинтеза беше ваков и ваков, па валентните и ковалентните врски биле онакви, сето то да можам да го вратам времето би им го начукал во анус на професорите кои маста ни ја ваделе за тие глупости. Учиме се и сешто за на крај и да не ни е потребно нештото. Еден целосно сменет систем каде уште од рани возрасите еден че биди правник ,друг хемичар, трет фудбалер, секој со интересите. Да не си ја тупат глата децата со срања. Лимес, функција, мрш у пизду матер.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Драга,

Мрзата ми помина. Заспав. Од умор, од мизерија, од тоа што поарно беше да заспијам, отколку да си ја тупам главата пак и пак.
Не можам веќе да се замарам, не за се, не за секого. Никој скоро и не заслужува, сите можат да испоцркнат во ист момент, што се однесува до моето расположение во моментов.
Не заслужив пред некој месец, не заслужив ни сега. Нема ни утре да заслужам. Ни денот после утре, ни по не знам колку време. Али не знам зошто ми се случува кога не заслужувам. Изгледа во претходниот живот сум направила тешки срања, па сега си ги плаќам.

И боли многу, тоа да ти кажам уште. Али уште повеќе ќе боли по една, две, пет, десет години, кога би утврдела дека сум била цела време во заблуда.

Ништо не ме интересира, искрено. Како што тргнало, баш ќе станам бесчувствителна кучка, за каква што тие што делумно ме познаваат мислат дека сум. Гази кај што можеш, заеби кој стигнеш, користи кај можеш, без око да ти трепне, зошто спротивната страна ќе го направи тоа.
И уште поискрено, доста ми е јас да бидам таа што е повредена, таа што се жали. Нека си ебат матер.

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Драга.

4 дена го учам предметон микробиологија. Прееска учев и реков ај ќе си излезам на воздух, се враќам почнува од почеток иии.... НИШТО НЕЗНАМ. :facepalm:
Така да уште не појдена испит знам дека ќе бидам падната.
Утре е тој ден 3 во 1.
3 предмети полагам, тоа го има само кај мене на факс. :D

Ај пушти ми среќа :pipi:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
сакам да појдам некаде во планина (како што си бев минатата недела) ама овој пат сам.
да се изнавикам колку што ме држи гласот, да се изнадишам чист воздух и да ги наполман батериите оти скренав.
се гушам, треба под итно да го направам тоа.......
е драга мора уште еднаш да ти пишам.....
сеа си седам и си дремам в соба и туку одеднаш татко ми влегува и ми вика: - Уште еднаш ако те видам со тоа го*ното жолто на екран (за тебе бе драга) ќе те исфрлам низ пенџере со се него :pos::pos::pos:
нервозен си беше од пред тоа, ај не му замерувам, а и ти не замерувај што те нарече неубаво.
п.с. не знам како ќе ме изфрли кога јас сум над него една глава, така речено :unsure:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
abe draga, site ti se falat za ocenki i polozeni ispiti, ama jas odvoiv vreme da ti kazam nesto sto zakluciv - posilna sum nego sto mislev. Pocnav da stavam granici. Se osekam mn cvrsto psihicki, samo mi treba vreme da doznaam koe, sto, kade da go stavam vo glavava.
p. s. za nekoi tvoi clenovi pred kursum bi se frlila, si znaat samite koi se. Love, Jeenu.

Bye.

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Драга, што е бе со овој нов тренд во мојот град? Си купил некој дечко професионален апарат, направил фан страна на фб и сега сите девојчиња му се лепат ко муви на гомно да им прави фотосесија (и тоа доста провокативна кај некои) за истите слики тој да ги објавува и на нив на стои неговото лого.
Ако ова е ин моментално и на други места, тогаш се чувствувам многу демоде.

Gregor

Оbserver
Член од
6 февруари 2013
Мислења
1.021
Поени од реакции
1.935
Драга,

Не се диши неделава, ја мразам да знаеш. Како минуваат летава јас сакам само да заборавам на некои работи.

Се истрчав ко ненормален, плуќата си ги оставив.

S

StormRage

Гостин
Кајг, моето (не)расположение е во стандардна состојба, response time е многу голем, уморен... не, преуморен, едвај се движам, а неможам да спијам, не пак... NIghtmares, get the fuck out of my head, or stay just, don't wake me up! И стварно сфатив...
Staa god da uradiim, nece da upali!!!

or simply:
Toliki sam maler da Marfiju činim uvredu:
da mi spadne kamen sa srca, našli bi mi ga u bubregu.
Trudim se, al' uzalud, Sudba ima foru gadnu:
kad treba budeš jeban, gaće ti same spadnu.
можда и нешо поќе него ова, али лошо е, мнооогу лошо, need to change something, I need purpose to live for...

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
The day has come! Или ќе ја биде или нема да ја биде.
Пуштај ми ја најголемата среќа да го положам испитов и да му кажам чао на факултетов! :)

П

Пепси_

Гостин
соочи се дека живееш на безвредно парче земја,каде што шансите и случајностите се изоставени,животот ти е испланиран од твоето раѓање,соочи се дека ова не е америка,нема магично богатење,нема магично банкротирање. соочи се путкооооооооо

да живее америка :свиркам:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
А баш сакав да му се насмеам на денов...

Четири годишни времиња? Вивалди, нешто си се збркал ти. Ние во една сезона сите ги имаме!
Шопска is it и радоста дека утре на Оfffest ќе одморам малку уши.

Викендов, Берово.
Зен будизам или зен блудизам? Не знам, не сакам да прашувам.
Ми се пие сангрија и ми се бива во хедонизам. Изам, изам изам, Џон Ленон би ме викнал да бараме мир.
Мене ми треба мир.
И тутун со мирис на диња.
И едно петшеснаес дена на море.
И ти врз мене горе.

Среда. Ко од Адамсови. Нема да те убие, ама земи излези без чадор.

A

AnFem

Гостин
Изгледа ќе се селам. :(
Утробава ми се превртува од нагли промени.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom