Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

marko_d

Ретард
Член од
10 април 2009
Мислења
430
Поени од реакции
18
Драга кајгана, ја преспав нова година, топ сум сеа

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Kajгано

Моите импресии за вчера:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
- карти
- карти
- карти
- јадење кифли и руска салата
- миење заби
- пак ми се скрши ноктот (мамицата негова)
- Аха и Е
- го навив сатот во 9 за да го гледам филмон на а1

Супер беше,не ја олеснав картицана од тато,а пиењето го оставам за в меана.
Ајт нека им е среќна годинава и на сите кајганџии,шо е ваше ќе си дојт, шо не е ќе си го земите:smir:

TheGamer

аут оф мај мајнд...
Член од
11 јуни 2009
Мислења
265
Поени од реакции
8
драга кајгана....ова беше најлоша нова година досега...подобро ке беше дома да останев..

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
:pipi:

Среќни празници
Е зошто не ги пушти овие синока?????
Сега не верувам да притребат:pos2:

Нова Година-кул,во тесно,претесно друштво,скара,водка,голем огномет,новогодишен с***,убавини.
Ај,Срекна Нова на сите

Б

Бат Елохим

Гостин
Не се повтори ланското висење на прозор и гледање огномет и нормално, дерењето како неарни на секој блесок :) Другарчињата ми заспаа во 10 :)
Ама супер беше. Не се жалам ич. :)
Ми фалеше само прозорецот и огнометот....Додуша ги имаше... ама немав причина да висам на прозор без Б и Ј :toe:

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Кајги, ае Среќна Нова. !

Вчера лудила, во спомени ми останува само Tuborg :))), и песнава:

:pipi:

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Драга Кајгана, Среќна Нова Година на тебе и биди исто толку интересна и привлечна како досега, се разбира збогатувајќи ги содржините кои ќе го привлечат моето внимание. Биди со добро здравје, за да можеш да бидеш во топ форма!:smir:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Конечно помина цела напумпана еуфорија...јас си поминав одлично со кифлици и руска и многу филмчиња :)

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
кајгано среќна Нова Година :back: се најубаво во неа.
како си помина на дочекот?
ја си поминав феноменално :vozbud::vozbud::vozbud: забава до бескрај, алкохол, јадење ииии многу многу женски :pipi: грлово ми е тапан. не можам да зборувам, засипнат сум. знаеш дека и пред тоа бев болен пијам апчиња и вчера малку од повеќе претерав сега апчињата не фаќаат :pos2:ама баш ми е гајле јас важно си поминав најубаво што може. останав до 7 сабајле и сега сум станат :toe: па ич не ми се спие. пет саати сум поспал и готово сега :nesum: после пак ќе си прилегнам и повеќе станував за апче да се напијам туку ај. за денеска не знам што ќе правам надвор врне ич не е убаво времето. ај ќе видиме

уште еднаш среќна Нова Година и се најубаво до тебе и твоите кајганаџии :back:

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Honey тишина-врева-блесок-тишина! :kajg:
Убав дочек да,да не пишам еден од најубавите :) ниту пијана,ниту уморна а сепак задоволна,насмеана од осмица до осмица :гринсмајли:...иста ќе биде годинава бе,само јас изглеа ќе бидам поинаква :icon_razz.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
261
Поени од реакции
28
Кајгиииии конечно и јас меѓу живите !!!
Вчера најнајнај убаво сум си поминала за Нова
Денес сабајле Дедо Мраз ми донесе интернет аген :vozbud:
Радости бе... :back:
Ај сега почесто ќе се гледамеее :wink:
:helou:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Драга,

Вчера... сум се изнаиграл! Олку у живот немам играно. Од валцер, до стриптиз... све! Топ провод, дефинитивно! :vozbud: Ми требаше вакво нешто, се изнаскокав, изнапеав, изнаиграв... Доброто беше што немаше некој што не игра на било која песна, секој играше на секоја песна. Топ журка се направи. :) А од денеска, пак по старо, само со повеќе спиење и помалце нервози ради распустов. Штета што нема повеќе вакви денови во годината...

Толку од мене, идам да јадам салата што останала од вчера. А ти биди ми поздравена со песнава.

Среќна Нова! :пивце:

R

Razorblade Kiss

Гостин
Не би да се подречам но...damn that bloody horoscope for yesterday was right,from A to Z.
Си поминав одлично,со добра музика,добри луѓе,монопол и твистер до сабајле,иако,поинтересно ќе беше да играв твистер со некои ...припадници на посилниот пол кои ми се во памет :smir::vozbud:
Kaко и да е,се докажав како добар приготвувач на лазањи. Знаеш дека според Сицилијанските верувања,ако ја почнеш новата година со лазањи,цела година ќе ти биде исполнета со врвни задоволства и страсти од највисоко ниво. Жими се не знаев :) Баш ќе фаќам прибелешки годинава и ќе ти кажам :P
Сега одам да ја спремам тортата,зошто вчера....се изеде уште пред да го достигне крајниот стадиум.
Задоволно сум,и имам насмевка на лицето и покрај настинкава...добро е тоа. Повеќе од добро. Повеќе не се фалам да не тргне нешто наопаку. Си молчам и си уживам. Ете така. Поздрав.

Геврек

O ALQUMISTA
Член од
6 ноември 2008
Мислења
770
Поени од реакции
483
Cajgo....
Ke ti se tupne dete na banja pa i sapunot ke ti go izede.....
ke zaboravev ma da ne te interesira toj detal..
se posrav od mocanje :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom