Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Па и не беше толку лошо
Со Аугментинот гратис Тамифлу добив
Со температурата гратис кашлица
А дедо Мраз не дојде
одлична ноќ...

Г

Господ

Гостин
Кај си бе Ќајѓи...
Среќна нова година,среќен божик среќни водици и ден на радници:smir:
Вчера ко што очекував излезе тиња,абе тиња да се удавиш у неа.
Али нема везе то е то:toe:
Така да фрлив 1200 денари за џабе башка ја искинав картата за втората вечер
не можев да издржам едвај до 3 негде:toe:
Така да денес или сам ќе се шлаам негде или у Ентер важно сам:N:
Па то е то позз до некој нареден пат:smir:

S

StereoLove

Гостин
Драга...

Претпоставуваш дека ке ти се жалам.Може да може не.Се чуствувам лошо за некои работи кои ги правев долго време и имам грижа на совест.
Огромна мила моја.Ако сум згрешила некому нека извине за тоа.Не е ништо повеке битно,штетата ја направив а одредена личност страда заради тоа.:kesa:
Она,мојата некогашна другарка нема да ми прости никогаш.
Ако некогаш стигне до овде да го прочита коментарот кажи и дека ми е жал многу.Сепак тој ја избра неа а јас и вратив дупло за моето страдање.
Ми се гади од самата помисла што сторив.
Глупача во секој смисол на зборот.:jaj:

Биди ми поздравена Кајгано,и Happy new Year

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Со Новата 2010 на врата затропа и 10-та верзија на Драга Кајгана. Годината и верзијата не се случајно совпаднати. :)
Да се надеваме дека оваа Драга Кајгана ќе биде многу попријатна за читање и исполнета само со позитивности:)

Па драга, вака подновена да ти кажам дека иако сега сум многу, ама премногу настинат (некоја рана фазџа на бронхит ваљда), сепак сум пресреќен затоа што вчера сипоминав најпрекрасно.
Не знам вечер како ќе се продолжи, ама знам дека сигурно нема да биде како вчера:)
Енивеј, пред еден саат станав од спиење и прв пат да не ми фали креветот откако ќе го напуштам:)
Знаеш, годинава прекрасно ми почна. Се надевам дека така ќе биде секој нејзин ден.
Поздрав Кајгано, се читаме деновиве пак:)

Те љуби, гладиус:smir:

S

StereoLove

Гостин
Драга...
Прв негативен пост

Претпоставуваш дека ке ти се жалам.Може да може не.Се чуствувам лошо за некои работи кои ги правев долго време и имам грижа на совест.
Огромна мила моја.Ако сум згрешила некому нека извине за тоа.Не е ништо повеке битно,штетата ја направив а одредена личност страда заради тоа.
Она,мојата некогашна другарка нема да ми прости никогаш.
Ако некогаш стигне до овде да го прочита коментарот кажи и дека ми е жал многу.Сепак тој ја избра неа а јас и вратив дупло за моето страдање.
Ми се гади од самата помисла што сторив.
Глупача во секој смисол на зборот.

Биди ми поздравена Кајгано,и Happy new Year

U

UnholY

Гостин
Прв суууум со позитивен пост, Фаталити жалам кај тебе е негативен иди пишуј у друга тема :nenene:
Многу беше убаво еве сега си пијам кафенце :vozbud: па после треба да излезам малку да прошетам пост новогодишното расположение е секогаш убаво :smir::pipi: Ене го слушам возот иде чекај да ѕирнам ке ти пишам после..:kesa: А, да, колачињата се многу убави :wink::smir:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Драга

Одличен помин ноќеска:)Пијано, Незаборавно и Неповторливо:vozbud:Одвај се осветив па право тука да ни тргне и 2010 година на убаво:)
Вечер продолжува забават на 2та новогодишна вечер, така да со повеќе импресии и впечатоци утре ова време:)

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Брат
вчера го отекоа со песнава,20 пути ја пуштија,сабајле коа си легнав,почнав и у сон да ја пеам :pos:
али нема везе
тоБ вечер сварно
Прво со малото :) :wub: :back: Ја Сакам
После со друштво,малце пијано,можда и малце поише :pos:
али ипак лудо и незаборавно
јес да сабајле саат време измрзнав,чекав автобус,али автобус ... :bip:
па се изгагав со такси одшибав некако,за 50 од центар до Драчево:pos:
и то
вечер па :))))
ајт брат,иам да те читнам малце,од лани не сум:salut:

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
Mje-се-чИ-на, мјесечина јојијој!!
па иде
Варај варај варалицее
и за крај
двеста са сто педесетт притисак ми скочи кад си у близинии!!!:kesa:

Среќна Нова Кајгано, уш сто десет да си ифчекаме, од убо пубо да е. Јас убо си поминав, иако го предадов мојот беспрекорен вкус за музика. :pipi::pipi::pipi:
Поздрав до слушателите од целиот свет и моите сакани.
Чаооо

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ....

ти реков дека до 2010 не ти пишуваМ, е значи одвај чекав пак да ти пишам. Вчера си поминав убо, не беше ко лани ... ќути среќа. Многу ми беше убаво кога го гледав тој твојот член како игра. Ауу тоа ти е елеганција у играње. Ама озбилно. Цела вечер се смеев за тоа.

И така, ај им посакувам на сите срн и се најубаво.

Поз4е:smir::smir::smir:

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
Кејјј we are older with one more year :jaj: среќна 2010 година sweety се најубаво, си поминав кууул супер :vozbud:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Драга,
Со 2 саата спиење веќе цел ден лудувам и сум под импресии.
СИ ЈА САКАМ ТИНА МНОГУ!:wub:

D

dh00|

Гостин
кајги...
дај ми предлог шо да прам вечерва...досадно ќе ми е,осеќам...ама ме мрзи да излегувам.мака ми е.
гледај филм
ее добро ти текна:eek:cinja:
иначе да ти се пофалам сеа...интересно беше вчера,убаво си поминав,за прв пат после 2-3 претходни славења на нова година овај пат поминав без капка алкохол :) горда сум на себе.а,да...и во 1.30 заспана беФ :pos:
браво! е за ова ќе добиеш пакетче од дедо мраз!
јеееееее:yee: ама и 50 денари сакам:pipi:
ај одам да го чекам дедо мраз...вчера се скапав чекање и не дојде:nesum: ај си велам вечерва ќе дојди:gigglesmile:
приватно,се’ најдобро!

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
Драга мојаа..
Ептен добар помин ноќеска...хммм пијано,лудо, незаборавно:))
е сеа за вечерва незнам кај ќе идеме али ваљда ќе ни биде јако!:vozbud:
Иначе среќна нова година и да живееШ 101 и назат...Ај за убаво нека е:helou:

И уште неШто треба да ти кажам..у четвртокот сум си поминала најубаво во у мојот живот, дури мислам дека четвртокот си поминаф боље него новогодиШната ноќ..али ајде сега тоа ќе го занемаримеденес, иако на суперХикс беше повозбудливо:baeh:
Те Сакаам!:)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ооо каква ноќ, Кајгано... оооо ме врти коленоооо! Оооо :icon_lol: Не, шала на страна, покрај сите нервози и расправања, каде, што, како, зашто - оваа прослава на Нова Година ми беше најубава, најлуда и највесела. И покрај тоа што кола ќе ме згазеше. :) Супер сум, главава ми пука, сега едно кафенце ќе стегнам, да се вратам во живот! Аиии! :nesvest:

...lioness...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom