Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Нова Година, ко секоја година.
Немаше еуфории и траскања, само пијачка од ќеф и штикли сите 4.
Прва нова година, сите на куп, со се дечковците, смешкање и покрај нишката тензија ради х причини, ама бидна.
После неа, акавме лево десно, се стопливме во студентско станче кај што кулминирал хедонизмот, ама момците беа негодувале, па сите по домите или не знам каде се упатија.
Кај него, дома, креветче, кока кола и тиква печена, и спремени две лажички - од мајка му, за мене и за него:kesa:
Спиење ко бебиња, ноџиња во јазол, неговите пижами шес броја поголеми, утринска радост со сонце на пенџер и гибаница за доручек.
Големи сме веќе, па не ни се виде нешто особена новава... Еве ја, сега ја затеруваме, се надевам само со убави нешта и позитивни мисли.
Имам сладок умор во стапалата, од плиш црната штикла што вторпат во живот ја ставав на себе.
Сакам да мижам сега само, и да гнетам раванија до бескрај,:pos2:зошто така ми доаѓа!
Среќна Нова К.
Остани сина или жолта, каква сакаш.
Медеа.

• Ми се допаѓа
Reactions: ada

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Интернетов пак тапа, да си пишам пак дека ќе фатам и ќе ебам некој админстратор џабе, ќе ме банираат а и денеска неработен ден не можи на шалтер да се жали човек :icon_lol:. И како беше она се даваме само газ не даваме :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, можи и како политичка парола да се искористи.
Денес требаше да мијам, да чистам и да бришам низ дома, вујна ми ме спаси добро инаку многу лоши војнички спомени можеше да ми се навратат низ ум :icon_lol:.
Нова година ко нова година, а и планирам телефон да си купам.
Гледам слики брачката на Карибите како ја поминал Нова година ќе си иди за десетина дена има да се изгушкаме и тоа...
Ајде одам имам за миење полн мијалник :icon_lol:.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Драгааа....не сум прва ама на првата страница пишам...супер поминах за нова година јако бешее...ти арна?

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Интернетов пак тапа, да си пишам пак дека ќе фатам и ќе ебам некој админстратор џабе, ќе ме банираат а и денеска неработен ден не можи на шалтер да се жали човек :icon_lol:. И како беше она се даваме само газ не даваме :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, можи и како политичка парола да се искористи.
Денес требаше да мијам, да чистам и да бришам низ дома, вујна ми ме спаси добро инаку многу лоши војнички спомени можеше да ми се навратат низ ум :icon_lol:.
Нова година ко нова година, а и планирам телефон да си купам.
Гледам слики брачката на Карибите како ја поминал Нова година ќе си иди за десетина дена има да се изгушкаме и тоа...
Ајде одам имам за миење полн мијалник :icon_lol:.

Кога ми кажа мајка ми премолчев сега, ама искрено ми падна жал за него ако некој заслужува да биде среќен мислам дека е тој, многу мирен човек ама тоа ти е. Знам дека имаше и има потежок живот од мене уште и од кога бевме деца и седеа под кирија во полураспаднатата куќа од прадедо ми, и го почитував поради тоа. Никогаш не се однесував малициозно спрема него иако имаше други кои го правеа тоа.....

Си ветувам себеси дека големиот јас нема да побегнам, си знам јас од кого и дека ќе пробам..........

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.940
Поени од реакции
1.486
Драга Кајгано,

Ми треба небо, мнооооооогу небо, само тоа ми треба.

Останатото нека оди бестрага.
Нека оди од кај што дошло.

Поздрав
Џони

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Види ме, види ме, види ме!
Нова сум!
:je::cheeky1:
Нема веќе капачиња, едно е само!
фалафала:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Note to myself, не пробувај да ги изведуваш романтичните ствари после романтичен филм од национална телевизија. Ради проста причина, може го има гледано филмот!

Среќна нова на сите иначе :) Не ви посакав претходно.
Нема да ве давам, ветувам ке останам low and hidden like a ninja...or a guy with a paper bag over his head!

Г

Господ

Гостин
Ќајѓооооо:N:

Кај си бе:smir:
Ја само шо сум се вратил од шетња од 9 саат до сеа сам крстосував низ Скопјево.Слушалки на уши трешти металштина ја си пешачам.
И знаеш шо заприметив?
Закон е.Али онака озбилно нема нешто боље,вчера за вчера ми се при*ра од го*наријата од место и денес абе ко нов сум ќајѓи да видиш да не веруваш и мене да ми текне да се радувам,јес да неам ниту една причина али шетњава сварно годеше и за да се издувам и за размислување.
Него то е то smexy_bit over and out.

Д

ДаркхарТ

Гостин
ООО Јајце...И двете сме се подновиле...
Нека ти е најсреќна новава година тебе и на сите твои матачи.
:тс:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Ајде, и јас да те сефтосам:).
Годинава ми почна преубаво искрено, со позитивни мисли, насмевки, радости и многу прегратки:).Денес сум нешто посебно расположена(како да не бидам кога е јануари?!) па скоро на сите им реков дека ги сакам:pos:.
Како и да е, целите се веќе поставени, ред е сега да почнеме малку по малку да работиме за да ги исполниме:).

п.с.кога дојде 2ри јануари бре?!:icon_eek:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Пеер

Да сум на власт, темава... Темава... уФ!!! :gnev:

едит после некоја минута:

Ти ебам темата гнасна! Ебан амерички филм!
Можеби Американ Пај? Нешо, демек, "m3st3nc3 k@d3 6t0 si pi6ufkam vo m0j priv@t3n dnevnik, ali me 4it@aT sit3 hehe"

Бљувотини.
За Биг брадр болесници е темава.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.200
Draga Kajgana.

Jas ti pisam od doma, vtora vecer e od Nova godina ama jas sekogas ja vazam samo prvata. Prvo pa mushko, ili kako i da e, jas sum budala.
Jas za Nova Godina ak sakam i doma mozam da ostanam, budala sum jas. Ovde do mene bea dvajca zveroj, si praevme so sakavme vecerva (ne sme pederi, metaforicki zborvev). Si uzivame i kako da ti kazam - kur mi e dvor mi e, ili da ti kazam poinaku - sakam ebam saka m se suncam.

Aj da ne bidam ko onaj seljakon so mu prajt intervju na dzuptinon pa da recam - PRVIN razmisli so ce kazis, pa che kazis!!!!!!!! (aj ce kazit, ce kazit)

Epa eve me razmisliv i sakam da ti kazam deka ovaja godina mnog ui ubo mi pocna. Sakam ebam, sakam se suncam, ama poso sme sega zima - sakam ebam sakam mi vrnit snegh!!!
Zivotov e mnogu ubav, a srecata ide odednash! I ubavite raboti doagjaat nakraj Draga Kajgana!
A jas zedov krila i poletav kon neboto, zedov boja i gi oboiv zvezdite i so vinozitoto napisav TE SAKAM DRAGA KAJGANA.

to e draga, 2009ta bese godina na vojni licnosti dvojni paktovi trojni. I drugi mislat na tebe drugi ti drzat strav i so i da naprajs ti vikaat - da si ziv i zdrav!
E ke si ziv i zdrav draga poso to e dolznost na sekoj coek. Da se grizit za svoeto zdravje, da bidit ziv i da prajt polezni raboti za sebe i za drugite okolu nego posho najgolemata srekja e onaa da gi usrekjuvas drugite, a ne da zivejs i za dzabe da kradis od vozduhot koj go delis so drugit.e
Jas sum opusten i kurmie dvormie vecerva, ili poinaku - sakam ebam sakam se suncam.
Mislam deka ke si dobijas novi kvalitetni clenoj vo 2010ta godina, jas vo ovaja izminatava tie so trebit gi zapoznav i si pominvam nogu ubo so niv.

E denes draga, a bogami i vcera, da bev krofna so EUROKREM, nemase da bidam prazna, tuku ke bev PREPOLNA i dur me jadis da se naprajs ko prase vo ustata!!!!!
Podzrav i odam da si legnam, poso utre trebit pak da odam vo borba so svetot i so zivotot! I koj e pojak? E koj e pojak, jas sum pojak! Najjak!~ (barem se nadevam)

Edit - SO TI NOSIT KONJAKOT NE NOSIT GODINATA!!!!!!!!!!!111

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Драга кајгана....
Мене првиот ден од новата година ми беше супер па мислам дека би требало и другите денови да ми бидат како овој ама што знам бидејќи секако ќе има и лоши денови би сакал да ги нема ама тоа е тоа и така....се глеаме утре!!!:helou:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.954
Поени од реакции
73.758
Кајги еве и јас да ти пишам за прв пат во новата година. Да ти се пофалам дека вечерва ми беше одлична. Многу смеа, заебанции, љубав и све остало. малку незгоди со камен пијан другар, ради кого моравме да го напуштиме кафичот кај што славевме втора вечер, ама се помина во најдобар ред:smir: Денес денов ми беше фантастичен. После вчерашното славје на новата година од кое не видов многу пошто вечерта повеќе ја поминав на клупите пред кафичот отколку во него во друштво на поубавата половина :pos2: мноооооогу поубавта половина:back:
Како и секоја нова година на 01.01 по дифолт станувам како вампир, уште во 9 саатот. И пошто цело маало беа рано будници, си искочивме посабајлечки и заглавивме до 5 поручек. Смеење кајги, до посерување. После дома ја рокав една песница и татко ми ме обвини за мобинг:pos2::pos2:
И на крај преубавата вечер:wub::wub: А сега е време за кревет. И погоди што???
Од утре треба да почнам со учење:wink::tapp:
Чаос кајги:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom