Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
T

TaMчЕ

Гостин
Кајгана маа..ме плаши лудаков над мене :nesum:
:pos: се шалааам

едвај чекам да го видам
ајт ојдов да се спремам па да идам накај Моне да се допицнеме и идам да го погњавам НиколаНа:drk: :pipi::pos2:

:back:СРЕЌНА НОВА ГОДИНА на ситееееееееее :salut:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Кајги, ти текнува пред неколку месеци кога ти ветив дека ќе те подновам. Очекувај нова промена утре:)
Морам да те средам за во новата 2010 да бидеш што поубава:) Али ќе почекаш да станам утре т.е. да се освестам:)

Додека сум тука, да ти посакам лично и на тебе да си поминеш прекрасно вечерва. Да се изнажуркаш и да ја дружиш ада до ниедно време:)

Ми се допаѓа како се одвива денов. Се надевам дека исто ќе биде и вечер. До следно читање, за една година, остани ми поздравена и ќе се видиме.

гладиус

п.с.Бај д веј, ти се иде вечер со мене?:pipi:
п.п.с. И мене ми е последен пост за оваа година во темава, па затоа го посветувам на сите кајганџии. Среќна Нова 2010:)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Освен мали напнатости по дома (како и секогаш), се друго е прекрасно, супер се осеќам, Маракана ми ја врати енергијата, вечер планирам да си се журкам, да играм, да пејам, да не се замарам со ништо.

Последен пост тука за 2009, што да кажам друго, освен што им посакувам на сите 2010 да им биде подобра од 2009.

Ве сака, Crazy in Love

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ебати програмата уште во десет саатот денска забава за децата со Слаткаристика и Тони Зен, мнооогу сум среќен што не бев принуден да го слушам педерот скопски па после главата да ме боли :icon_lol:.
Инаку денес свесно и намерно излажав, едноставно не можев да се малтретирам па да давам не-одговор ( одговор кој што не е вистинскиот ам,а не содржи лага. Инаку досаден човек брее дедо Стаоро, ебаму прекарот прав стаор е :pos::pos::pos::pos::pos:.
Овако во играта што ја играм Fallout 3 ако убијам вејстлендер или ако излажам во конверзација одма ми одзема од кармата :pos::pos::pos::pos::pos:.

П.С. Ме фаќа педофилски филм :nesum::

:je::je::je::je::je::je::je::je:.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Кој сакат вечер да му менам ник, нек ми остајт пасворд преку ПП. И 500че.:back:

И да се надополнам. Шо јако ќе е и годинава да почнит ко лани со Чомбе и компанија, а?:)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Кајганче!!! сакам со тебе да споделам радости бре!!! незам шо зашо како ама среќен сум поради НИКОЈА причина.. не бе никоја.. сигурно има некоја :) ваљда предновогодишно расположение ме фаќа... да ти кажам искрено ми ечи зона у куќа си фурам песници сеа ке грабнам армоникава малце ке си посвирам и идам да славам и јас !!! него батали тоа бе.. да не заборавам Хепи Њу Иар и на тебе!!! ти посакувам поголем рејтинг :vozbud::pos2: повеќе форумџии и помалку спамери!!! поздрав и се надевам дека нема да бидеш сама за нова година. сигурно ке има и тебе некој да те дружи!! сеа си фурам. Чаооооо:salut:

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
Sweat Кеј , среќна нова 2010 година!Ти посакувам се најубаво :back: Среќна Нова Година на сите кајганџии, многу среќа, љубов,многу здравје and so on. :helou:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.956
Поени од реакции
73.823
Хеј љубави :) Ај и јас да го пишам последниот пост во едно од најубавите години во мојот живот :) Епа кајги што да ти кажам. Се дотеруваш ли?? Само јас и Smexy_Bit не сме почнале со спремање :vozbud: Уствари јас почнав, ете седам пред компјутер и се бричам:jaj: Сите се нервираат само јас кулирам. Прв пат ќе си ја видам женска ми качена на штикли :wub: И ветив дека нема да и се смеам:icon_lol::icon_lol:
Само работата е што сега ќе ме јаде некои 5-6 сантима, па најверојатно ќе си земам столче со мене или па ќе се ставам и јас на штикли:pos2::pos2:
Опаааа ми надојдоа цигани на врата и чукаат на тапан и свират труби :vozbud:
Али шо ги ебам, имам зафукано српско до даска, па и малце бугарско :vozbud:
Ме фати еуфорија готово:vozbud::vozbud:
И ко за крај сакам ДА ИМ ПОСАКАМ СРЕЌНА НОВА ГОДИНА НА СИТЕ КАЈГАНЏИИ И ДА СИ ПОМИНАТ НАЈУБАВО ВЕЧЕРВА:back:
Чаос кајги:back:

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Лееееее дое НОВА ГОДИНААААА, а со тоа и мојот последен пост за старава у оваа тема!!!! Епа ја онака као демек се да почнам да се спремам али ме мрзи и тоа мноооогу и не се замарам искрено:pipi:(Сајбер не си једини што уште не си почнал да се спремаш:)) иначе денов е најпрекрасен се надевам така ќе ми биде и вечерва, иако сум спиена само 5 саати:nesvest:
П.С. Среќна нова година на сите кајганџии...ви посакува Монкааа:back:

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Да,даааа....се чувствувам празнично :pipi:Еве сум кај другарка ми најмила и се спремаме...само да ти кажам дека бев послушна оваа мината година па заслужувам да му шепнеш на Дедо Мраз дека сакам само здравје,среќа,љубов,пари и успеси за мене и моите најблиски.Може сето тоа да ми го исполни нели?! И освен тоа да положам матура со баремммм четири 5ки :baeh:

СРЕЌНА НОВА ГОДИНА драга на тебе и на сите кајганџии!!!

Те сака
Драма Куин :pipi:

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Maj Кајги.
Мојот последен гњаваторски пост за тебе и за твојот форум годинава. Повеќе среќа следната година.
Ја го испив последното кафе годинава, претпоследната чаша вино и се изнервирав се надевам за последен пат годинава.
Ех таа Шехерезад шо им напраи на луѓево, или луѓево се толку ретардирани што не пропуштаат ниедна епизода. Си ја викам ја другарка ми, да ја видам, да си честитаме - НЕ - глеала шехерезад. И викам, неа си ја глеала, по втор пат ја глеаш епизодава. - НЕ - во пижами сум. Живее во мој влез бре, ја до кај неа сум трчала по опасни тренечиња и уше поопасна фризура. Ах. значи не. после, ако заврши Шехерезад ПОРАНО, е тогаш ќе може да се видиме. Кој ја врти, ќе си излезам јас порано.

Кајги, требаше да ти кажам Среќна Нова Година, али ај да не отварам блог да пишуем пост за ова, да не го злоупотребувам, па кај тебе да се пожалам, знам дека ти ќе ме сослушаш. Ај нека ти е Среќна и тебе, да си фатиш некое Јајце на око, мамето да му тииит. Те сакам многу, стварно си ми опсесија.
:back:

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.264
Поени од реакции
2.261
Драга Кајгана,

морам да се испратам и со тебе, пред да заминам во дочекот на Новата година!

Наредната година, нека ти е побериќетна и од оваа!

Тоа е се засега, во недостиг на време! Се читаме догодина! Убав помин вечер!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.722
Поени од реакции
43.769
Драга...ова е мојот последен пост годинава на форумов...поздрав и се читаме догодина :)

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Ај и јас да се фатам на орото:pipi:Реков дека ќе си останам за Нова година дома, и еве, останувам.Меѓутоа ќе бидам со најмилите, оние со кои ја пројдов цела година, уште еднаш да ги заокружиме најдобрите случки и да се посмееме малку повеќе, но не од алкохолот, туку од спомените:pipi:.Додека го слушам Владо од плоштад со Ова е наше Скопје, се чуствувам исполнето, ама онака, ептен, уште да ми дојдат, и ќе биде совршено:pipi:.
Ајт, се одјавувам:).Доста постови ти пишував оваа година, очекувај многу повеќе наредната:).
А до кајганџиите, каде и да сте, се надевам дека сте онаму каде што сте сакале, со оние што ги сакате.Имајте прекрасен помин, и не заборавајте, ќе има и подобри вечери од оваа, во 2010!
Среќна Нова:back:
Baccio.

S

smart ass

Гостин
Драга...два дена после Нова година одам на една интересна ризична работа:vozbud:,али ако па ќе бидам тука а може и патување...вајфај..бла бла..

Инаку се е кул,и се спремам....за нова година.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom