Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Порезил од сабајлево, амин. Најлошо е кога ќе се изрезилиш пред свои луѓе. Секој ден треба да ги гледаш.

Денов е глуп глуп глуп, зошто преведувам веќе со саати и не можам да излезам пошто сум кнап со дедлајнот. Глумев добродушна и се нафатив да и преведувам и на една колешка, па сега имам две семинарски за правење, а време колку ни за мојата, е така ми е коа изигравам солидарна. Да завршам на време би било лудост, ама да не се ни обидам би било глупо.

Денот по утрото не се познава очигледно, зошто се разбудив со насмевка од уво до уво, уморна и укочена, ама среќна. Тешко дека со насмевка и ќе заспијам.

Сега ќе се натрупам себеси со чаеви, цигари, кафиња, ствари за гнетење, мирисливи стапчиња и чил аут музика во мојата топла соба и ќе куцам, куцам, куцам.
Оваа глупава досадна правна терминологија, на македонски не ги знам терминиве, не па француски.
И сега куцам, куцам, куцам. Дека пауза праам демек.

А толку ми е тешко да се фокусирам зошто мислата цело време ми забегува накај некои поубави димензии, накај ноќта, накај утрото, накај еден мирис и едни очи и една глупа песна со убав текст.

Лесно ти е тебе без академски обврски.

Да се вратам на „забавата“.

R

Razorblade Kiss

Гостин
Помислив дека ми требаат часови за да објаснувам кога колешката Псај погоре си си кажала за мене.
Добро бе...да. Интересна недела нема што,уште поинтересен завршеток. Викендот не го сметам во завршетокот бидејќи мене неделата ми завршува во петок,сериозно,никогаш не ми биле потешки деновите од понеделник до петок отколку што ми се сега,во изминатите 2-3 месеци.
Згора на тоа,сите заљубени празнично,а јас се расправам со попалени јарболи.
Мммм.
Еј,чувствувам нешто во воздухот,како да нешто ќе се случи sooner or later....само не пре later honey.
Не знам кај ќе ја чекам 2010 и ич не ме чешка. Имам 3 неотворени Џончиња,ја и Џони,оргазам.
Нека изминат побрзо и овие 2-3 дена,со раширени раце го чекам `новиот почеток`. It's time for changing...

И кажи ми како да учам кога има страшен филм на тв? Џиш.

Чао.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Врни надвор можеби и годинава да го заборавам својот роденден ама сигурно има да ме подсетат деновиве беше :icon_lol:, ама изгледа не е поминат датумот највероватно да :icon_lol:.
Мир во куќата го нема внук ми да плаче во три саатот сабајле и јас две соби понатаму да го слушам....
Имам братучеда која памти родендени на 43 луѓе, тетки вујни стрини, внуци и братучеди, фиксираноста на датуми секогаш ми претставува потешкотија дури и во тетратката за евиденција механички го запишувам датумот само бројка на хартија 2000 и кусур години со кусур денови и месеци по Христа, 2000 и кусур ротации на планетава земја околу сонцето.
Сакам за Нова година да престанат во старава да прашуваат што сакам во Новата година :icon_lol:.....

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Драга Драга Кајгана.

Не знаеш колку ми е бедно.
Мислам дека книгана по развојна повредно се осеќа од мене.
веѓа

M

M del Mar

Гостин
Лејди
Да ти кажам право ма ич не ми се излагаше вечерва, меѓутоа излегов....
хот чикиладо, лонг еспресо за мераци + зачинето со добра дискусија....
и како јаготка на шлагот повторно неописливиот филинг т.е дожд, јас (сама) и емоции со музиката и лириксите на бендов што го тупам една недела веќе...
фала чао пријатно :back:

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Драга Магде...уствари.. кајге.

Пер, фак. Фала.
Игор, почивај во мир другарче..
Нефер..Добар чоек беше..
Демит..

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
те запостаив?
не ја САМИОТ себе си се запостаив па не еден јајце-нет-сервер форум или како и да се кажуе... да делам приватност батали таа работа.. ме мрзи да се докажувам секојдневно со секакви.. тука ке си бидам ја.. ;)
недоумицава не знам кој би можел да ми ја реши..ау да бе..ја можам :toe: кој др ако не ја.. ахххххх бе драгаааааа... :pipi:

Blue_Boy

THE WAY I AM
Член од
29 октомври 2009
Мислења
345
Поени од реакции
33
Се досадувам,нема никој на мсн.Тапа е,сите на лукас.Не ми се спие.Викам деца за надвор,ми се смеат.Епа нека се рокаат.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Пеер камен сум...одвај седам на столчево.
Инаку бев на Аца Лукас,сеа доагам дома и најако беше,човекот е легенда која оди,Метрополис Арена пополна ја немам видено,едноставно фул,немаше игла кај да фрлиш,луге што се вика од 7 до 77 години,феноменално беше :)

Ај Кајги идам да видам што има ново тука,па да идам да легнам,се препив вечерва,ко сунгер сум ебате беља :kesa:

Поздрав драга...

А-Ц-А-Б

uzas

organajzer
Член од
26 декември 2009
Мислења
3
Поени од реакции
1
Кајганоо хеwow ..како сме? :P
Јас сум малце бољи од прееска ...дојдов до заклучок дека цела Македонија е ЛУДА ...т.е. не е Македонија туку народот :pos:
Иначе не го видов сонцето денес :( али има понеделник затоа и цел распуст пред нас :vozbud::wub:
го сакам бе К..секој ден се повеќе и повеќе :pipi:

ајт ојдов да си муабетам со него ...пошо конечно сис ми излезе :je:
:salut:
Драга...

денес беше планирано дома да се прави зимска генералка. Испадна пролетна :pos:

Ај таман ми се погоди времето :), a 90% од луѓево денес ќе се испозалетаат во град. Дали ќе можат да се разминат, гунгула е во градов. Само жал ми е за Дедо Мразовците, греота бе ќе се сварат на времево :icon_lol:

Среќна сум што поминаа 2 испити, уште да видам резултати и да бидам уште посреќна, се надевам.

Ај ај отидов да гланцам :pipa:
pa dobro bre,gleda li nekoj vo ova ili ne...

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Драга Кајгананана.....Да, и денес сум на работа!taga

S

StereoLove

Гостин
Драга...

Ме немаше Недела нели?:)е да ти кажам жолтицо моја ми се случија многу гадни работи за кои не мислев дека ке ми се случат.Секогаш јас наебувам.Се уште не ми се верува дека мојата "другарка"која сакала да ми врати за некоја случка од минатото ми зададе толку болен удар од кој не можам да се соземам се уште.Кутрата таа не знае што ја чека:nerv:па и ке ми држи часови за тоа што требало да правам со кого требало да зборам и со кој да се дружам...демек тоа го направила за мое добро,хехе оди лажи друг ма кокошко глупа:tapp:
Него и тоа веке нее толку битно нели...штета што никогаш нема да дознае што всушност се случило.Не за друго,оставив работите да течат по свое.Ако ме сака Господ се ке се среди:toe:секогаш вистината излегува на видело,правдата се задоволува,а знам мене совеста ми е чиста.:pipi:
Моите пријателчиња од форумот ме насмеуваат секој ден и тоа ми помага да не мислам многу околу тоа што ми се случи.Ги лофкам многу:back:
Се случи што се случи,денес решив да свртам нова страница во животот.
Едвај чекам да го гледам мојот тим денес како ке стигне до новата победа:drk::drk::drk:остај,само тоа ме радува моментално.

Ај одам да те ѕирнам малку.
Се читаме во некои подобри денови

Ај чаус.

П.С. Се надевам дека денес нема да бидам толку малерозна и да........ ај нвм

:back:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
ич не се чувствувам добро :nesum: сега станав имав кошмари и сега ич не ми е добро. не можам уште да се освестам дека тоа било само сон.....глупав сон. се трудам да го заборавам па ќе видам ама кога ќе фатам книга за утре т.е. за задутре верувај ми ќе го заборавам. инаку не за утре туку за задутре има проект по информатика за некоја тема што не и го знам насловот :kesa: во ворд 6 ебани страни :uvo::uvo::uvo::uvo::nesvest::nesvest: не една не две туку 6...еј па кај се видево тоа. туку ај чао :back: доста мрмљав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom