Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Џес

Знаеш шо?
Мразам лажење најмногу на сите светови.
Така шо ми се доапаѓа идејата за Radical Honesty и сакам да ја применам.
Тоа е кажување на вистината без оглед на последици и сл.
Тоа би било живеење прилично интересна недела со оглед на тоа што планот ми е да трае недела дена ко за проба, па ако биде забавно да продолжам.
Почнувам сеа и сум прилично возбудена.
Јес мен, само во кажување на вистината.
Кул.свит:

:back:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Каков период еј, турбуленции јеботе! :nesvest: Важно конечно се отарасив од моментот “Каде за НГ?“, макар што и пак имам некоја јанза. Последниве два дена, не сум се прибрала дома, се некаде сум.... и подобро е така, дома увек наоѓам причина за депресија. И битно не сум веќе во ПМС. А судејќи како оваа година ми завршува, со какви опасни преокрети, можам само да замислам колку лудо возење ќе биде наредната. Ајт, реков нема да дозволам да ме преовладаат негативни мисли.

...lioness...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Драга

За сите заврши првиот дел од школската година за мене сега почнува. У три дена 4 предмета треба да одговарам има да се растурам од учење:tapp:
Инаку денеска и и медицински се докажа дека позаебан и подосаден ден од недела НЕМА:toe:

Ајт ојдов јас да спијам оти утре учење ме чека:nesvest:

I

InF3cTeD

Гостин
Кајганоооооооооооооо пијан сум камен и да ти кажам ја сакам Сашка најмногу на светот,ЈА САКАМ разбра...ЈА САКАМ.И ја поздравувам со песнаа

Д

ДаркхарТ

Гостин
Кајганоооооооооооооо пијан сум камен и да ти кажам ја сакам Сашка најмногу на светот,ЈА САКАМ разбра...ЈА САКАМ.И ја поздравувам со песнаа

Фала за песнава :pipi: Целосно ме опишува и го накачува моето ниво на самодоверба...:pos2:

инаку јајце...
Го сакам и јас и пијан и секаков го сакам :back:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Мури....

Јас сеа се прибирам дома,мртов уморен сум,бев на мекици,се породи братучетка ми,чупе е :pipi:
Ја крстија АнаМарија,добро е,башка ке си има своја песна :pos:
Кајгано јас уморен како никогаш сум,а утре треба да станувам сабајле рано да си ги завршам обавезите :nesum:
Ми се јаде,а не смеам да јадам навечер,поточно во 20 за 3 нокеска,стомачните ме болат,прееска се префорсирав,сеа едно чајче пред спиење и у кревет.
То је то драга....ииии да убаво е чуството е кога ке ти каже некој дека му значиш многу,а уште повеке коа ке ти каже дека те сака со цело срце :wub:

Ај јајцеглава додека го пијам чајов да видам што има ново кај тебе и идам у кревет.

П.С се преселувам во Чешка,ја легализираа дрогата,ке си праам бизниси :pos::pos:

A-C-A-B

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Кајгана,

Мојот избор... веројатно само метафизички бил избор. Како и да е, последиците јас си ги сносам.

Фала ти што ми посочи кај сум и кој сум. И што ме чека.

Па ете, во ред е. Ќе бидам платен за тоа, се надевам. Зашто ако не, ќе преговарам за цената.

Нејсе. Крај на муабетот, зашто остатокот нема да има смисла.

Поздрав.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Не отидов денес на полагање, гајле ми е искрено.Сигурно ќе даде друг термин па ќе се борам тогаш за 9 или 10, зошто и онака имам веќе положено.
Се спремам полека за утре(не бре психички).Учам, лекцииве веќе ќе почнам да ги сонувам, последните сили ќе ги потрошам на книжевност ама знам ќе се исплати на крај:).А не, како онаа квачкана која за пола бод не ми стаи десетка, ми скрши меракот мамицата!
Како и да е, мило ми што бар факсот иде во нагорна насока зошто другиве работи некако почнаа спротивно да се движат.Сега јас веќе не се мачам, доста ми е од тоа, Мартина тука да биде за сите и да се грижи на сите да им е убаво и да се среќни.Сега малку накај себе ќе се свртам, ќе станам малку посебична(ако успеам).Таман имам одмор до 1 фебруар, ќе го искористам максимално!:)
Ајт одам да фатам книга, ќе се тркаме со времето денес цел ден чуствувам...
Baccio:back:

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Драга Кајгана!
Јеј! Ноќеска додека јас прибирав сили за да денес го почнам денов од сабајле - другарка ми го фатила шпанцузинот што и се свиѓа! Многу ми е драго за неа, заслужи некој нормален, после Балканското говедо со кое беше година дена!
Друго, Нова Година ене ја кај е, а јас уште не сум до-организирана. Имам цели два дена за да ги искористам за спремање:)
Расположена сум! Можда е ради двајцава, можда е зошто за промена сум наспана - ама се чувствувам супер!

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Пак неможев да спијам.. 6 ден неделава со 3 саати спиење..
:jaj:
Ништо од муабетот во 4 очи..
Можда така е и подобро.. Без дополнително драматизирање..:kesa:
This is gonna be a loooong day..
Сакам вечер на Ареа..:smir:

Едвај чекам Нова година.. Прљаво казалиште.. Џибони.. Мераци
Ќе биде подобро.. Искрено се надевам..

:back:
Насмеаната

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.935
Поени од реакции
73.475
Хеј кајги! Како си ми? Јас сум ненаспан :) Треба да идам на факс:tapp: Последното предавање за оваа 2009 година :) Се чуствувам одлично :smir: Си ја слушнав љубовта макар што беше по телефон и што беше мнооогу кратко:back: Ја разбудив и ми беше жал, но после 2 мин убедувања дека е станата и дека не сум ја разбудил, самата се издаде со тоа што пак си заспа:pos2::pos2: Ако нека си спие:back: Кајганче, ајмо идам јас сега пошто 16-ка ми трга за 10 минути. Чаос:back:

?

..........

Гостин
Денеска ми е супер си слушам реге и си кулирам, требаше да одам да завршам една работа ме мрзи, и не одам шо го ебам, ке си седам пред ПЦ,
А вечер ќе си дојде, мај лејди, :vozbud: и конечно и за мене ќе започне новогодишната еуфорија....

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Кајге има ли крај бе, од учење на учење, се скинав од учење ништо не научив.
Am I stupid or what?

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Драга Шенка,

Ја земав книгата. Си легнав на софата. Го пуштив телевизорот и 2 саати гледав шпански серии една по друга. Не научив ништо. Дали сум глупа и јас?

Zodiak DJ

♥ I feel you... Anyway ♥
Член од
8 август 2009
Мислења
286
Поени од реакции
21
Абе Кајганче....

Си седам така јас пред компјутер и од тебе очи не можам да тргнам... само шарам барам по темиве... Ме мрзи да почнам да творам, да пишувам за на работа... Новогодишни стории треба да правам... Ама јас пак тука со очите во тебе... Надвор сонце пукнало од сабајле, та ми се чини дека е лето или пролет... И можи затоа не ми иди на памет да пишувам Новогодишни теми... А главнион уредник од „ќотек“ ќе ме скапи ако ме фати вака забуљан во тебе... И ај сега... како да почнам да пишувам...

Аххххх.... Тешко....:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom