Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Д

ДаркхарТ

Гостин
Жолчка
Ужасна мрза ме фатила не ме пушта.Некое ептен грдо расположение и желба за неодење никаде...Сакам да се карам со некој ама ептен сакам...Било со кој така имам некоја енергија за карање а немам каде да ја истрошам.
Досаден ден...Страшно досаден...Ај нека заврши речи му.:pipi:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Браат
преку ташаков више од школоно
Петок вечер,идам ја у бољи живот :))):cug:

се видов со малото прееска :)))
ваљда и утре ќе се вииме :wub: :back:

ај се читаме вечер

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Дргага :):) Бегав цел ден од школо за да одам на друго место, па и ранецот си го заборавив таму :ха: Па ќе треба да се правдам :хмм:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Старата добра приказна. На факултет успешни есеи, супер поени, се ми оди како подмачкано и супер... ама затоа... се останато пропаѓа и тоне. Не можам веќе искрено... ене го телефонот, петок навечер, ми завршија сите оврски сега можам да здивнам, напишав 5 пораки, никој да врати, а нормално никој ни да се јави...
Ако, разбирам, можеби и ми е потребна една вечер да врескам и да плачам како што ме држи гласот и онака на раб сум да пукнам.
Колку е интересно, кога имаш повеќе желби во животот, можеби сите нема да ти се остварат, ама барем неколку да. Јас имам само една желба, само едно нешто посакувам од дното на моето срце, а тоа е се подалеку и подалеку од мене. Јебеш га, дојдов до точката кога почнува да ми станува сеедно за се и кога почнувам да губам воља за се.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ми пука главата од внукот, од кај има ртлку многу енергијха само човек да трча по него и погласен е од мене, цела недела се тука, а бе дај одете си :nesum:.
Си реков чанта ни украдоа а преместена изгледа е, украдоа еднаш не кај мене додуша :icon_lol:, ама ако го фатам некој или некоја случајно еј има да зажали многу, ако е машко има да јаде ќотек многу жесток, ако е женско има да ја соблечам гола дома да си оди, па сега нека му ја мислат :icon_lol:.
Малку мир и тишина има да си легнам сега да одморам од се ...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Драга,
Треба да одам на најкафанската журка годинава,а јас дома неможам да прекинам да ја слушам песнава:
И со кое лав сонгс расположение јас ќе се појавам таму?:)
Дали сум нормална?:)
Ах ах...

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Драга...

Леандра е педер што не ме поканила со неа на Харис Џинович да одам :nesum:

Кај мене истото пак се повторува, завршуваш со сите обврски. ти олеснува и баш тогаш- кога сакаш да се продуваш малце си остануваш дома :jaj:
И нормално дека ти паѓа расположение. Башка едно мало факултетско разочарување:toe: Не сериозно, но со свое влијание сепак, малце сум лута на себе :)
Скопје беше убаво вечерва, гледам луѓе раздвижени, се осеќа фала богу нешто новогодишно конечно. Кај мене? Ммм го нема тој дух новогодишен од дамна :)
Сепак имав неколку убави часа бегајќи на кратко од светот и препуштајќи се на љубовта. Ќе се обидам да останам со мислите на тие моменти и да ги тргнам овие што ме благо монализираат :)

До наредно. :back:

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Анано
My friends are crazy and I love them
Искрено, малку сме ...
драга прекрасни се...
ги сакам...
ми фалеше ова многу :back:
P.S. love...I may not be fun...I may not be interesting but I am happy

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Јас полагав што полагав, ми остана уште за утре една мала усна проверка и конечно, во вторник последниот колоквиум за овој семестар, најтешкиот од сите:).
Денов, како ден не беше нешто посебно затоа што од сабајле ми се уништи со станувањето за џабе за одење на факултет кога не задржаа само пола саат.После нели, Мартина не може да заспие колку и да се труди.
Па ете ти гости за Божиќ, па малку со нив поседи, направи муабет и нормално нема учење.Си се видов битно со најмилата ми другарка, на по едно парче торта и вино, да се провериме до каде сме со животот и слично:).
Може да се каже дека само таа малку ми го разведри денов=].
Ај одам, 30мин повеќе да се наспијам, па утре нека ми е со среќа а?Или со знаење?Ај нека биде комбинација од двете:).

бебушот:back:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Петок.
Дома.
Брдо помфрит со лут сос+кари и лук.
Маја Оџаклиевска, експресионизам, надреализам, волнена чарапа на нога и сијаличките психопатски трепкаат у лош ритам.
Среќна сум што сум сама со себе.
И љубам колку што е растеглива вселената.
Медс.:pipi:

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Хелоу..

Интересна вечер ама..

I still can get no satisfaction..

Враќање назад во она подобро време.. Во светот на бајките:pipi: и Здраво генијалци.. и Дајте музика:kesa:
Колку само ми фали тоа детство..:smir:

Насмеаната:back:

S

smart ass

Гостин
Драга..:tapp:...оти мора драга??:vozbud:

Зошто не си мила:pos2:...а некогаш љубезна:pos2:
:toe:
Енивеј јас сум си искрен,а и верувам знам дека ова ќе ви објасни што сакам да ви кажам(3-4 пати месечно) transfer on visualization-

Еј гледај:vozbud:

DONE.
Now comes audio and video(but only important is lyric it feels like heaven-this is crucial .

K

Kicky

Гостин
Драга Кајгана,

понекогаш некои работи се вон нашата контрола
, а кога од тоа ќе произлезат проблеми решавањето на истите доста често е надвор од нашите можности.
Така да, колку и да се трудам нешто да поправам - не можам.
Сторено е и нема враќање назад.

Добра ноќ

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Леле од кога ме нема :toe: се заборавивме а...кај мене онака лабаво,еуфоријава за нг е тапа и тиња и све остало,одвај чекам да помине и да се врати се во нормала...и така,ќе се вратат клаберите во дискотеките :vozbud: тоа е нешто одлично и да не должиме многу,това би било...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom