Абе каааааај си ти бееееее!!!!

))))
Добра си?
Ја добра. Прееска се видов со Александра, шетнавме низ маало.. Глеав по терасите од зградите, и сфатив дека мене уствари многу ми фали терасата... Да ја имав уште, дома немаше да влагам. Ќе учев таму, ќе дремев таму, у лето таму и ќе спиев...
И имам некакво чувство дека помалце тензија има у тие фамилии шо имаат тераса дома.
Не ме прашуј зашто, ми ги знаеш мене логиките.. Too genius to explain

Пример ти се качува татко ти на глава, немоеш да излезеш зашо надвор истура... Оп, на терасиче да те фати воздух ^^
И спомнав на мама да напраат летово мала тераса, онаква француска, ја ќе ја средувам

Ќе ја наредам со цвеќиња, свеќички ќе и` стаам.. Awwh ^^ Знаеш каква ќе биде медеста?

))) Моиве на ред ќе чекаат да испијат кафица надвор
Друг битен момент.. Када.
Сеа за роденденов мој, друштвово ми зема онакво од Lush... Купка од мед и млеко, ја ставаш у вода и ти праи Чшшш.. И ти мириса убаво ^^
Кај ќе ја стаам бе, ало. Сите дома сте ми биле, знаете дека неам када xD
Коа ќе треба да се преселам, у станот ако неам када и мало терасиче, не го зиам. Колкав сака нека е.
Глеам ја дека летово ќе преспивам кај баба

Има и терасиче у џунгла претворено, и када убава. Пространа, долга и широка....
Коа ќе излезам од бањање, ќе сварам кафе и ќе излеземе на тераса на цигара, ќе си паметуваме.. Она ќе ми продава мудрост, ја неа новост и така

Многу си ја сакам баба ми, жими се ^^
Цела сум на неа. Устата, носот, ушите -.- За карактер па, ич муабет да не праам!

Неам други наивни фацки у фамилија, ја и баба ми, тие сме
И брачен кревет ќе иам у станот, али тоа е друг муабет ^^
И.. тоа пеер... Александра сака некоја опака јахта да има, ја сакам - када

Када, тераса и браќен кревет.
Камин не спомнав зашо нема да сум у куќа, јебига.
На ти ја оваа за на дож и ај чао