Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 февруари 2012
Мислења
163
Поени од реакции
323
Некое црвче ме гризе одвнатре... го мразам факултетов на моменти!! Сите излезени, шеткаат, а јас цел ден по дома... дури и да излезам нема да биде тоа тоа, нема да се чувствувам опуштено знаејќи дека имам куп обврски околу факултетов. Добрата работа е што ќе работам кај извршител, па тоа некако дополнително ме мотивира.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.708
Поени од реакции
13.390
passed down to you...

Веќе трета недела скиснав тука фала курцу сонце пукна па да се избавам од конобава ко гуштер. Не, не е здодевно. Убтиачно е. Среќа утехата ја имам во работењето некои ситни реновации. Преку кур од монсунскава пролет.

So says Saladin.

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
срцке,

Пред некој ден почна да ми титка некој, му се јавувам ќути и ми спушта, пак ми титка, па ми се јавува и пак ќути воздишка и ми спушта.
и почна да ми титка понекогаш. И јас враќам, некако е слатка мистериозноста. when you don't know.. хаха hoping for the best, мислиш некоја илузија од нереалните авантури е на повидок.

Ваљда некое девојче, срамежливо хаха, ама па чудно е титкање беше во времето кога бевме мали.. дали е подобро да не знам кој е? ..можеби ќе ја снема "магијата"..
Убаво е кога знаеш дека некој мисли на тебе.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ср4ц, знам дека во овие моменти зборува алкоохолот наместо мене, ама да знаеш дека твои членки - женското друштво - леандра, лигеа, В, принцес оф ивл, величествената ака македонка 1987 и сатори ги сакам највише на свет и само некој нека се осмели да каже нешто лошо за нив во овој кластер на хард дискот на кој си сместена, ноќна мора ќе му станам :pipi: и така. Ептен било лудо да им правиш за јадење на дечињата твои. Кисс

Memento Mori

Yeah science, bitch!
Член од
24 август 2009
Мислења
1.132
Поени од реакции
1.562
Кајги,
се осеќам боље,фала богу. Ти кажав предходниот пат дека ќе се сменам,и еве у процес сум. Више и времево не влијае на моето расположение. Али добро е вака коа си имаш зацртано цели у животот. Ајде ќе биде боље!
Утре треба на гробишта да одам..Тужно е кога ќе изгубиш некој што многу го сакаш..Ах бе бабо колку сакаше да ме видиш матурант..Ми фалиш многу..Те сакам <3

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

FENOMENOMENALNOOOO OSECAAAAAAAAAAAAAAAM SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!! AJDEEEEEEEEEEEEEEEE PICKIIIIIII AJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Немам зборови
http://forum.femina.mk/psihologija/se-cuvstvuvam-vinovna-i-ne-znam-sto-da-pravam-t12515/
Несакам ни да замислам колку други вакви случаеви има, се згрозив :cenzura: Отварајте очи!
Ако кажеш, мислиш ќе смениш нешто? Жалосно е што не е така. Дури не се изгори секој на своја кожа, не верува во ништо. Ах тој детски памет... колку е лесен за манипулирање...:confused:
Иначе, јас само да изразам благодарност до лошиот период што на кратко ме напушти. Дежурствата ми завршија, па здраво се преспав скоро два дена. И не се осеќам подобро сега... уште ми се спие!:icon_lol:
Сега ми останува да чекам дали ќе се повтори нешто или ќе тргне еднаш на убаво се` како што планирам. Ако е второто... ах ако е второто! Секогаш лажам кога го велам ова, но морам на момент, макар лажно да си се почуствувам како некоја фаца без чувства. Значи ако е второто... да не дојде во ситуација некој макар чаша вода да ми побара. И на тоа ќе вртам глава и до толку ќе сум лоша и одбивна! Ако можат луѓето да се толку гнасни и да не те рецкаат кога најмногу ти требаат, шо па јас морам да останам мутава и да ми е гајле секогаш за сите? Ми фали нешто, глупава сум или што? Ајде да видам дали ќе издржам со оваа мисла... сакам да можам, многу сакам да можам. Не заслужува светов човек ко мене и точка. И не, со ова не сакам да се пофалам. Срамота е денес да си ваков ко мене. Срамота! Очигледно е така, кога наместо да те разбере барем еден човек, кој стигне те осудува, не ти верува и те прави малоумен. Циркуз без пари.
Туку, се премислив во врска со мојот ден за одмор кој го посакувам. Тој не е повеќе кафе покрај езеро со сите четири во вис. Сега тоа е некој бунгалов, задолжително со базен покрај него. Од вода нема да се извадам со денови! И сама... скроз сама! Уствари мора малку помош, за да не се мачам ич. Некој шанкер/келнер/собар кој ќе ми трчка на секој мој повик. Креветот да ми го мести, да ми зачистува се` друго што треба, да ме служи додека се излежавам на лежалката. Вака некако да изгледа тоа!

или вака

или вака

или вака

или вака

:love::love::love:

Кој контраст сум јас... ем сакам зима, снег и дожд в крај, ем уживам во вакви работи. Е ај сега:facepalm:

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.760
Поени од реакции
8.016
... најавна шпица.

... не зезај! Не е можно, јуни дојде -_-

И така, онака денеска денов... тапа... како да имам чувство дека старите времиња се враќаат :/

... ми фалиш, то е то... само уште да сфатеше дека е така. Све ко на шала да ти е... ама ајде, терај... ако веќе ништо не ти значи тоа што го имавме... шо да ти кажам, не можам на сила.

Ко даваш внимание, не го ценат то. А ко не им даваш внимание пак, се жалат... :вонзем:

... одјавна шпица.

Член од
2 март 2012
Мислења
93
Поени од реакции
56
Драга Кајгана... Ако не успеам да научам до 8ми и да положам ке се изнервирам многу и ке се отпишам од факултет... а и дома кој ке ги слуша...

се осеќам ко шевченко во челзи.. пропадната инвестиција :/

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Кајгана, во 2 саат пијам утринско кафе. Требаше да работам денеска, ама се изменија плановите. Одвај чекам да дојде утре. Го живеам еден убав период од животчево. Коцките се редат сами. Овој месец менувам статус, престојувалиште, можеби и љубовен живот. Ми иде да те изгушкам од среќа. Од несопирлива ке треба да станам и бестрашна. Уште овој месец да го избуткам со сите сили, да средам се, и од јули ке одмарам. Ке се влечам на пижами низ дома, ке пијам огромни кафиња по цел ден, ке читам книги и ке играм. 30 More days.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Draga Kajgana, vcera vidov eden decko sto sve mislam deka bese od forumov, I tolku se ispogleavme (onaka se razminavme na ulica, jas so drugarka, on so devojka mu, jas zbuneta, on zbunet, me zaglea ko da sum mu nekoja sto ne ja videl for a long time and finally, me gleda, duri I otkako se razminavme se svrtiv I on se svrti I primetiv deka se znaeme od negde) ama nikako da mi tekne koj bese -.-
Uste mislam na nego :D

Te lazam, imam poubavi stvari na koi sto treba da mislam, ko na primer, cela nedela imam ispiti :D
Isn't that wonderful??

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Draga Kajgana, vcera vidov eden decko sto sve mislam deka bese od forumov, I tolku se ispogleavme (onaka se razminavme na ulica, jas so drugarka, on so devojka mu, jas zbuneta, on zbunet, me zaglea ko da sum mu nekoja sto ne ja videl for a long time and finally, me gleda, duri I otkako se razminavme se svrtiv I on se svrti I primetiv deka se znaeme od negde) ama nikako da mi tekne koj bese -.-
Uste mislam na nego :D

Te lazam, imam poubavi stvari na koi sto treba da mislam, ko na primer, cela nedela imam ispiti :D
Isn't that wonderful??

Не е за цитирање темава, ама ИСТОВО ми се има случено :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom