Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Драга Кајги многу сум денеска нервозен :mad: на мобилниот ми дојде преголема сметка 2600 д.:tapp: 99% ми се поебани на нет , се колнам од денеска дека више никад нема да праам толкави сметки ....крст ,точка .....:noze:

К

Кики.

Гостин
Драга,
колку сум горда. :) Внука ми добила 5-ка по англиски. :pipi:
Инаку, средбата со школските се премести за утре и пола и повеќе не доаѓаат, што е супер за мене, ќе има помалку испрашување и читање лекции. Сакав да ги видам сите, ама тоа е. :)
Така Драга, само да ти се пофалам за внука ми, колку ме израдува. На почеток беше „талент“ кој за баба викаше баб, а сега добила 5-ка. :X3:
Ајде поздрав. :)

~ Everything.you`re.not

Salvatore`s girl
Член од
8 април 2012
Мислења
106
Поени од реакции
421
Драга,
ти имам кажано колку мразам вторници ? Во комбинација со 29ти уште повеќе..
А ете денес да ти се погодило ..
Не забележав..
Се наоѓам себеси во паника кај што заборавам колкав ми беше левелот за воља за живот тој период .
Остана за навек прашањето дали поинаку ќе се одвиваа настаните доколку грееше сонце тој ден ..

Непребол ..

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.752
Поени од реакции
35.625
Кајгич,,,

Исполнуваш желби нели?
Би сакала, би сакала, би сакала,,,
- Да сум некаде што е можно подалеку.
- Да не познавам никој и никој да не ме познава мене.
- Да стиснам само едно копче и да се избрише сето мое минато.
- Да свртам нов лист од мојот таканаречен живот.
- Да ги снема сите чувства кои ме демнеат во секој миг.
- Смачено ми е од чекање,од гледање балови под маски,
- Сакам конечно сите да го покажат своето лице, без маски и лажни коментари
- Чекам да дојде денот кога ќе ставам крај на се,
- Карта во еден правец за Марс те молам:pipi:

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Каков ватрен ден :D
денес добив ми стигнаа патиките

исто така денес бев на еднодневна ексурзија, плус ги се офајдев 1000че во сенатор во Велес на ексурзија(што е добра пара за 16годишник)
и го добив тестот што треба да го правам утре :)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
ДџК

Кад је бал, онда нек буде маскенбал... Да му се сневиди, од вреќа п***и, гарант к** ќе извлечам, нема шо.

ФЧП
Џ

Memento Mori

Yeah science, bitch!
Член од
24 август 2009
Мислења
1.132
Поени од реакции
1.562
Драга,
од денес се мењам.
Крај.
Нема да дозволам никој да ме запре.
Доста беа 3 години очај и мрак.
Да ти се плукнам во ваквиот живот.
Вртам нов лист.
Ќе успеам.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.774
Поени од реакции
8.037
... најавна шпица.

Ко е убаво се околу тебе, животот е прекрасен. Сакам така да биде цел живот. Никогаш во животот не сум се почуствувал толку убаво до сега, на моменти дури и се плашам... да не го загубам сето тоа што моментално го имам.

... и да, вечерва ми фалиш премногу. Сакам само силно да те гушнам и да заборавам на се.

... одјавна шпица.

К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга,

Иш цигари, море како ме фаќаат некои кризни моменти прееска поминувам во ходник и дуксерот на закачалка се осеќа на цигари, и веднаш рецепторите во мозокот ми реагираат, ајдеее бе само уште една! Море мрш, не може, издржав и не запалив. И така веќе една недела, од кои последниве 3 дена немам ниту една запалено.
Спремам испит, ми се пие кафе и фаќа ладничко на тараса, па ќе се прибирам внатре, ама погледнот Кајги, рај за душа, посебно околу 4:20 кога ќе почнат првите сончеви зраци да се пробиваат низ густите облаци, со црвено-виолетови нијанси и ај иди па не и се воодушевувај на природата. :love:

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Еднаш бев чудото кое не помина ни за 3 дена, а сега сум само сметало. Е то ти е ко си слепец.

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
За некои 25 мин полагам јебан предмет, да ми држиш среча лебати

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Драга, да ти кажам право ако мие заслужив.Кога незнам да држам уста затворена лута ќе е..е ќе е.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Сама ноќва патувам и никој не ме запира. Јас нема кого да го будам, освен сонот на мојта перница. Како ѕвезди осамени, испратени негде на пат. И никој од нас, никој неможе да ги види. Како птици бескрилни, носени со ветрови без глас, јас би се вратила само да ти кажам. Само си ти месечина, од ова небо што ме покрива, само ти и никој друг не ме прати во далечина. За еден здив, за еден сон, за мене малку е потребно. Плачеме во себе, а јас неможам без тебе.....

С

Сатори

Гостин
Абе Драгана бе, куде си? :icon_lol:
Мојот живот е вртелешка, ѕвези, кули, луѓе, места, настани, емоции, љубов, ма све!
Никад ми није било боље, како беше старата, НЕКА ПУКНАТ ДУШМАНИТЕ. :pos:
А и да, сите ги сакам:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom