Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
Во три и нешто, под ќебенце и Fringe. Јес да почнаа вака некои работи да ми се привидуваат, али нема везе.

Член од
22 октомври 2010
Мислења
256
Поени од реакции
144
Драга Кајги,
оддамна не сум бил у исповедаоници кај тебе. Те запоставив. Цела година помина откако ти пишав па еве сеа се решив пак да ти пишам. Од тогаш се случија многу работи, многу работи се променија, но за тоа нема ништо да ти кажам сега, ќе треба на долго и широко да ти пишувам, не иде...
Одличен ден денес поминат со колегиум бадијалџии, исполнет сум... Се почна посабајлечки, откако успеав да отспијам само 2 саата, ама тоа не е ни проблем кога си во добро друштво. Собрав сили да го истерам денот на најдобар можен начин. Кафенце, пивце, прошетка, заебанции, убаво расположение, убаво време начекавме после толку тмурни денови, и на крај завршивме со неколку партии баскет (ич не ме бива за баскет бе, комедии сум :pos:) ама тоа е кога и фудбалот во маало не е веќе уживање како што беше порано, а толку ме исполнуваше. Мора да се снаоѓаме... Времето поминува, некои работи се менуваат на полошо, некои на подобро, без разлика дали тоа мене ми одговара или не. Се прилагодуваме на ситуација...
Утре е нов ден, со нови сили...
Биди ми поздравена и добра ноќ <3 :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Draga Kajgana, najubavo utro godinava. Mi doagja nekogash da zemam nekoe dolgo mislenje od nekoja i da go postiram ko moe. Isto taka mi doagja juzerot vo Draga Kajgana da go smenam, ama ne mozham ushte 2 meseci.

imam vlakna na madinava, onaka edno tuka, drugo vamu, treto tamu. imam i edna bemka na madinava. Pred 5-6 godini bev kaj dermatolog da mi ja vidi bemkata na madinava, reche normalno e, ustvari ne e normalno, ama da sum nemal gajle.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Hahahahahahahahha :D
Se smeam mnogu :D
Ubavo e vremeto vaka breezy, go sakam vaka koga e, univerzalno e.
Ne te interesira ostanatoto :D

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.380
Поени од реакции
4.934
Сум се отворил вчера јако. Превртвање.

Член од
14 август 2010
Мислења
5.509
Поени од реакции
5.821
Кајги,
Ама тешко било ова програмирањево, ќе ме умре, ама не се откажувам:pipi:. Учев што учев, сега зедов една страна да ја правам се изнамачив ама гледам не е лоша, заликува на оргиналот:pos::pos:.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Си направив интернет радио онака од досада и работи :icon_lol:.
Опасност значи предизвик можност за совладување на несовладливо нешто :icon_lol:.
Нема бизнис нема пари, немам ни пиштол за она од песната :icon_lol:. Како ми изгледа, па заебано ми изгледа :icon_lol:, ама добро што потешко тоа подобро, уствари ова кога ќе споредам со тоа претходното ми се слатки мали маки :icon_lol:.

К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга,

Си дојде јуни бе! На 2-ри јуни ми беше дадено ветување, на 9-ти требаше да се исполни... одамна.

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Вечерва е концертот на Цеца... :love: Едвај чекам да идам...:)
Ручам прво, се туширам, идам на фризер, се облекувам и правец Метрополис Арена... :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Колку е само најтажна сликава...

Првиот пат кога ја видов, јас се убив од плачење.
Животот понекогаш е премногу реален (да, баш на реален мислев) и остава огромни пукнатини и празнини кои никогаш нема да можеме да ги пополниме и поправиме.
Сепак, ако ништо друго, овој човек бил со жената на неговиот живот. Неговата вистинска и вечна љубов...
Тажен е концептот, ама и убав во исто време.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ne sum znael deka imalo vakvi gadovi od lugje ..

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Смешки, чекај сега дали е разумно тоа не, и чие е тоа правило сигурно не од себе врз самиот себе. Смешки како тоа се повинува на неразумно туѓо правило кое што нема смисла, е така било и така оделе работите. Така е и така ќе одат работите се додека постои слепо следење на нечие правило без свесна сопствена одлука за тоа, без слободен избор. Ако не чине а у курац бре што има да следи нешто затоа што е дадено да се следи..... е тоа е маката :icon_lol:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom