Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
N

Nessa Alcarin

Гостин
К,
Што се треба да направам (читај, да дадам пари за...)
1. Да викнам мајстори за белење (кречење)
2. Да викнам мајстори за отпушување одвод во кујна
3. Да викнам мајстор за струјата, зошто од светилката ми летаат искри
4. Да го дадам килимот на перење, зошто Лулу го мочкаше и сега мириса :D
5. Да си ги платам заостанатите семестри на факс (за да можам да ја пријавам дипломската)
6. сакам компјутер... :X3:
7. да платам кирија и сметки за овој месец

и сето ова треба да го изведам со мојата месечна плата... I'm fucked... :D but I'm still smiling :D
Животот е убава курва, и после умираш!
бацка...

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Драга на англиски зш сум пијан...

I like to pretend that i give a fuck, that i care about humanity...but i really don't
It's not worth it, i can't just feel sorry for an asshole whose mere existence i question everyday. You idiots are not worth the air that you breed so my thought capacity is completely out of the question. What do you do to make this world a better place? You sleep, shit, and masturbate...that's it. What's worse, you celebrate the morons that do this in public (reality shows etc...)

No i don't care that you and your boyfriend went to that awesome party and everyone was there, you are almost 30, don't you think there are better things to do than worry about the glamour in your life you stupid cunt. No i don't care that a bunch 28-29 year old imbeciles went drinking the other night in a place full of teenagers and feel proud of it. No don't care if fucking rihhana farted in public.

Children are dying, people are loosing their minds, the world is digging the moon...the fucking moon, and you care about how some lame ass singer showed her tits in front of a camera and got paid gazillions dollars for that. You really think that clothes are important? Seriously, it's scarry how stupid people are. It chills my blood when i think about it. You actually pay money, to go and sit in a place where there are others just like you so you can feel like you are important for 3 hours...really? Do you even get a glimpse of how stupid the whole idea is? Just a fricking glimpse....it is monstruosly stupid...beyond comprehension and all logic.
You do this every day, and all you do is pray for the weekend so you can pay and sit some place just a little longer. You get wasted in the process, destroying your body...but hey. You pay a ridiciollus amount of money for peaces of clothes you can wear to these gatherings, so someone you don't know can say how awesome you are so you can feel good about yourself.
Am i better if my jeans cost more? Does that make me smarter or a better person? If i go and pay for a cup of coffee in some fancy place...did i save a child from starvation in Africa? You fucking idiot loosers pathetich waste of sperm you make me sick i even wanna kill my self that we live in the same universe...DIE.

My friends ask me why i don't go out? Well, now you know...

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич, кој тоа слуша радио у Македонија покрај твојата Хит на денот? Која квалитетна музика се постира таму и која плеј листа и кои членови ги имаш:cuc: Еве мене така ми поминува секој работен ден, а знам и да заглавам на некое песне.

P.s Мачето на комшиите ме малтретира. Уствари кои комшии, тоа си е мое маче. Кисне по цел ден кај мене, такво целото бело и размазено со Шакира име :pos: . Прееска ми ја украде рибата од чинија и фиу да го нема. Не можев да се соземам од смеење. Лудо маче, лудо за тоа и го сакам.

После P.s : Знаеш чувството кога се сетиш на некој бенд и не те пушта. Е тој е муабетот:

Најептенски и по малку мадафакерски P.s: Дали батево со ќелавица на овој hardcore dance УИТ jumping boobs е девица?

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.380
Поени од реакции
4.934
You see..
Понекогаш самиот неможам да си го сфатам сарказамот, па ти ќе си го сфатела..
Не одам на полагање and how high would you like to go ? You ain't a ho you're a stupid bitch.
Them bitches I say !!!

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Jadev lazanji, piev kokakola, se prosetav posle, dobar sex, ona zaspa, jas gejmav, sega film ke gledam.
Ne mi go drvete za klubovi, like, ever.

Da neznaev podobro, ke pisev najperfektnata nok vo mojot zivot.
Прва тура, цигарчиња, втора тура, цигарчиња. Јадам Сарми и ти се курчам :D. Од винов лист. Со павлака.
Па ќе гејмам. Ќе идам на матура. Ќе се напраам камен. Па ќе дувам фиш и ќе идам на The Avengers 3D.
Nigguuuuuuuuuuuh!!

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Jadev lazanji, piev kokakola, se prosetav posle, dobar sex, ona zaspa, jas gejmav, sega film ke gledam.
Ne mi go drvete za klubovi, like, ever.

Da neznaev podobro, ke pisev najperfektnata nok vo mojot zivot.
Прва тура, цигарчиња, втора тура, цигарчиња. Јадам Сарми и ти се курчам :D. Од винов лист. Со павлака.
Па ќе гејмам. Ќе идам на матура. Ќе се напраам камен. Па ќе дувам фиш и ќе идам на The Avengers 3D.
Nigguuuuuuuuuuuh!!

Ак не се пофалиш исто ко да не си ебел. ЧД

И јак е avengers.

П

Пепси_

Гостин
Всушност од самото раѓање па целиот живот го минуваме во таа илузија,се е fake,некој си иде,некој си заминува, засекогаш,се додека не умреме.

а животот е право :гомце: да му се :гомце:. А да имаше господ немаше биде тоа што бидна да му се :гомце: пак и него.

не можам повеќе премногу е

Член од
26 јуни 2006
Мислења
288
Поени од реакции
24
Драга,
зашто кога е питање факултет сум крајно неодговорна и зашто ми треба ден два унапред да се убедам дека треба да седнам да учам,а не да киснам пред компјутер...

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Srcke,

цел ден само јадам и сум прејаден, и колку повеќе треба да седнам да учам толку повеќе ми се пријадува лол
Го утнав денов дисциплинава ми е крш!

Член од
26 јуни 2006
Мислења
288
Поени од реакции
24
Srcke,

цел ден само јадам и сум прејаден, и колку повеќе треба да седнам да учам толку повеќе ми се пријадува лол
Го утнав денов дисциплинава ми е крш!
Абе ова е болест некоја, и јас денес цел ден јадам :D

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Драга,
E драга што е убаво да си дете :X3:Ма не се замараш едноставно си тераш свој филм немаш други обврски и проблеми освен книгата...Си плешаш баскетче фудбалче секој божји ден не му ја мислиш за храна додека старите се тука абе мераци,да си го изживеам детството до крај после...е после ќе почнеме да се замараме. :P
Оф,тест математика сум имал утре...остани ми поздравена :)

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.012
Поени од реакции
2.043
Kajgana,

Everytime i close my eyes, i wake up feeling so horny.

*LittLe heart*

*најубави очи-ЗЕЛЕНИ*
Член од
14 јануари 2008
Мислења
751
Поени од реакции
289
Драга:pipi:
Вчера им кажав чао на обврските поврзани со факултет, нема веќе колоквиуми , семинарски, есеи барем неколку месеци........Се изнаспав ко човек и цел ден се расправам со домашни обврски, морам да го подготвам татко ми првин вака, па после и малку психички.... ќе биде човекот сам неколку месеци, ме фаќа страв за него али се надевам ќе се снајде....
.Уште сум под импресии од тоа каква дружина бевме собрани минатата недела....зарем има уште паметни и начитани луѓе во нашиов образовен систем?да ти кажам, пријатно се изненадив и сум среќна што имав прилика да ги запознаам....не е сеуште се отидено по ѓаволите во оваа наша државичка.
Остана уште еден проблем да се реши и не ме остава на мир....ама си останувам до крај оптимист и верувам дека ќе биде:pipi:......Убаво ми е кога сум одговорна и кога имам милион обврски.....барем периодов, немам време да размислувам за глупости, брзо ми поминуваат саатите и на крај сум толку уморна што сакам само да спијам....sometimes life is good;)

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Да ти ебам и жени и све да ти ебам, бива ли по цели генерации по курац да се отидени, и со секоја наредна ПАК И ПАК И ПАК И ПАК истиот муабет преку ташак веќе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom