Кајги ме фатила некоја амнестија, ни знам кој сум, ни што си ти, ни што е локална самоуправа, ама битно че го паљим со бензин, ХАВУЗ че биде Скопје
Ти ебам времето...
Зашто секоја година истото се дешава. Таман ќе процрвене црешава, и ќе почне да врне, бербат ми ги прави црешките

Ај што ја поеба кајсијата ја поеба, кутрата само мали кајсиички раѓа сега, али црешата не се дава

Конечно сватив зошто не сум можел да спијам навечер. Сериозно се згрижив за своето здравје, некои вечери ми се дешаваше цело тело да ми трепери, срцево почнав да го осеќам како да ми чука со 570 на саат...
И таман реков готов сум, и ми текна на нешто што ги поврзува сите овие вечери. Пеер ако не јадам навечер, ми се случуваат овие гомнарии

И после сум сакал да ослабам... Епа нема
Цела ноќ се будев и ми се вртеа јадеаа во глава, само чекав да дојде 8 и 30, да станам и се да изедам

Толку се разјадов сабајлето што ќе ми киднеше автобусот. Се мислев дали да идам со тој или наредниот, и тман реков со наредниот, се премислив, фатив ранеецот, и шпринт до автобуска. Незнам ни јас како го фатив

Сакав да идам по кратки, ама мајка ми скренуваше, викаше ДАЛИ СИ ТИ НОРМАЛЕН, па се стегнав во фармерче. Затоа зоврев во автоубс

Иииии џабе дојдов на факс, немавме предавања

Kласика...

И одма непријатна вест, колоквиум на 23 Мај. Bitch please, на 23 мај славиме титула, како ќе полагам?
Идеме до ХХХски пошто треба да полагаме еден предмет таму, одиме по милијардити пат за да договориме дата за ПРВ КОЛОКВИУМ и одново наидуваме на истиот одговор

ПРАТЕТЕ МИ МЕИЛ!
меил
меил
меил
МЕИЛ
Ќе ти пратам меил, пизда ти материна 1893718923289173 меила ти пратив до сега, кој курац ги праќам кога воопшто и не ги отвараш
Здравје боже може ќе полагаме неделава.
Ти ебам факултетот...

Како може толку луѓе да полагаат истовремено, па ќе се швркнам да ми бамборат милион луѓе дур полагам

Толку познати ликови не сум сретнал кај мене на факс во сите години, колку што сум сретнал на ХХХски во 4-5-те пати што сум го посетил...
Неисе...
Ја чекав женска ми едно 40 минути...
Што се не ми се изврте низ глава дур чекав. Од сите можни идеи за кореографија за во следната среда, па преку тоа на кого да му се јавам да прати меил да си ја проба среќата, па што д фак ќе носам на апсолвенстката

и додека дремам ко мисир и размислуивам на милијарда теми пред мене се појавува едно девојче.
Додуша неможев многу да ја препознаам ради шминката, али кога се добилижи сватив дека ми е бивша од пред 6 години (кога помина толку време у пм).
Нормално, се направив дека не ја гледам а и она не беше подобра си наведна глава, и си продолжи да оди во црните хеланчиња

Зашо не носеше вакви хеланки дур идевме?
Поминаа години, сите сменија имиџ, само ја си останав детуле во дукс-спортски стил
Доаѓам дома после шетање низ ГТЦ и хранењето на гулаби со мекици и заспивам како коњ...
Се будам и мајка ми ми вика имало пукање пред очите на Јанкуловска и Волерс...
Кажале во најавата на канал 5...
СТАНАВ да видам што-како и испадна дека биле воени вежби.
Пизда ви материна гонете се во три лепе пичке материне со вашите сензационалистички вести од типот на МЕСТЕНКИ ВО КОШАРКСКАТА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА за време на баскетот кога создадоа непотребен притисок ради желбата за поголема гледаност.
А и што може да се очекува од С.Мирчевски
Одам да учам...