Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.774
Поени од реакции
8.037
... најавна шпица.

Епа... еве дојдов... сношти. Убав помин, посебно тоа што ја запознав личноста која чекав долги месеци за да ја видам т.е. моето двојниче ^_^

... и конечно после 4 дена, денеска повторно те видов! :love: Ми фалеше :(

И да... многу нешта се изменија од порано... животов ми се сврти некако наеднаш... да видиме до кога ќе трае. Ептен чудна работа е тоа животот.

... одјавна шпица.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Без музика.

Без музика сум како пиштол на вода
Џандар без плаво
Б.Ц без бело
Одело, без кошуља, не едно цело
Сама седи дома, меѓу ноги и е врело
Без музика ми е тапа де тути тапи
Без музика сум како гитара без жици
Без музика сум како лада без кумплунг
Гарсоњера без плакари, игра во круг, упс!
Без музика сум како железо без 'рѓа
Како бекстрит без бојс
Супер ѕвезда си, а немаш ролс ројс
Собава без музика е соба глува
Седи голема мрсна двојка, нема кој да ја...

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.646
Поени од реакции
31.868
Надвор тура, барем убаво ќе се спие.
Грмежите прекинаа, добро е. Ја отворив вратата од собата, да влези малку прочистен воздух, прави некој филм целава работа. На компјутеров е пуштено некое музиче онака да свирка, а јас со огромна мрза читкам нешто за на факултет, барем да беше интересна материјава, вака со сила, али ќе се издржи..........

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Драга,
Значи ако има нешто што во нормални услови не можам или не сакам или ми е тешко да го направам, тоа одма е полесно кога врне. Знаеш де, сум ти кажала милион пати. Обожавам дожд! Јасно е тоа за некој кој и во 1 по полноќ излегува од дома само за да прошета додека врне, еее. Затоа нема да ти кукам иако има многу за кукање, но нема ни да ти раскажувам розеви приказни. Си знаеш ти се` всушност... не сме од денес заедно. Ти пишам само за да ти посветам една песна која си ја слушам цела вечер. Преубава е - сакај ја!:pipi:

Why don't you, why don't you
go outside, go outside

Kiss the rain
whenever you need me
kiss the rain
whenever I'm gone too long.
If your lips feel lonely and thirsty
kiss the rain
and wait for the dawn.
Keep in mind
we're under the same sky
and the night's
as empty for me as for you.
If you feel
you can't wait till morning
kiss the rain...

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.380
Поени од реакции
4.934
Кој го измислил алкохолот бе, бљак.
Златна мара.
Еднаш си се продал, не си девица, ме сфаќаш ?

Член од
14 август 2010
Мислења
5.509
Поени од реакции
5.821
Кајги,
Го мразам времево, си игра со мене,станав порано да одам на фитнес и врнеше, а сега сонце има, значи не е фер.:( Секогаш рано одам сега не ни планирам да одам, дома ќе си направам некои вежби.

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Драга,

Ми се јаде палачинки со мед и ораси.
Ми се слика. Ми се смее. Уставри сакам да ти кажам дека токму на вакви тмурни денови мене ми се прават убави работи. За да направам баланс. За да тмурното време прерасне во убав ден.

К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга,

Ете зошто не гледам вести, денеска случајно налетав у дневна и слушам, при вработување на докторите 40% удел ќе има просекот. И државата официјално отиде. Замисли ќе му дојде некој штотуку завршен со тестови на заокружување у стил сакам да бидам Хаус на некој доктор што завршил пред 20 години и има огромно знаење и искуство но скромен просек, НО малион според овие критериуми технички е бољи од него.
Ахх тие критериуми, се менуваат со молскавична брзина...

Ќе ни излезе просекот низ нос, за некоја година.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
vidi kolku ne mi e ic dosadno sea :DDD
nejkjes da mi go vidis call logot od denes, 123847324 broevi svrtiv i so site muabet si praev :D
ah be tina be :D
smeski sum ponekogas :D
duri i samata na sebe si se smeam xD
so da ti se falam be dr? "ucev ucev" denes i ni dade samo 2 lekcii od koi ednata ja izmesav so borodin, mesto za korsakov. ama ne mi bese dobro. vekje vo 5.30 se derev po site da prekinat da zborat, da peeme i da si ideme doma. pa ne e normalno toa. plus ladno mi bese cel den se smrznav, sea eve otkako se vrativ na grealka se toplam.
tee, deca.
sea sum opustena do daske, od preeska slusam chillax nesto, abe mi se ide da si prispijam tuka, ama me ceka cajkovski za utre.
i samo jadam! levo desno - friziderot. denes 120 denari na jadenje potrosiv. presmetaj kolku smoki mozes da kupis so 120 denari. kolku paketcinja kviki od dolgnavestite. ili maretti od tie so kromid. ili krem banani. ili belissimo. po 5 denari edno belissimo. epa izmesaj smoki, kviki, maretti, krem babani, belissimo i sendvic od pilesko. toa sve jadev. i koga dojdov doma pak jadev.
tolku mi se jadese sto violonceloto go ostaiv u sobata klavir kaj so vezbav. i ko mi se javi prof deka mi e tamu, i vikam: da da, sea ke se kacam. UZIIVAAJ! ona mene u jadenje ke me prekinue. i se najadov i posle zaboraiv, ofc.
nego, aj da hejtam malku. mnogu dzezeri be, neiskompleksirani vo skopjevo. dzez slusaat site, dat. a za zenskive pa da ne ti zboram. muskodanki pravi. da ne sakaat da se doteruvaat. i jas bev vo takov film ednas, ama pak nesto deep inside of me mng gi sakase smizlite t.e. devojkite koi podobro znaea da ja iskombiniraat oblekata. ne deka se smizli. ko na niv smizite da im smetaat. ne im smetaat be smizlite. samite na sebe si smetaat, treba da odat da se ubijat.
eve ti! na. ubava e. http://media-cache3.pinterest.com/upload/69172544246175993_6zYOQdz8_f.jpg
so vakvo nekoe, samo ne tolku da mi se skrozira. http://media-cache3.pinterest.com/upload/242983342365356681_OUTYOURu_f.jpg
aj, otidov :*

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.116
Поени од реакции
75.025
Кајги ме фатила некоја амнестија, ни знам кој сум, ни што си ти, ни што е локална самоуправа, ама битно че го паљим со бензин, ХАВУЗ че биде Скопје :icon_mrgr:

Ти ебам времето...
Зашто секоја година истото се дешава. Таман ќе процрвене црешава, и ќе почне да врне, бербат ми ги прави црешките :(
Ај што ја поеба кајсијата ја поеба, кутрата само мали кајсиички раѓа сега, али црешата не се дава :noze:
Конечно сватив зошто не сум можел да спијам навечер. Сериозно се згрижив за своето здравје, некои вечери ми се дешаваше цело тело да ми трепери, срцево почнав да го осеќам како да ми чука со 570 на саат...
И таман реков готов сум, и ми текна на нешто што ги поврзува сите овие вечери. Пеер ако не јадам навечер, ми се случуваат овие гомнарии :icon_lol:
И после сум сакал да ослабам... Епа нема :свиркам:

Цела ноќ се будев и ми се вртеа јадеаа во глава, само чекав да дојде 8 и 30, да станам и се да изедам :D
Толку се разјадов сабајлето што ќе ми киднеше автобусот. Се мислев дали да идам со тој или наредниот, и тман реков со наредниот, се премислив, фатив ранеецот, и шпринт до автобуска. Незнам ни јас како го фатив :icon_mrgr:
Сакав да идам по кратки, ама мајка ми скренуваше, викаше ДАЛИ СИ ТИ НОРМАЛЕН, па се стегнав во фармерче. Затоа зоврев во автоубс :cautious:
Иииии џабе дојдов на факс, немавме предавања :D Kласика... :icon_mrgr:
И одма непријатна вест, колоквиум на 23 Мај. Bitch please, на 23 мај славиме титула, како ќе полагам?
Идеме до ХХХски пошто треба да полагаме еден предмет таму, одиме по милијардити пат за да договориме дата за ПРВ КОЛОКВИУМ и одново наидуваме на истиот одговор :D
ПРАТЕТЕ МИ МЕИЛ!

меил

меил

меил

МЕИЛ

Ќе ти пратам меил, пизда ти материна 1893718923289173 меила ти пратив до сега, кој курац ги праќам кога воопшто и не ги отвараш :facepalm:

Здравје боже може ќе полагаме неделава.
Ти ебам факултетот... :icon_mrgr:
Како може толку луѓе да полагаат истовремено, па ќе се швркнам да ми бамборат милион луѓе дур полагам :unsure:
Толку познати ликови не сум сретнал кај мене на факс во сите години, колку што сум сретнал на ХХХски во 4-5-те пати што сум го посетил...

Неисе...
Ја чекав женска ми едно 40 минути...
Што се не ми се изврте низ глава дур чекав. Од сите можни идеи за кореографија за во следната среда, па преку тоа на кого да му се јавам да прати меил да си ја проба среќата, па што д фак ќе носам на апсолвенстката :facepalm: и додека дремам ко мисир и размислуивам на милијарда теми пред мене се појавува едно девојче.
Додуша неможев многу да ја препознаам ради шминката, али кога се добилижи сватив дека ми е бивша од пред 6 години (кога помина толку време у пм).
Нормално, се направив дека не ја гледам а и она не беше подобра си наведна глава, и си продолжи да оди во црните хеланчиња :icon_mrgr:
Зашо не носеше вакви хеланки дур идевме?

Поминаа години, сите сменија имиџ, само ја си останав детуле во дукс-спортски стил :icon_mrgr:

Доаѓам дома после шетање низ ГТЦ и хранењето на гулаби со мекици и заспивам како коњ...
Се будам и мајка ми ми вика имало пукање пред очите на Јанкуловска и Волерс...
Кажале во најавата на канал 5...
СТАНАВ да видам што-како и испадна дека биле воени вежби.

Пизда ви материна гонете се во три лепе пичке материне со вашите сензационалистички вести од типот на МЕСТЕНКИ ВО КОШАРКСКАТА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА за време на баскетот кога создадоа непотребен притисок ради желбата за поголема гледаност.
А и што може да се очекува од С.Мирчевски :facepalm:

Одам да учам...

К

Кики.

Гостин
Драга,
цели 2 саати и објаснував на внука ми (поголемата) дека сестра не се тепа, туку дека се брани. И само што ја завршив лекцијата и отидов до кујна да им правам нешто благо, слушам шамар. :facepalm:
Утре цел ден ќе учам затоа што во сабота полагам од 8... :eek:
Ме фаќа нервоза пред крај на сесија... само на јадење мислам, а слабеам. :mad:
ПС. Гледав еден филм и да ти кажам многу ме замисли за тоа што се можеме да направиме кога сакаме. :)
Ајде Драга поздрав. :) Еве ти една. :)

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Знаеш драга више ДОСТА МИ Е!!!
Да слушам од некои личности колку се среќни, па као демек им дошол периодот на НЕРВОЗА, МАЧЕЊЕ СО ФАКС!! Имале многу за учење ќе ја прашаш колку ти вика 50 стр. ДА! МНОГУ Е ТЕШКО!!!
Се треба јас некого да разбирам дали некој мене ме разбира?!
Дали еднаш ме запраша ЈАС ДАЛИ СУМ ДОБРО?!
Што ми се дешава во животот ?!
Секако дека НЕ!!
Цело време да слушам во животот на таа личност што се дешава ...
Таа е таа личност која секој ден сакав да ја видам, да ја гушнам , да го поминам цел ден со неа... Денес ме ГУШИ, не сакам да воспоставам контакт зошто ме иритира ( не сакам ова да го кажам, но така се чувствувам )
Ја нема во мојот живот 8 месеци, не знае што се случува, дури не ја интересира !:facepalm:
Секако дечкото е поважен....
Таа личност која што секоја вечер остануваше до утринските часоој со мене, веќе не ни излаага, ниту пак доаѓа на кафе.... Премногу обврски... да, неможе да се одели од дечко за 1 час ( ,, ја разбирам,, )

Колку шанси дадов за поправање на односите знаеш?!
- МНОГУ!!!

Не ги искористи, не се гледаме со месеци, зошто не сфааќа дека мене не ми значи ништо тоа она што ми пишува на фб....

Ах драгаа, го свртев листот, но таа личност на таа новата страна ја нема... со тешко срце...:cenzura:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom