Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.831
draga deneska cel den navamu antamu ama se ispalatese
i uste neos kajgic sto e mnogu mnogu e dosta e zadovolen sum
uvek moze poise ali da ne preteruvame epten dosta e sea za sea
pozdrav kajgi ne mis e spie rokam muzika po doma out loud cekam komsiive da pocnat da krekaaat pa dur togas mozda ke prekinam
pozdrav

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
Драга,
да дојде понеделник, па јас си знам после.
Се гледаме :)

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Седам капната на столчево, со горната пижама недооблечена, сукњата недособлечена..
Едната менѓуша ја извадив, прстенот на рака ми стои, нозеве ми плачат од болка а ја зјапам во екран место да се средам и да си легнам..
Пак вечерва нема спиење, ама фала богу нема да биде заради учење.Конечно, конечно утре ќе станам без да ме разбуди алармот и се надевам ќе бидам одморена.
Почнав да икам, аман бе, уште ова ми фалеше..
Ајт така.

А и уште нешто, преку долнава од исфрустрирани професори!!!

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
ДџК

Лепо је било док је трајало... или така некако беше? Ама јебига, сам си сум крив. Никој нити ме тераше нити ништо. Сеа ој да те видам, снајди се...
Убо рекле американчиштата Lead, follow or Get the Fuck Out of the Way... Она последното не иди во предвид, така да ми претстојат доста весели периоди (не дека досега ги немав....).

Џ.

p.s. една, ко за пред спиење

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Немаш поима каков бед ме мава коа мојава генерација се на апсолвентска екскурзија а јас клинчам по дома у Скопјево.

Јас киснам на семефори кај Битпазар - они пијат кафе у Будимпешта.
Јас се карам за кусур со касиерката у Тинекс - они јадат ребра и пијат пиво у Виена.
Јас серам у ќенеф - они се шетаат по Red Light District во Амстердам.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.774
Поени од реакции
8.037
... најавна шпица.

... читам последниве страни од темава, све депресивно. Не е можно.

... одјавна шпица.

К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга,

Сон не ме фаќа, конечно ја дочитав Magister ludi по втор пат и сега ми се разјаснија некои работи. Книгиве, стојат ли стојат, чекам датуми за полагање во јунска сесија, идемо на принцип елиминације :D мада од прилика знам што како ќе се одвива.
Тежок живот имаат оние што споделуваат срцепарајуќи песни по фб и кои секој втор ден се у такозвана, самодијагностифицирана депресија. Блазе им.
добра ноќ

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Пијан сум скроз и сам. Ко сум у карирано кошулче сум латиница фраерче, али вечерва бејби Охриѓанката ми го тури курот. Да сме иделе на кафе...

Барем на пивце да беше :)

А претходно партал се сторивме. И после партал се сторив. ЈБГ...

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.380
Поени од реакции
4.934
И јас сум бе пијан брат, или бев или можеби никогаш не сум бил. Важно ме ебавааат gif. ефектите.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Драга,
Сакам да имам еден безгрижен ден. Жими се`, појма немам како изгледаше тоа! Ќе го дочекам ли?:place:

Батали тоа, секако нема да ми одговориш. Тогаш да ти кажам уште едно нешто. Па ти немаш појма колку сакам срамежливи луѓе! Посебно ако ми се укаже прилика да ги усрамам... прајслес! Насмевката што може да ми ја предизвика усрамен човек, не може скоро ништо. Добро е што се случува понекогаш.
Хитот за денес со кој морам да те поздравам е следниов:

Мислеше Shy guy ќе ја поставам, а? Еее, се зезна!:P

S

Sheldon Cooper

Гостин
Драга,
уживам во тостот и еспресото и во тмурново време кое ми дава мотивациjа да седнам и да ги спремам сите испити :)
Ти посакувам убав ден <3

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.380
Поени од реакции
4.934
I quote :
на овакво време на задушница не се оде, неголи на матурска. Цааааааар

Статус