Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.380
Поени од реакции
4.934
Си седам така, а скриптите ме гледаат тажно од страна.. :tapp:

M

Moon Child

Гостин
Си седам така, а скриптите ме гледаат тажно од страна.. :tapp:
Кога немаш желба за учење, напиши си на скриптата "Латас докторира".

Драга, денес сум ранобудник. Само 5 часа спиев. Незнам зошто се разбудив и неможев да заспијам, а ми се спиеше. На крај решив дека кафе му е мајката. и станав:)
Утре ќе одам да ја љубам природата:pipi:

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Врне надвор......... тоа дождот што паѓа удира синхронизирано на лимот под прозор, мириса собава на кафица, а во позадина оди ова ремек дело створено од Милан.

Уште некоја страна имам од книгава на Кундера, се навлеков на Чехов...

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.012
Поени од реакции
2.043
Драга,

У последно време сум too soft. Пичка.

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Диар,
утре ќе добијам кец алгебра, and there's nothing i can do about it.
ќе се смеам на фактов, од немоќ, уште едно саат~два, дур се стемни и си легнат сите, и дур не останам сама у мракот со тригонометријата.
После тоа ќе ме фати нервоза, ќе се издепримирам, могуче е и да се подрасплачам онака пошо си ја упропастив четворката што можда ќе ја имав на крај. Ќе се тресам докај 2 саат над тетратка, колку да немам грижа на совест дека не сум се ни обидела, и ќе си легнам после тоа. Можда и ќе заспијам, којзнае.
И утре нема да знам ништо.

После ќе ми каже некој, Средно си, не се замарај... Средно треба да го поминеш со песна :)
Yeah. Right.
Да бев општествено, ќе имав петка ВВП, социологија и латински и песна ќе ми беше стварно.

Ти еам..

:(

К

Кики.

Гостин
Драга,
колку беше добро денес... не знаеш. :) Значи 100 пати ќе кажам дека нема поубаво чувство од тоа кога нешто ќе добиеш или реализираш со сопствен труд. :) Супер поминав на германски и да ти кажам малку ми е полесно. :) Сепак омразата кон јазикот не стивнува. :D
Дождов како фино ме расположи од сабајле... :) Сепак, сега ќе треба да се фрлам на работа т.е. да правам семинарска за лагата во рекламите и политичките говори - каква тема еј... па да пишувам постојано 20 дена, нема да можам да покажам 2% од лагата кај нас, ама ај. :confused:
И така Драга... еве ти една:
PS. И јас сакам вака да си шлапкам на дожд и да си пеам. :love:

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.831
kajgi vremevo e samo za spienje ...
taka da idam da spijam

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Драга,

Ми фалит некоја собиранка ко та во Миднајт.

То!

К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга,

Цел ден го поминав на тараса, си ставив лежалка и уживав во дождот, се угаси прашинава, народот се прибра дома, од време на време ќе слушнеш некој накурчен пешак како пцуе по шоферите оти го испрскале, а се превртуваш од смеење.
Пред 3-4 месеци ми дојде еден гулаб на тараса, баш во најголемите студови, му оставав пченица и се научи секој ден доаѓа точно во 6:30 пред да излезам од дома, приметив дека направил гнездо си викнал и друштво и сега имам уште една животинче на терет :D. Се надевам дека за некој месец ќе имаме и принова.
Инаку, моментално ме заболува глава кога ќе ја видам систематиката, кога ќе помислам колку имам за учење...

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Dear
Сакам на сите кајганџии да им ги истискам бубуљиците.

Да не бидат ко пити со јаболко по матуриве.
Чекам мене некое да ми изникне да си го пукнам. Вака: ПУК!
:pos::pos::pos:
--- надополнето: 14 мај 2012 во 21:27 ---
Драга... Само Битлси можат да ме опраат.. друг никој. Naaaaa naaaaaaaaaaa naaaaaaaaaaa naaaaaaaaaaa naaaaaaaaa naaaaaaa naaaaaaaaaaaa heyyy judeeee :свиркам:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Колку го љубам дождов, колку ме смирува... Мислам дека доволен ми е пола саат да се шетам по дождов со слушалиците во уши и музиче да си свири и да се осеќам препородено. Тишината е многу потценета работа, тоа го сфатив изминативе две недели.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom