Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

*LittLe heart*

*најубави очи-ЗЕЛЕНИ*
Член од
14 јануари 2008
Мислења
751
Поени од реакции
289
Лош ден многу лош ден.............нека ги нема веќе вакви денови нека исчезнат целосноооо:(

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.379
Поени од реакции
4.924
Мала,
ако не си го испрајш филмо самата, немој да очекуваш некој друг да го направи тоа за тебе..
move your fat ass, bitch.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
163
Поени од реакции
323
Драга, џабе ми зборуваат за совест кога истите ја немаат во себе. Жално!
И ај да те поздравам со една песна драга :)

Член од
2 август 2008
Мислења
743
Поени од реакции
460
драга, времето е сјебано, сјебани сме и ние луѓево...
ја праќам песнава низ вселената малце љубов и човечност да рашири меѓу луѓево затоа што ќе се изедеме живи уште малце !!!

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.025
Поени од реакции
12.696
Како сме, шо прајме?
Порано стално ти пишев, во последно ич, онака само читам и се поистоветувам со повеќето. Ама вечерва морав, просто осеќам тежина.
Зошто луѓето мислат дека можат да ми ги сервираат нивните проблеми и во некој дел да ми ја пренесат кривицата? Уствари не, јас автоматски ја превземам кривицата, а испаѓам виновна поради критериумите што ги наметнува општеството. Да, проблемот ме засега и мене, не велам не, но како јас да изнајдам решение? Дали стварно треба да го слушам тоа жалење и добро познатото кога јас ти викав, ти не слушаше.....? Искрено, мислам дека по некој мој видувања и критериуми треба да сум заштитена од вакви информации. Просто исклучи ме од такви разговори. Да, можеме да разговараме за времето, за иднината, за очекувањата и очекувано е таа тема умерено да се наметнува во разговорите и на некој суптилен начин да ми се долови дека не, тоа не остварливо. И ќе сватам. Ама па стално некој да ме оптоварува со такви ( за мене непотребни ) информации, неферски е. Да имав моќ да ја сменам ситуацијата, би ја сменила истава секунда. Ама не можам. Во исто време таа персона треба да свати дека јас го давам максимумот и дека просто некои работи се такви какви што се и дека морат да се обават. Дека јас не треба да го знам тој дел од приказната барем уште неколку години, и дека реално, колку и пати да ми го спомне тоа и во исто време да ме направи да се осеќам помалку вредна, there's just nothing I can do. Освен фактот што после разговорот се осеќам немоќна ( што и стварно сум ) и ја поминувам целата ноќ размислувајќи на темата што би било кога би било. Јас сваќам дека состојбата е таква каква што е, и сваќам кои се реалните можности, и се трудам да помогнам во секоја ситуација, ама брате, имам 18 години. Не владеам со светот, не сум доволно паметна ни силна за да ја сменам ситуацијата. Повторувајќи ги истите работи по сто пати создава некое магично решение? М? Се надевам искрено, пошо губам нерви веќе.

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Joke of the day:
Hitchcock: ...I'm generalizing. And i don't think he's an army person.
Interviewer: Who is not an army person?
Hitchcock: General Ising.

Пред некое време се успивав на класична музика и аудио книги. Сега се успивам на интервјуа и монолози од Хичкок. Има неколку заклучоци зошто таквата промена се случила во таа рутина. Еден пријател ми го даде нај контроверзниот, кажа дека Хичкок ми ја ебавал потенцијата, желбата за секс. Дека гласот на Хичкок бил наговестување на смртта, на пропаста, болеста, староста, импотенцијата, самотијата и дека тоа соодветствувало на недостатокот од секс. Дека се работи за свесна одлука со која мојот ум бара алтернатива за да го избие сексот од приоритетите. Кога му посочив на фактот дека и самиот е свесен оти таков недостаток нема, ми одговори дека се работи за наговестување, за помирување со иднината, за своевидно признание дека ќе сум си умрел сам.
Ме исплаши педерот и затоа вечерва ќе се успивам со интервјуа и монолози на Вуди Ален. Па ако тоа е наговестување дека ќе си ја силувам посвоеничката - јебига. Барем знам дека нема да ми се случи ()* Annie Hall моментот.

*повторно

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.257
ДК, брат
Еуфорија!

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Кајгич, сам со своите мисли под туш. Бесценето...
Мислам, значи маструбирам. :D
--- надополнето: 6 април 2012 во 01:17 ---
Ми мириса душава како на задно седиште од армониката за Воѓани.

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
кајги

ајм да бест, ајм суп’ргрл!!!!!!!!!!!!!
конечно еј! се изреметив начисто. одам сеа да спијам хихихихихииии
ЗА ПРОМЕНА!

бацки, кисиш4а

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.773
Поени од реакции
8.037
... најавна шпица.

Тешки периоди :( Се надевам ќе издржиш и сето мое внимание нема да дозволи да те направи депресивна и тажна. Ќе се среди се, верувај! :(

... одјавна шпица.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
163
Поени од реакции
323
Драга, извесно време нема да ти пишувам... очигледно дека некој погрешно ги протолкува моите постови.

I

Iblis

Гостин
Кајга
станувам од сабајле, онака "мамурен" си пуштам З.Пушење да ме расонат малце и отварам вести да прочитам.
Кајгич, црко Маршал, овојпат навистина, јбг, и он е бил човек,нека му е лека....:(

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.502
Поени од реакции
8.066
Драга Кајгана, денес се чувствувам како #ВлијателенТвитерџија :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop