Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
К

Кики.

Гостин
Драга,
конечно стигна книгата за превод. :vozbud: Ја видов и во очи ми падна нешто што направил професорот со делење на материјалот, ама не ти кажувам што. :P
Многу се радувам што конечно ќе имам занимација и ќе преведувам нешто, затоа што без обврски почна да ми станува досадно.
Се договоривме со колешките, денес, да идеме во кино. Јас сакав да идеме во театар, ама очигледно никој освен мене не сака театар, а не знам зошто. Ај овој пат ќе им простам, ама следниот ќе идеме во театар, ако нејќат они, ќе идам сама. :)
Инаку, вчера каков возрасен муабет падна со внука ми... не знаеш. :pos: Смешки се децава, Драга, смешки.
ПС. Гледам ракомет и од следниот натпревар не гледам веќе - малер сум. :cautious:
Ајде поздрав :pipi:

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Кајги,
Никој не ме разбира:( Сите гледаат и си прават како нив им одговара. Од сега и јас
ќе си терам по мое и нема никого да слушам:pipi:

П

Пепси_

Гостин
Сакам да си стегнам сега една виенска колбасица мх мх.....плус си го вратив филмот и многу ми е мака шо не се извозив со метрото.....ептен.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Јас две недели сум на диета, а уште си немам купено вага за да се измерам дали и колку кила сум симнала. :pos: Не се ни замарам, ме мрзи да ти кажам. :icon_mrgr:

Иначе денес така цел ден ми се врти заклучокот дека се во животот ти оди по принципот Quid pro quo, или што би рекле нашите стари “на ти го - дај ми го“.:icon_mrgr:

Очајно ми е потребна тишина и изолираност, да отидам некаде сама и да уживам сама со себе. Лондон прв ми паѓа на памет. :pipi:

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
ДК, ме потсети на изборот и последиците од истиот. Ти благодарам.

Не го сакам хомо сапиенс, ама мора да му се оддаде почит заради издржливоста и доминантноста.

Па, поздрав.

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Си купив драга карта денес за White Dimension.
А тој ден баш ни е конференцијата за модел УН од американ корнер. Појма немам како ќе стигнам до Скопје. Ама важно картата е во мене, ќе смислам нешто јас паметна сум !

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.363
Поени од реакции
1.831
Kajgi me izraduvaa posabajlecki MVR da im EBAM SVEEEEEEEEEEEEE
mi dojdoa doma i mi donesoa resenie za naplata ako ne si platam 500 evra vo rok od 15 dena prislno ke mi zemat od trnsakciska .....
vo ponedelnik idam tamu i so bide bide ali 500 evra ne im davam pa zatvor ke lezam ne im davam pari pa so bide neka bide :mad:i kako da ne sum ogorcen od sve aj kajgi kazi mi....

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Значи влегов и му испукав се. Нема подобар на бина. Нихилизам и реализам.
Како ли да му верувам на професор кој касни на бранење на проектна по матура.
Земете фичо, а јас само со моите нозе ќе ви се тркам.
Не ми падна камен од срце, туку цел каменолом !!!
Oću da se nagruvam da na nešto ličim ali kako kada dnevno 10 mića spičim
Ne zezam se kada kazem da sam pajdoman drkam ga po ceo dan tako gudriran

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.363
Поени од реакции
1.831
кајги 2 пат ти пишувам денеска накурцен од сабајле од решението со ми го доставија МВР
идам на тренинг да си се испукам максимално и после 3 на работа а со казната од 500 евра мозе само да ја санјаат и мијалков и грувски и цела ебана администрација
ај кајги поздрав толку од мене
ја забораив и јанкуловска и тодоровски а и котевски
нека санјаат со ке земат од мене 500 евра

M

Moon Child

Гостин
Драга... Времево размочано, и песнава...
Убиствена комбинација...

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Поминааааав бе со сите можни.
Од утре се прекрстувам во Раскољников !!!

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Драга....
некои работи ме оставија БЕЗ КОМЕНТАР :eek:

Некои луѓе навистина психички имаат попуштено...
Дојде моментот кога тој еден , некој виде! Замисли! А не беше ни близу му треба чист видик, претпоставка и трпение за на крај да забележи дека тој ќор - сокак има на крајот врата !
Еднаш истата таа личност збореше за трпение, еднаш ја разбрав, сеа НЕ! Ова е сосема нова ситуација ... :sick:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Драга,
Те молам ако не ти е тешко извади ми го ножот од грбов

некако ми предизвикува нелагодност. Драга луѓето се пички во душа, продадени газови и за пари ќе си ја продадат и сопствената мајка.
Повторно ќе ме побараш, тогаш ќе го видиш лицето кое никогаш не си го видела другарке моја, ти посакувам се најдобро во животот. А јас и ова ќе го преживеам, како знам и умеам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom