Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 февруари 2009
Мислења
284
Поени од реакции
138
Драга кајги, морам да ти се пофалам..
Од денеска после 3 години сум СЛОБОДНА КАКО ПТИЦА !!! и убаво ми е да ти кажам
ПРЕКРАСНО МИ Е ! :vozbud:

К

Кики.

Гостин
Драга,
морам да ја пофалам школската за нејзиниот глас во песнава.
Браво! Баш ме радува што тргна во овој правец, а не во оној секојдневен и досаден ( за мене) хип-хоп или R&B.(y) :)
Инаку, денес цел ден ја учев внука ми англиски и џабе.:tapp: Не знам зошто децава толку рано ги фаќа пубертет, дури страв да те фати...:D
Уживај и ти Драга, како мене, еве ти ја песната. :)

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

колку слатко сме се изнасмеале по дома :D

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Јоој, па јас сам се заљубила...
Драга, јас те изневерувам.
Ама на никој не му е гајле.Вечерва испаѓам, и ако не го најдам совршениот, ќе плачам.Оти треба двајца да ги тргнам од мисливе, еден кој се пикна во чаршавиве, и еден кој ми се напика во потсвеста.
Ако ништо друго, ке се опијам.

Член од
14 март 2012
Мислења
16
Поени од реакции
28
Драга Кајгана....зошто секогаш мора да се споредуваме со другите,зар не сфаќаме дека со тоа се навредуваме себе си.

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Мед. У палачинки. Со ореви.

П.с. ПМС.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
^ членката пред мене што напишала, на се сум алергичен (освен палачинки :cautious: )

инаку зошто како да постои правило и во сабота мора да се излегува?? не ми е јасно.
ја кога сакам ќе излегувам, кога не сакам нормално дека нема да излегувам. глупости.
си купив цело кесиче пукнаки и планирам да си гледам некој хорор, а тие ми солат памет.
и башка што имам мнООООгу за учење. не сум повеќе средно, нема зезање. ( sure :D )
толку. ча0.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Спијам како бебе нема никаква вознемиреност глупи соништа, Кастањеда вика да се смири внатрешниот глас и камо да беше толку лесно и едноставно, се нешто брчи тропа дијалози цели томови :icon_lol:. Пред да почнам да пишувам сега малку бев нереќно досаден или досадно несреќен, не знам глупо ми беше некако. Ај ќе одам ќе возам и ќе уживам, се нешто се чека за да дојде нешто друго а зошто се чека ни јас не знам ни дали вреди да се чека и дали со тоа чекање ќе се исполни нешто или се чека само да се чека и на крај да се стигне до местото каде што ништо не се чека :icon_lol:.

Еј М. другарче е бе му дадов лична карта ни ред ни извод ни формулари ни бутур :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Нема песна шо ве ебам :icon_lol:.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.487
Поени од реакции
7.978
Драга Кајгана,

Животот не е лесен.

Во четвртокот си поминав најпопрекрасно на свет со моите најдобри другарки.

Денес по сонцево фотографирав жени како возат коли и фатиф сончаница.

Плус дознав што ми фалело за да ја ќарам девојката што ја бркам едно 6 години: стан у Скопје.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич да ти кажам се осеќам истрошено:( Се чудам на филозофијата на живеење на ова смајли:( ? Кој синоним за антогонизам еј :( , али перфектно ме отсликува у овој момент. Туку дали ти бејби мислиш дека Michael Winslow е јако бате? Јас да. Како ги кине Цепелин у клипов ( значи пред се спази го фантомско ненормално добриот гитарски битбокс, ако смее да се нарече така), јас се упропастив и запрепастив и све. Само погледни, само погледни...

П.с Вчера не и денес не ( дома да):( .

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Лошото расположение ме убива драга. Не е убаво кога ќе сфатиш дека си живеел во заблуда правејќи си филмови додека зад грб некој те исмејувал цело време.
А и башка се осеќам како свиња.
Само учење и вежбање му е лекот.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Ама брзо ми пројде последниов саат..... :свиркам:

N

Nessa Alcarin

Гостин
К, :(
јас што ја зезнав ногата ја зезнав, ама драга лекарите ме зезнаа мене... Па Кајгич кој може да мирува 2 дена и да не стане од кревет... сите епизоди на National Geographic ги изгледав... ни Лулу неможев да си ја прошетам :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom