Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

утре сум од 9 на факултет, а надвор е брутално! :(
--- надополнето: 6 февруари 2012 во 22:15 ---
Драга,
можеби периодов и нема да биде толку лош..:D
Не се секирај, не те издавам веќе :P

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Мала философија, од мојата маленкост...

Амбициозноста колку што е добра, толку и е лоша за општеството. Ако има амбициозност кај луѓето, ќе напреднуваат професионално, работејќи подобро и со тоа ќе се завршуваат работите подобро, што би било добро за општеството. Но кога ќе се стигне до точка, каде што веќе не може да се напреднува, доаѓа до моментот кога особата станува некомпетентна за позицијата, зашто не може да работи подобро од тоа што го работела на претходната функција. И со тоа се добиваат некомпетентни особи на високи позиции.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Кајги.....7 февруари.....роденден на татко ми, годишнина од бракот со мајка ми :)
утре полнам 21 година...брзо сум пораснал...
онака...ветер.....Кајги во 5 и пол утрово сум чистел снег за да излезам на улица и за да одам на работа...Кај сме ние за овие снегови.
Снегови ли се снегови...човечки маки големи

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.831
kajgi deneska snegot epten mi go zezna denot zosto ne si ja zavrsiv rabotata ko so treba ali okej e okapav vo kancelarii cel den.inaku plata so nema nema cekaat15 da doe pa da pustat nekoj denar za existencija ali pustia penzii taka da penzionerite ko ludi se slaea segde( za niv nema nepogodno vreme koga penzii se vo prasanje)inaku dobro so pustia ke zeam nekoj denar na zaem od starive moi da izguram do plata :D

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Слушам ќе снимале продолжение на Ice Age у Скопјево .
Иначе Srecen rodenden mamo, да ти се множат годинките♥

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Кајги,
Значи како може некој да ти го смени расположението за минута, ау неможам повеќе да издржам, сакам сама да живеам.

С

Сатори

Гостин
Драга,
апсолутно прекрасен ден. Си го обожавам факултетот, го сакам меѓународно приватно, и професорот и предметот и си ги сакам колегите. Не можам да размислувам без книжевност и право. Совршено е чувството кога почнуваш нов семестар. Малку убавина, додека учам:

Член од
26 јануари 2012
Мислења
172
Поени од реакции
430
Драга, штотуку ми излегоа топло-ладните колачиња.
Се самопрогласувам за готвач на денот. (нека трепка). :D
Снегов ме прави ултра домакинка, станата од 7, ги баталив престојните обврски поврзани со факултетот и се препуштив на готвење, перење, гледање серии, и сите работи што не вклучуваат напуштање на домот.
:pos::pos:
Нека престане снегов, компјутерот очи да не ми види, да се прошетам и јас малку :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Овој Сашко Коцев е невидена будала.:pos::pos::pos::pos: Волку се немам смеено од... па и не паметам, одамна беше. Во вакви моменти сфаќам зошто толку сакам театар. Ми помага барем додека трае претставата да не размислувам на работи од типот: “Зашто пингвините немаат колена“ или да не се замарам со глупости со кои ниедно човечко суштество се замара. Ах... ми требаше малку доза на позитивна енергија во овој сив и ултра депресивен февруари. Секоја чест за целата екипа - одлични беа.(y)
Инаку, ја отворив сезоната на паѓања. Како се спружив прееска и тоа се сопнав од сопствените панталони, :icon_lol: Реков дека више сум Крејзи него ин Лав...:icon_mrgr: Не дека ми треба снег за да паѓам, сопнување и траскање више ми станаа средно име.
И така...
Уште 22 дена и нешто ситно...

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.491
Поени од реакции
8.001
Драга Кајгана,

Станувам мајстор за чистење снег. :)

Не ми стигнува абер за тоа кога ќе идам на брод. :(

Ми се иде на кафе со некое фино девојче :P Ама некако слабо ми иде договарањето :confused:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom