Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич бејб отиде по ѓаволите и Во светот на бајките, една од култните песни со која израснавме - ја искористија за реклами. Пфф...Се чуствувам како да ми го продадоа детството или можеби драматизирам, не е битно ај... Кога више ти го споменав детството, денес моите мали комшичиња ме изненадија. Колку само впиваат во тоа нивните глави со прцки. Пошо ко доаѓаат кај мене фамилијарно ( нивните родители ми се другарчиња) имаме караоке и меѓу другите ова:

Али денес беа непопустливи и цврсто си ги бранеа ставовите наредниот пат да се пее следнава верзија на песната ( пошо била за класи подобра).

Некогаш си мислам дека едноставно нели се превише паметни. Тоа е тој нивни DEPECHE MODE свет.

S

Sheldon Cooper

Гостин
Кајганке верна другарке
нешо не сум арен денес, низок притисок ова она абе не се трпи. Си за на кафе? Ја ќе частам :pipi:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Мала, знаеш ли дека имаме НАЈУБАВИ девојчиња на Балканов. Добро, можеби црногоркиве се нешто поубави, ние сме на второ ...............

Ма кои црногорки бе, НАЈУБАВА НАЦИЈА СМЕ. :D:love:

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Кајги,
После 4 дена излегувам од дома, и ги облакам највисоките чевли, не знам жива како останав:pos: па и за паркирање колата далеку беше, сум го фатила мојон под рака, па тој повеќе пати од мене се лизна :) Ама и пријатно ме изненадил дошол од работа и право на шопинг:pos: , јас се уплашив каде е 1 сат ни да се јави ни ништо, и ете го да ме земе за вград и ми дава една кутија, внатре прекрасна сива чанта:love: како ми ја погодил со облеката на мене, сиви чизми, сиви пантолони, сива марама и оп сива чанта:) си ги префрлив работите од старата, и новата си ја ставив на мене. Штета што брзо ми замина времето со него, ај еве иде викенд па ќе бидам два дена со него:)

• Ми се допаѓа
Reactions: RZ
Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Bobby so kafenite oci *.* Imaj mnogu zdravje toa ti go posakuvam prvo. Pa bidi mnogu srekjen, najsrekjen. Bidi mnogu uspesen kako dosega taka i vo tvojava dvaeset i prva godina i ponatamu vo tekot na celiot zivot. Bidi mnogu radosen, najradosen od site na svetot! Prodolzi da ja cuvas ljubovta vo dlabocinite na tvoeto srce i siri ja nasekade, zatoa sto kolku ljubov ke pruzis tolku i ke dobies, mozebi ne vednas no veruvaj deka ke vredi! Se najubavo neka ti bide!

A ako nekogas solzata ti go zamati okoto ili tagata kako mrak ti go prikrie liceto, seti se deka na ovoj svet postoi nekoj, ne sekoj, koj sekogas, a ne samo ponekogas kje go pameti ovoj den i kje se sekjava deka vsusnost toa e tvojot RODENDEN!

*Se sto e gore navedeno e najiskreno i od se srce napisano, i iskazano vsusnost :) ♥

најдобра порака што сум ја добил за мојот 21ви роденден ... hell yeah :D

К

Кики.

Гостин
Драга,
ми текна на едно време кога можеше да се ужива во изведбите на нашите актери, а не турските серии. Се убив од смеење. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: `V`

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Абе до Карпош 4 дури бев за баскет да играм... Незнам дали сум мрднат или не али добро ми дојде. Се избањав, да ја ислушам песнава и си легнувам. Сабајле планирам цела смена да ја преседам, да одмарам. Шо ги ебам.... :icon_mrgr:

Член од
1 февруари 2012
Мислења
163
Поени од реакции
323
Пријатна вечер со уште попријатни и помили личности! Само уште да не се лизгаше толку и се ќе беше супер, ама и со снегов е интересно, има смеење.:) Можеби ова е тоа што ми требаше деновиве- кафе/чај со моите најблиски другарки и муабети за се и сешто од озбилни, филозофски па се до трачарење и некои си празни но и интересни и смешни муабети. Доаѓам дома замрзната, но сепак подобро се чувствувам.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
163
Поени од реакции
323
К,
Просто неверојатно е колку еден обичен сон може да направи цел ден да мислиш на една личност на која обично и не помислуваш често и згора на се да се смешкаш и да леташ во облаци. Ммм го сакам пак истиот сон...истите зборови кои и сега ми одѕвонуваат во глава! :)
Во чест на сонот најубав :)
http://www.youtube.com/watch?v=OEcBz6VtyDg&feature=related

панаше

uploading...
Член од
7 февруари 2012
Мислења
44
Поени од реакции
25
kajgana

aj predlozi nekoj admin so e dobar ubav mlad pokosen zgoden vreden esnaf pameten umen intelektualec za decko da mi bide da mozam na ratski da izigravam orka from the lord of the rings a ponekad znam da bidam i golumce :D aj predlozi

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom