Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Кајги,
Ми го разубавија денов врапчињата кога ги видов на прозорецот како ги јадат трошките што им ги ставив, досега 3 пати им ставив, гладни се, многу ми е жал за нив водени се од снегот, а толку ми се мили сакам сите всоба да ги пикнам да се стоплат:) но така настрана кога ги гледам како јадат многу ми се слатки:love:

П

Пепси_

Гостин
Кајг'.... навистина има посебна енергија тоа моме што цел ден ме смееше иначе ќе ме убиеше досада (како сега)....плус трт мрт малце со другата (да не подречам се оправаат оние предрасуди бе ме густа :sneaky:)

Ај завршивме и се плеткаме тука кој како ќе си оде и оваа се понуди за "помош" па на нејзина сметка се извозивме де....многу снег ќе не натрупаше до дома :icon_lol: ама на крај мораше да го подговори,женска работа али опростено и е ради денот шо ми го правеше интересен.

Земав да чистам дворот,стигнав позади до колата овој го мрзе да ја одржава па морам јас,фатив ја зачистив троа,клучевите ги начекав дома па ја згрмив малце да ја "одмрзнам" :pos:

......кајг' добивам желба да земам санката и да идам по ова надолнината да се исанкам како мало дете....сега ни снегот не е тоа што беше,а го нема ни тој филинг кога 100 деца ќе се собереме па урнебес....

(y)

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Драга,
Нервозен до даска, за некој си идиот требаше да чекам 45 минути ејјј..:/
Ко некое дете мало сум застанал на прозор и гледам како убаво си врне, чак што више не ни мисли да прекрати :D.
Ја видов симпатијата од основно, искрено да ти кажам почуствував некои емоции, но сепак не би навлегувал вдлабоко во тоа, се потсетувавме на минатото, на дешавките што ни се случувале и секако екскурзијата во 3то :giggle:.

К

Кики.

Гостин
Драга,
напорен, ама убав ден. Малку на факултет, малку на чај, добар муабет, играње во снег и сега конечно дома.:)
Многу ми се спие, ама морам да си го средам биоритамот, затоа што го нарушив.
Инаку, не знаев дека сум била до толку откачена и очајна истовремено.:D
И фала и на Мари, што ми даде добар совет, никогаш немаше да се сетам на тоа. :cuc:
Ајде Драга, поздрав. :pipi:

С

Сатори

Гостин
Кајги, кај си ма? :)
Одамна те немам видено и ми фалиш! :love:
Океј, настрана кретенскиот поздрав кој ми го хејтаат, генерално јас сум жива и здрава и прилично добра и немам за што да се жалам, што ме носи до тоа да се жалам затоа што немам за што да се жалам и на крајот пак завршува се тоа како да имам премногу слободно време а премалку идеи. Така што ... ќе престанам.
Енивеј, сакам да се пофалам дека ќе играм брза географија! Буб!

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Драга,
порано ич неќев британски акцент, али окако почнав да глеам едни туторијали за шминки од една британка мислам дека почнав да засакувам...
Ај каант ду итт :giggle: it just makes you giggle...

еееееееенивеј, еве една песна, фаворит ми е некако неделава ... Daniel Bedingfield <3 FTW
на целиот јутуб, само еднаш ја има и тоа од битолчанец (ќе се јави Џиш сеа, кај и да е)

Исто така, да се придружам на групата снегонесакачи... ми смрзнуваат прстињата на нозете паааааааааааааааааа....И не си купив чизми, иако тргнав да си купам...ох болокс :giggle:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Денес се осетив како средношколка.Сум го заборавила тоа чуство на напуштање предавања.Снема струја на факултет, а потоа и парно па за да не замрзнеме и ние и професорите си киднавме по дома:icon_lol: Цел ден џаболебарам, се излежавам и го избегнувам фактот дека треба да се симнам до Тинекс за да си купам цигари.Среќа комшо се јави па заедно отидовме и малку се прошетавме иако надвор е смрзнувачка.
Утре сум од 8, оф кој ќе станува и пак ќе се соочува со тие замрзнати никакви скали заради кои со еден потег можеш да скршиш некој дел од телото.
Многу сум станала мрза Кајганче, и место да се здебелувам што цело време се излежавам, ја симнувам кила мамата:icon_lol:
Ајт, доста ти беше, ме мрзи да куцам, ме мрзи да се замарам, ма се ме мрзи денес да праам.

Г

Грејвдигер

Гостин
Драга,
не сакам многу снег, ама овие два дена некако уживам во него. Отепав шетајќи по него и го сакам „крцкањето“ кога газиш по него. ^_^
Али фак... кога ќе почне да се топи ќе биде лом. На бебушот над мене: да и кажам дека не е единствена. Последниов месец сум невидена мрза, до толку што едвај го пишам и овој пост.

И така...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Па добро бе мачка ли му питерина, како е возможно? Година дена (а можда и повеќе) имам ист wallpaper, компјутерот не сака да ми го смени. :place: Испадна сум имала вирус кој го спречувал тоа, откако го решив и тој проблем, пак не сака. ДЈјдодјслкдјчфхеиофхие!:mad: Па што толку сум ти згрешила бе компјутеру еден низаеден!:place:

Глуп февруари, глуп ПМС, ко некое мрчало од 139 години сум. :cautious:

S

Stef Bachatero

Гостин
Па добро бе мачка ли му питерина, како е возможно? Година дена (а можда и повеќе) имам ист wallpaper, компјутерот не сака да ми го смени. :place: Испадна сум имала вирус кој го спречувал тоа, откако го решив и тој проблем, пак не сака. ДЈјдодјслкдјчфхеиофхие!:mad: Па што толку сум ти згрешила бе компјутеру еден низаеден!:place:

Глуп февруари, глуп ПМС, ко некое мрчало од 139 години сум. :cautious:
Но сепак си човек и ќе го преминеш и тоа ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom