Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
M

Mussolini

Гостин
Драга кајгана,

утрово пак бев да ги видам нејните слики на ФБ. кажи ми ти, шо е тва шо оште ме тера чат пат да одам да и ги видам сликите а коо ке ги видам ми иде да одам и да ја :violent1:..? многу пати си го имам поставено прашањето зашо ама никак да добијам одговор... посебно коо прашањата ми се поврзани со НЕА?!?!?! как и да е, шо сака нека праве и нека постигне у животот се шо и е зацртано освен едно: сакам да биде духовно празна за да осете еден ден тва шо јас осетих...

:salut: кајгана и се читаме у некоо наредна прилика...:smir:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Драга Кајгана

Денеска ден у пичку матер, уште сабајле ладно нека си ибе мајката. Нешо ми се врте накај снег работата, а ти знаеш колку сакам ја снег:kesa:.
Него остај тоа, шо да праам шо ми се спие толку, и тоа оччи ми се затварат.
Сега ми е пауза и ке одам од надвор да си зеам нешто за јадење, најверојатно па Пица бурек, не за џабе ме викат Пица!:toe:

Ај ја ојде после ке пишам!:helou:

Д

ДаркхарТ

Гостин
Мутена...
Ептен сум не креативна знам...Станав рано недоспиена и тоа е сега производ на мојата не креативност.Мразам кога незнам што да кажам или што да напишам или не ми идат соодветни зборови.Тоа е знак дека нешто не е во ред. "If there's nothing left to say,then something's wrong"...
Него доста забегувам...
Размислував за нешто многу убаво.Знаеш што сакам??? :pipi:
Само еден викенд јас и тој сами некаде,на некое мирно место...Каде што никој нема да не бара...Каде нема да ни биде важно што се случува...Каде што ќе избегаме од реалноста и ќе живееме за тие мигови посветени еден на друг...
А зошто да не биде секогаш така??? Зошто мора да постојат многу работи кои го спречуваат човек да биде среќен и не го оставаат да ужива во некои моменти...
Забегувам...
Гладна сум...
Сакам кафе...
Фала.
Пријатно!!!

S

StereoLove

Гостин
Жолтааааа

Со овој пост да се заблагодарам на двајца форумџии што ми ги отворија очите на време и да сфатам дека "фраерот"со две типки не вреди воопшто...доста за него и поздрав до нив:helou:

Него за денес си имам организиран денот.Ке се видам со Столе и со золвичката.Јбг имам некој бизнис со типката,дај боже да успее.Сакаш да ти кажам за што се работи?е нема:baeh::baeh::baeh:
Сега станав и се спремам за училиште а подоцна нека започне бизнисот...еееееееее кој е како мене бе:vozbud::vozbud::vozbud:

Ај одам да се спремам и се читаме до вечер

Ајт Чаус

Твојата Фатална:back:

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Кајгана

Морам ептен набрзина бидејќи се спремам за на факултет.
Колку и да сум ладнокрвен... Сепак еден член иде во невидени крајности со своите постови и со своето однесување на форумов, што би моело да влијае и на мојот личен живот и односите со некои други личности што ги познавам од forum.kajgana.com, па колку и да несакам, принуден сум да размислам да побарам перманентен бан. Факти и докази имам и повеќе од потребно.

Се слушаме again, наредниот пат за ведри и позитивни работи :helou:

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Абе, не знаев дека привремени состаноци можеле да бодат толку awesome! :vozbud:

Не дека претходно не сум го практикувал истото. Само не било олку често, а и некое време бев незаинтересиран да си го доведам во ред љубовниот живот.

Фала богу што ми текна и тоа да го направам.
Слободново време и така немам на што да го трошам, барем за некого да го трошам :back:

Не е ни дека немам што да правам. Ако сакам ќе најдам било што, спектарот да интереси ми е поширок од просечните луѓе, лесно ќе најдам занимација, само ме мрзи :S .... но не и да излезам со некоја симпатиja :wub:, за тоа не постои мрза.

Инаку на видик е нешто сериозно, па држи ми среќа Драга Моја, се гледаме следниот пат, кога и да е тоа!

Your happy and in love Neptunian boy

Поздрав! :helou:

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
жено

денес глумам болна
не одам нашколо
пцуев пред татко ми
не смеам да излегувам (трет пат месецов)
лажев (и сеага жал ми е)
замразувам некого без причина
за истиот погоре озборував
клоцнав мачка по пат
го испив сокот на сестра ми
и ја скршив омилената ламба на мајка ми

-заклучок: станувам лоша

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Ќерко

кажи ми за што попрво да мислам.Еден мозок за се па не бива мал е...

Ајт срекна Нова година ако не се видиме...

M

M del Mar

Гостин
Oi lady
Abee nigde ne mozam da si najdam da si smenam font na top lapov grrrr...
Da ti se pofalam konechno se naspav asalno kako chovek...
A da i na profilot ne mi se pushta nitu edno video, ccc...:tapp:
Izvini za latinicava, morav!
Ae fala, chao, prijatno :back:
slushni ja pesnicava...puf u srce mi e :pos2:

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
Деер кајгана
Утре треба да поправам по спорт хемија и француски
Ни ставаат отценки по ликовно
Имам само 6 предмети и 7 часа...значи повеке од 60% утре ми е негативно

за да се спасам имам избор 1.Да се разболам 2.Да се разболам
3.Да се разболам... виш ми лак

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Го мрзам ладново време..:nesvest:
Го мрзам школово..
Го мрзам градов..:jaj:

Станав на лева нога денеска изгледа.. Ништо не е како што треба да биде..

Сакам Нова година на плоштад бе па.. не ми се лупаат 1300 за у некој кафич.. :tapp:
Само уште друштво да си најдам дека на никој не му се мрзне..
Дали само јас сум тој идиот..

Те сака

Насмената:back:

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Драга ,

Долго ти се немам обратено ... прости ми :smir:

Денес беше прекрасно на училиште, опуштено, весело, лесен тест, закон часови поминати во смеа =)
Денес конечно разбрав дека и школските ми се срцина од луѓе .. и дека можам секогаш на нив да сметам ..=)
И се видов со некои другарчиња со кои шо одамна си немам добар муабет направено баш ми е мило поради тоа =)

Се надевам дека и ти убо си минуваш .. :back:

еве една песничка да ни го дополни убавото расположение :pipi:
:smir:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Хмм.
Добиено, супа со целер и магдонос, 4 нови песни и кило нервоза врзана околу врат.
Идеи за НГ, нигде.
Пари, т'нко.
Дома само нешто ме критикуваат.
Здодевност како мува во август.
Имам за учење а ме боли драгава долу за се’.
Се чувствувам како да ме трчаат во круг, циркуски коњ апсолутен.
И што де.
Ништо, ќе се забарикадирам во некои креативни малечки домови.
Со Тања се најдовме на иста фрекфенција. Очекувам малку, квалитетно, Лори Андерсоновско идно занесување.
Ми се сака. Ама нема.
Далеку некако.
Се’ од перспектива на меланхоличар е далечно.
Ни музика не ми се слуша.
Е ајт.:pipi:
Медеа.

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Драга Шенка,

Проклет нека е денот, кога лицемерите завладеаја со парите, а потоа верижно - парите со светот.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Многу сум си радосен оти успешно си инсталирав игра. Ми беше досадно и немаше што да правам па ајде си реков секако беспари е и не ми троши интернет дај да пробам. И ја симнав што ја симнав инсталацијата одеше дооолго време таман да ја пробам и ми вика фали еден дел од нешто таму (штрафче), и што да правам па прогуглав малку и го набавив делот т.е. штрафчето. Арно ама тоа треба да се заштрафи некаде за да тргни работата, барам лево десно и одвај најдов дека треба да се копира (заштрафи) делов во Виндовс 32, го направив тоа и играта срча е. А да Принцот од Персија 4 се вика......
Тоа сакав да кажам :icon_lol:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom