Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
К

Кики.

Гостин
Драга,
спремаме моминска вечер. Нема да биде безобразна со глупи видови на торти или стриптизери, туку нормална и културна.
Едвај чекам да дојде четврток да и го видам изразот на лицето на братучетка ми кога ќе треба да ја облече маичката со натпис „млада невеста“. :icon_lol: Ќе ме убие за идејава, ама мора да одбележиме. :X3:
Инаку денес се видов со една другарка од средно и да ти кажам баш убаво си се посмеавме и се потсетивме на старите добри времиња. Се на се убав ден беше. :) Поздрав

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Си ги стаив сијаличките у соба :)
Сеа собата ми е многу хипстерска некако..

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
ДџК

На запад ништо ново, а богами ниту на исток. Уште ја чекам технологијата за клонирање, да можам едниот Џ да го пуштам на работа а јас малку да прошетам...

До тогаш... јебига.

Џ.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Драга,
Кога се враќам во Македонија добивам мачнина во стомакот, мрак, неосветени улици, автопати со две/три ленти со кратери, мрежа на ВИП нема за лек, на цариниците како да си им ја убил пола фамилија, ладно...Али после 5 минути во домот се чувствуваш како да си на најтоплото и најмилото место на светот. Но јас драга моја неможам да ги опишам чувствата кој ги имав овие денови, дефинитивно љубовта ја измисле Италијаните. Љубам, те љубам и љуби ме...цел живот, на цел глас, со цело срце.
Туку уморна сум од патот, фала богу кога Скопје го нема на мапата за летање ќе мора да патуваш со три превозни средства додека стасаш до аеродром. И да, сега може да дојде крај на светот.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Чак Норис ова, Чак Норис она, ама досега никаде не видов да објаснат како Стивен Сегал се убива од тепање со сите, крши кичми, паѓа по скали и тако даље, ама НИКАД, буквално НИКАД едно влакно не му се растурило од косата и секогаш и после сите тепачки косата му е во совршено репче? Со супер лепак ли ја има залепено? :icon_lol:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.494
Поени од реакции
8.008
Чак Норис ова, Чак Норис она, ама досега никаде не видов да објаснат како Стивен Сегал се убива од тепање со сите, крши кичми, паѓа по скали и тако даље, ама НИКАД, буквално НИКАД едно влакно не му се растурило од косата и секогаш и после сите тепачки косата му е во совршено репче? Со супер лепак ли ја има залепено? :icon_lol:
Најверојатно тој и Ник Слотер се масони, илуминати или некои такви мистериозни човечки суштества. Или пак едноставно имале среќа да се родат после смртта на Брус Ли.

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Драга мала пауза од онаа проклета биофизика..... :sick: Ма ка ми е од оние сите закони, формули, дефиниции и чуда, Хаос во главава се ми е испомешано -.- но ајде до утре ќе се издражи некако...
Инаку сакав да те позз со песната што денес цел ден ми се мотка
Еее Така сеа едно Кафе и назад над книга :coffee: o_O

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Некој си бенд, што се зове Книги, ми се свиЏа. Со Џ. Многу умни работи пеат. Некој шизоиден бенд, со пулсирачка синестезија и мудречки реченици.
Еве линк:

Вчера се изнашетавме со родителската единица, смрзнав газ, бев да се љубам, изедов едно ипол теле, а сега следам прогноза за тоа дали ќе падне снег, или нечија глава, ми вриштат косилки позади зграда ( да, тревата расте, место да хибернира, надвор е пролет, ама до кога ќе сме живи, не знам,чичко Влатко), јас со црно кафе и бел колач варирам ко нијанси на зелено среде август.
Блаах. Не ми се оди на работа, ама од друга страна ми се сака да се смеам со колеги. Да трачарам безнадежно оти тоа е једини лубрикант што овозможува секојдневието да не кенка стенка, пречи, гребе и слични сексуални референции.

Што следно? Да си ја средам главата ем некои мои кочници. Еден зезнат испит и дипломска. Како вака се издолжи сево ова... Само јас си знам.
Година ипол промени.
Килажата тука некаде.
Љубов ме спопадна, во тотален раат сум сега, не знам ни зошто му ја мислам толку. И онака, 2012 ќе ни создаде уште полуди главоболки.
Мислете му ја вие.
Анга!
М.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
За тоа има едноставно објаснување. Стивен Сигал е единствениот јунак кој од самиот старт ги убива од мавање негативците. Обично позитивците во завршната сцена од филмовите прво јадат тежок ќотек, и во еден момент во полусознание им доаѓа слика од мастерот, или од љубовта на нивниот живот, и стануваат да го претепаат негативецот.

Кај Стивен Сигал нема такви сентиментални изблици. Го фаќа негативецот и го крши од мавање од првиот момент. Тотална доминација. Поената ми е, нема кога да му се расипе фризурата...

П

Пепси_

Гостин
Одиш на фризер и те олупува едно убаво со машинка :facepalm: и личиш на магаре а баш сакав да си праам фризура за нова година.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Човек имал таму што ќе заврши работа, а мајка ми таму главна е, и го знае тоа, и тој имал човек таму. Не ми е јасно од каде таа потреба на самодокажување пред мене кога врска нема, тој нема човек таму што ќе заврши работа ама јас имам :icon_lol:.

Вранец вино не е заебанција две чаши и готово те успа црно тешко вино, а го завалил оѓино во каминот 50 степени кога ме фатија жешчиње :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:, и то :icon_lol:.

Станувам утре и има да ја завршам таа работа ако не вреќа сол има да јадам :icon_lol:.

АУУФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ......

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич знаеш дека во сиот тој блуд, перверзии и телесни течности се трудам да најдам лименс на смислата на животот. Дали сум јас единствено машко у свет шо после секс ( џст анимал инстинкт ноу лав) чуствува некоја апатична "грижа на совест". Празнина у тестисима која те исполнува целосно, дури до бреин. Го земам полупразниот џин и не пијам. Сакам да му поставувам прашања. Шо ми фали бе бејб? Религија или љубов? Не сум многу нит по едното нит по другото. Или лицемерно единство е то...? И секако дека не живеам по естетиката за која прашувам. Пффффф... Колку е само тоа романтичарски нели? Ти доаѓа време на бабрење на тестиси, пукаш и после бараш смисла на животот. Мислам, генијално.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom