Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
1:50
Македонија ко што има говеда, такви нема нигде.... :pos: Е алал да им е колку добро го кажале ова :D

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

duck walked up to a lemonade stand
and he said to the man running the stand
Hey. got any grapes?
The man said no we just sell lemonade. It’s cold and its fresh and it’s all home made. Can I sell you glass? The duck said “I’ll pass”. Then he waddled away, Waddle Waddle Till the very next day. pam pam pam pam pam pam ram .. :свиркам::icon_lol:

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Life is like a penis. simple, soft, straight, relaxed, and hanging freely. Then women make it hard

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618

Значи колку само теоретски. И колку само ме нервира кога се ставаат во некој шаблон. И колку само ме има цитирано од пред некоја страна на Драга Кајгана за уметниците :D Види и она со девојкине дека се такви ко глуперди ко пијат, не се сложувам. Ај нека седне шизиков со некое девојче да пие да видиме кој е појак. Видео полно стеротипи, за жал. Алкохолот е начин на живот не е бурлеска бе брат. Ај наздравје!

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Драга
Денес за првпат дарував крв и сум горда на себе. Тоа е едно прекрасно и незаменливо чувство.
Бидете хумани луѓе, дарувајте крв и спасите нечиј живот.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Што да се очекува од човек кој што е трчилаж, малку сум разочаран ама само малку или малку повеќе. Па уште вика на цел глас а бе ајде бегај таму, волкот е дебел во вратот затоа што сам си ја коле овцата. Сам ќе треба да заколам изгледа.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Нека заврши годинава! АМАН! Нека заврши! Конечно дојде славата на која највеќе и се веселам, св. Никола, а мене умници ми растат и отоци од кои изгледам ко 3 образи да имам. Јебем ти и доаѓање памет и све.
Само сакам да заврши годинава и што побрзо да ја заборавам...

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ќе правам нешто што досега никогаш во животот не сум го направил, да се плашам е ајде да видиме. Ама претходно кучето ќе го шетам :icon_lol:.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Рапот е мојот живот, од тоа нема бегање !

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.497
Поени од реакции
8.033
Најпосле стигна платата. Како што калкулирам... тешко дека ќе издржи до први :unsure:

К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга,

Сфатив дека сум просечен, а сите околу мене се потпросечни. Ме викнаа во Крушево за нова година, што им е на луѓето бе, порано се собираа по дома, па по подруми, па сега почнаа сите интензивно по други градови да идат. Во таа гужва и „еуфорија“ за нова година, неможеш на прднеш на раат, а не па да уживаш во Крушево. Глупости.
Официјално ме нема 30,31,1,2 идам на планина...

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Драга,

Знаеш ли дека за прв пат ми се случува во Средно на полугодие да имам шанса да поминам одличен ?

Ехеееее успех за мене.
БТВ 4 - та сум, и самиот на себе си се чудам. :D

П

Пепси_

Гостин
Седам дома настинат шо да ти кажам,секој ден по некој епик се дешава.
Конечно сабајлево уплатив за у виена сеа ми е раат на душата знам дека ќе ја киднам од ова срање.....ама овие денови едвај минуваат бе кајги шо е финтава.....цело полугодие у школо ми летна за час и онака беше okay дури презадоволен сум и сеа на крај се закеца работата бе кајги....сеа кикснав на крај епииик.....

Патем ми го пломбираа забот денеска,абе ми се здрви устата кај јас толку сум ја држел отворена теее....па и тоа докторката без осет,ама сеа ми е супер и многу јака пломба со здравје да си ја носам :D

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Сите чекаат нешто, ништо, некого, секого.

Мирувам и ми се мјаука. Карма на бившите случувања денес. Но ако.
Не ми се мрда никаде, еве сурфам бесцелно, по стоти пат јадам тиква со цимет и ништо не ми е јасно. Газот ми се претвора во палачинка, лицето во вулкански кратер, очите во коцки од мониторот.
Општа панична состојба, ујеа!
Мадафака досадно.

Не ми се верува, па верувам какви примероци на будали ем глупаци шетаат околу нас. Но, во тоа Нас наспроти Нив, или Јас наспроти Ти, секогаш стои личната предрасуда, проценка, ум и слични антрополошки глупости.
Разликите секогаш се потребни за да си се оправдаме дека не има, и постоиме вакви или онакви.
А јас постојам ко фикус во мезанин на комунистичко биро за развој со плафон ламперија и никој не ме набљудува.
О да.
Конформизам до даске. И така.
Слушање Фил Колинс на работа и те како отвара дизна дека стварно сум за греота.
Затоа, ти не слушаш, виртуелно суштество алијас кец ем нула.

Фала, ипак.
М.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.059
Поени од реакции
74.687
Кајги кој рече дека не сум носел ципели во животов? :icon_lol:

96-та година, на претсава во забавлиште :icon_lol:
Веројатно прв и последен пат :pos:
Ах времиња, памтам после недела-две не даваа на една емисија што одеше на МТВ, Шек-шек :D
Игравме на песната Фламенго, и после бевме главна атракција на Шек-шек :свиркам:

Времиња беа тоа кајги, кога не ми било гајле за ништо....
Но можеби пораснав физички па и во паметов, ама во душата секогаш ќе си останам ова мало дете што трчкало низ Скопјево :D

Трегера рулз (y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom