Crazy in Love
Here's looking at you kid.
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.859
- Поени од реакции
- 25.413
Ми се повраќа од луѓето, ми се повраќа. Исфрустирани кутри мали хрчки со тон комплекси, несреќни и мизерни затоа што другите се среќни, па со целата своја снага се трудат да шират негативна енергија. Ми се повраќа. Почнувам да развивам нов тип на алергија, алергија на луѓе. Ама ако, јас ќе си продолжам да ширам позитивна енергија, па нека ме зборат и нека јадат се и сешто, нека се јадат од внатре, не можејќи да ја симнат насмевката од моето лице.
Све мочковци и лиглиња, кретени без нималку живот во нив, без трошка емпатија и љубов во себе, мизерни и тажни. Паметњаковиќи, фејсбук фраери и фраерки. АХ рече Бах, и тој си умре...
Кретенизам, идиотизам.......
И после имало цунами и земјотреси. Па со оглед на тоа што СВЕ ТРПИ ЗЕМЈАВА, задоволна сум што до сега не се распаднала. Не и е лесно, ама ИЧ!!! Земјо кутра ти, какви све створења носиш на својот грб.
Од секогаш сум била филантроп и сум ги сакала луѓето. Сега сфаќам дека нема зашто. Човештво иди е** си мајката!!!
Има една многу убава реченица:
Да сакаш малку, нема смисла....
Да сакаш многу, нема кого!
Све мочковци и лиглиња, кретени без нималку живот во нив, без трошка емпатија и љубов во себе, мизерни и тажни. Паметњаковиќи, фејсбук фраери и фраерки. АХ рече Бах, и тој си умре...
Кретенизам, идиотизам.......
И после имало цунами и земјотреси. Па со оглед на тоа што СВЕ ТРПИ ЗЕМЈАВА, задоволна сум што до сега не се распаднала. Не и е лесно, ама ИЧ!!! Земјо кутра ти, какви све створења носиш на својот грб.
Од секогаш сум била филантроп и сум ги сакала луѓето. Сега сфаќам дека нема зашто. Човештво иди е** си мајката!!!
Има една многу убава реченица:
Да сакаш малку, нема смисла....
Да сакаш многу, нема кого!