Tаблата е зелена, кредата е бела, пуста математика вода ја однела, час по руски сите деца гуски, час по фискултура сите деца Ура, наставникот доби температура, 39 падна во кревет, се напи топло чајче и рече "Оф леле мајче".
И деновиве сум нешо у филм Дубиоза колектив ( незнам тоа босанскиот јазик и нивниот голем акцент ми се лудило) и Челзи вечер ќе тепа и јас конечно ќе си ги исполнам 3 и 1/2 работи шо никогаш ги немам пробано ( секс, дрога, алкохол и рол) и неќам веќе да сум директор ( ми помина меракот) сега сакам да сум претприемач ( колку само фенси звучи) и знам дека у догледно време ќе им одам на концерт на Robbie Williams,Muse, Rammstein, Bernays Propaganda и Jamiroquai и ми недостигаат едни зелени очи ( али не за долго) и иако имам руско име одсекат сум бил за Американците и конечно ќе ја зваршам книгата шо ја пишам ( Аманити низаеден) и ако јас не можам а толку многу сакав тогаш знам дека Усаин Болт пак ќе пердаши на стотка и најголемиот Раиконен ќе гази и Friends ќе се вратат уше со десет сезони и здравје и пари и многу грудима...Среќна нова 2012.